Företagardagarna Ängelholm 2016

Ängelholms företagardagar pågår mellan den 13-14 maj. Under företagardagarna på går en mässa där lokala företag har möjlighet att visa upp sig.

Fredagmorgonen börjar med att Marknadsföreningen i Helsingborgs frukostmöte. Det arrangemanget kostar pengar. Vill ni läsa mer om Företagardagarna i Ängelholm så surfa till

 

http://www.familjenhelsingborg.se/sv/Business/Evenemang/Foretagardagarna-2016/

Doodle då det gäller schemaläggning

Första gången jag stötte på Doodle var när vi startade en Mastermindgrupp i Noffice. Då fick vi i gruppen olika förslag på dagar och tider att välja i Doodle.  På detta sätt kan man hitta en tid för att träffas dubbelt så snabbt. Jag har gjort ett skärmklipp nedan hur det kan se ut.

skärmdump doodle

 

http://doodle.com/sv/

Jag har inte fått någon ersättning för att skriva detta inlägg.

Feminvests gratis aktieskola

Feminvest har bland annat en gratis aktieskola. Deras mål är att  kursen ska ge dig en bra start för att kunna börja investera i aktier. Feminvests kurser är på  tio delar skickas till din e-post varje vardag under två veckor. Deras ambitionen är att detta nätverk ska fungera som en drivkraft och stöd, så att fler kvinnor kan bli aktiva på aktiemarknaden.

https://www.dailybitsof.com/courses/feminvest-aktieskola/posts/valkommen-till-feminvest-aktieskola

 

Jag har inte fått någon ersättning för att skriva detta blogginlägg

Boosta din business

En del av det 30 kvinnor som delar med sig av sin kunskap i boken ”Boosta din business träffade jag på Qoola Qvinnors framgångsresa i Kroatien. Boken innehåller många marknadsförinstisp som

Instagram för småföretagare
Referral Marketing
E-postmarknadsföring

Idéen till boken kom från Petra Ariton som äger Ariton Förlag.

boosta-din-business

 

Låt dig inspireras av 30 Qoola Qvinnor
Boosta din business

 

En del av de Qoola Qvinnorna har gjort program i Webradio Ariton. Clickar du på Webradio Ariton kan du lyssan på sändninga som liknas SR:s sommarpratare

Ariton Förlag

Jag har inte fått någon ersättning från Ariton Förlag men detta inlägg inhåller affiliatelänk.

Adlibris Kontorsmaterial

Adlibris har kontorsmaterial för företagaren, hemmakontoret studenten. De säljer sådant som är bra att ha som papper, pennor, saxar  med mera från kända varurmärken. Till höger på sidan hittar du deras toppsäljande produkter.

Adlibris säljer förtom bäcker och kontorsmaterial även Adlibris leksaker Adlibris pyssel.  Handlar du för över 99 kr så får du varorna fraktfritt. Det tar vanligtvis två till tre vardagar innan du har varorna.

Adlibris kontorsmaterial

Jag följer marknadsföringslagen och tala om att detta är ett affiliateinlägg.