Årets julklapp 2019 blev det återvunna plagget

Jag har varje år bloggat om vad jag trodde skulle bli årets julklapp. Hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat tänka mig att det skulle bli ”det återvunna plagget. Det är helt rätt i tiden. Jag har gjort en skärmdump på HUIs motivering av årets julklapp

 

Går det inte att läsa så klicka på bilden så blir den större.

Jag funderade på att publicera ett förslag men min favorit finns inte ute på markanden ännu. Det är en maskin som kan brygga öl, kaffe, te, kombucha, läsk, energi och hälso drycker. Maskinen fanns som ett crowdfunding projekt på Kickstarter

Detta inlägg innehåller inte annonslänkar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.