Tjäna pengar på sponsrad video från Unrulymedia juni månads tjäna pengar tips

Jag är ganska säker att filmreklam kommer att öka på nätet. Då det läggs ut mer och mer film på nätet. Unrulymedia ger publicisterna möjlighet att tjäna pengar genom anpassade reklamfilmklipp. Du tjänar pengar när någon klickar på ett klipp

Unrulymedia finns på språken engelska, franska, italienska och portugisiska.

Starta annonseringen med karusellenhet eller Buzzbox

Annonsering med Karusellenhet

Innehåller är geografiskt taggat och visar olika innehåll för olika regioner.
Man måste skriva att videon är sponsrad. Jag rekommenderar ingen att publicera video som ni inte tycker om.

Jag rekommenderar ingen att publicera video som ni inte tycker om

Buzzbox annonsera nu!

Buzzbox är designad för att sitta under dina artiklar och ge din publik  anpassat innehållet annons innehåll som samtidigt generera intäkter till dig. Samla förtjänsten och se i dina inträkter i realtid i din resultatrapport.

Du bäddar in en länk på din hemsida. Jag bloggar o WordPress så jag fick ladda hem ett pluggin som hetta Html javascript adde för att det ska fungera.

Du väljer själv ämne som mest virala videos, motor, film, spel etc. Du kan se hur en filmannons ser ut om du klickar på någon av mina sidor och då ser du längst ner filmannonsen från Unrulymedia

 

www.unrulymedia.com

Trevlig Valborg och första maj

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar    Fynda på Fyndiq

Fyndiq samlat hundratusentals fyndprodukter från hundratals butiker under ett och samma tak för dig att enkelt klicka hem. Hittar du inte vad du söker idag så kolla imorgon igen – för varje dag får de in hundratals nya fynd på Fyndiq.

Du kan fynda inom mode, leksaker, mobiltillbehör, heminredning, skönhet & hälsa, elektronik, underhållning, sport & fritid eller någon annan av deras tusentals produktkategorier.

Dina fynd skickas direkt hem till dig från butikerna som säljer produkterna på Fyndiq. Har du beställt mer än en produkt kan de skickas från olika butiker och levereras då i olika paket eller brev.

Det tar 3-5 arbetsdagar från beställning tills du fått hela din order. Håll utkik efter eventuell avi från Posten, DHL eller Schenker.

Det både enkelt och tryggt att shoppa med Fyndiq. Fyndiq är Trygg e-handels certifierade och tillämpar konsumentköplagen ur alla aspekter. Produkterna på Fyndiq säljs av många olika butiker, men det är Fyndiq som ansvarar för din order från beställning till leverans. Har du några frågor kring din order, hör gärna av dig till Fyndiqs kundtjänst så hjälper de dig.

Fyndiq

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
LastPass det sista lösenord du behöver komma ihåg

Varför LastPass?

Då jag var på DI Life i Stockholm tipsade Natalie Sisson om LastPass. Natalie outsoursar  mycket av sin verksamhet. Genom LastPass kan hon dela de lösenord som de olika medarbetarna behöver. LastPass fungerar både i Android och Iphone. Har du  Mac, Windows eller Linux, LastPass fungerar överallt. Med LastPass kan du  logga in på dina webbplatser med ett enda musklick. All din data krypteras lokalt på din dator – bara DU kan låsa upp den.     Det är enkelt, säkert och det fungerar. LastPass är det enda lösenordet du behöver komma ihåg! Det är gratis att använda på alla dina datorer.

https://lastpass.com/

 
Click here to visit The Suitcase Entrepreneur.
 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

Airbnb när du ska bo en längre tid på en plats

Airbnb passar dig som vill bo en längre tid på samma plats och inte vill åtnjuta hotell eller vandrarhemsstatus. Det ger dig möjlighet till boende i mer än 34 000 städer och 192 länder. De har en kundtjänst i världsklass och ett växande community av användare. Airbnb det lättaste sättet att tjäna litet extra på sitt extra utrymme och visa upp det för en världspublik. Företaget grundades 2008 och baserat i San Francisco.

Airbnb boende

Du kan Kontrollera din resplan, kommunicera med din värd och lokalisera ditt boende då du är på språng. Genom internet kan du hitta, spara och dela den perfekta platsen att bo på. Du bokar ditt boende och betalar över en säkert betalningsplattform.

Airnbn värd

Du kan lära känna dina gäster innan du säger ja, och allt från din mobil. Det går att granska kommande bokningar, uppdatera din kalender och skicka meddelanden från hemskärmen för värdar. Det finns en hel sida med bra rekommendationer för dig som värd.

Du kan ladda ner mobilappen både på App Store och Google Play. Airbnb finns på följande sociala media Twitter, Facebook, Google, YouTube eller surfa till deras hemsida.

Airbnb.

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagarGary Vaynerchuk vinrecensent? Nej affärsängel

Idag kom jag på att jag glömt skriva om en av mina förebilder. Jag följde Gary Vaynerchuk då han sände vin recensioner på Wine Library TV. Han sände 1000 program där han recenserade olika sorters vin. Klippen finns på hemsidan WineLibrary.com 

Nedan kan ni se det 1000:e programmet.

Det finns ett annat rolligt Youtube klipp som ni kan söka på där han driver med ROI (return of invertment).

Han har även skrivit en bok ser jag. Den heter Jab, Jab, Jab, Right Hook och är skriven på engelska Den finns på Adlibris

Idag är Gary Vaynerchuk affärsängel och hjälper nystartade teknikföretag. Hans senaste Youtubeklipp handlar om business. Du kan boka honom som föreläsare.

http://garyvaynerchuk.com/

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
Gojibäret

 Börjar du året med en tränings och bantningskur?

Själv anser jag fått balans på vikt och träning.  Tur att man inte är skrockfull och tror att året blir som det började. Mitt nyår började med en maginfluensa. Följt av lite vårtrötthet. Nu har jag åkt på en förkylning. Jag har beställt Gojibär för att hålla mig pigg. Gojibär  innehåller 18 olika aminosyror, varav sju av åtta är bland de livsnödvändiga. Gojibäret innehåller även viktiga mineraler såsom järn, kalcium, zink, selen antioxidanter och spårämnen. Bäret innehåller även zeaxanthin som är ett ämne som är gynnsamt för synen. Gojabäret motverka sjukdomar och motverka åldrande.

Så nu hoppas jag på att vara frisk resten av år 2014.

Gojibären har många användningsområden.
Du kan mixa ner bären i smoothies, hela i sallader, grytor, te, snacks, musli eller använda dem som dekoration på maträtter
Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
Prisfall.se

Prisfall.se

Vill du handla på Prisfall så krävs det att du registerar dig som medlem. Medlemskapet är gratis. Du får som medlem pengar tillbaka på alla dina köp, utan undantag. Summan du får tillbaka varierar från butik till butik, just nu är det lägsta vi erbjuder 1.5% och det högsta 15%. Priskoll ger medlemmarna pengar tillbaka på alla köp eftersom de får en provision på alla försäljningar som går genom dem.

Prisfall.se har i dagsläget strax under 100 butiker på sin hemsida. Sortimentet består av cirka en halv miljon produkter och innefattar allt från kläder, accessoarer, leksaker och elektronik. De erbjuder till heminredning och möbler.

Bakom företaget sitter ett gäng mode och teknikintresserade personer med bakgrund inom försäljning och marknadsföring.

Kanske ett spartips inför sommaren

Prisfall.se

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
Idag är vi på Gotland

Igår flög vi från Sturup till Gotland. Ni kan läsa mer vad vi är med om där på  http://blogg.semmester.se/?p=1090 

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar 

Elcykel så kanske ni slipper p-elände

Jag har hjälp Uffe att göra en hemsida till sitt företag Blueswede. På den hemsidan säljer han bland annat elcyklar. En del kallar dem även för elscooter. Elcyklarna finns i färgerna orange och svart.

På valborgsmässoafton åkte vi bort till Valborgsfirandet i Skånes Fagerhult. Elcyklarna var lätta att parkera bland cyklarna så vi slapp gå så långt. Första maj åkte vi till Wings and trucks på Skånes Fagerhults flygplats. Där fick vi ställa cyklarna bland mopparna. Sedan åkte vi och fikade på Ritzy Nostalgi som hade jätte goda räkmackor.

elcykel elscooter

Maxhastigheten är 32 km/tim, Motoreffekt: 1000 W och den går  i 25 km innan det är dax att ladda. Vill ni ha mera fakta surfa till

 http://www.blueswede.se 
Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar