Måste man köpa ny kaffekokare när melittakannan gått sönder

Förra gången melittakannan gick sönder köpte jag en ny kaffe kokare på ICA Kvantum i Markaryd.Kannan kostade 299 kronor om man hade ICA kort. Denna gången var bryggaren ganska ny så jag tyckte det var onödigt att köpa en ny kanna. Åkte till ICA Maxi på Råå men de hade ingen ny kanna. Kaffe kokaren var nu nersatt till 199 kronor.

 

På bilden är en del kaffekartonger upp och ner men jag orkade inte vända dem innan jag fotograferade.

Surfade lite på nätet och såg att Clas Ohlsson hade rätt kanna för 198 kronor stycket.. Köpte tre kannor två till mig ifall kannan skulle gå sönder och en till Uffe. Så har han en extra kanna ifall hans skulle gå sönder. Eftersom jag handlade över 500 kronor så blev det fraktfritt. Tyvärr så har inte Clas Ohlsson kannorna i sina butiker bara på nätet men man kan beställa dem till sin butik.

Jag sparade en krona och miljön genom att inte köpa ny kaffekokare. Hoppas bara att man kan köpa glaskannorna billigare i framtiden och på så sätt spara på miljön.

https://www.clasohlson.com/se/

Detta inlägg innehåller inga affiliatelänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.