ASOS kontra Nelly på Facebook

Har än så länge sluppit se min döda väninna på ASOS Facebooksida
Jag brukar normalt inte blogga om kläder men jag har märkt att ASOS är en stark utländsk konkurrent till Nelly. Jag gillade inte att Nelly reklamen visade min döda väninna på Facebook. Jag vill att min väninna ska finnas kvar på Facebook för de som vill skriva meddelande till henne. Själv skriver jag inte meddelande till henne på Facebook men hon finns ändå i mina tankar. ASOS finns även på Facebook men de har inte visat betalreklam som jag haft möjlighet att klicka på än så länge.

 

ASOS erbjuder nu 20% rabatt på följande kategorier: klänningar, toppar, skor, byxor och accessoarer. Erbjudandet är giltigt till och med kl 9 den 4e mars.

 

Women Asos

Businesslunch Helsingborg på hotell Mollberg 25 februari

Businesslunch på hotell Mollberg Linda Björk har ändrat så numera hetet FB mingellunch i Helsingborg  ”Businesslunch Helsingborg”. Luncherna hölls tidigare på Madame Mustasche men har nu flyttat till Hotell Mollberg. Dock kommer vi inte vara i samma lokal på Mollberg nästa gång den 25/3 då lokalen vi åt i ska renoveras. Glöm inte att  betala lunchen i förskott på Simple Signup. Det var smidigt det blev inga körer på grund av kortbetalningar. Normalt brukar någon komma och föreläsa om företagarfrågor men idag stod Helsingborgs egen standuppare för underhållingen. Linda häsade oss välkomna och berättade att hon sålt sitt företag Ergo Falk. Hon informerade om att hon bland annat ställer upp som föreläsare. Efter en superb måltid var det dags för Martin att inta scenen. Martin Svensson På bilden nedan ser ni Martin i full aktion.    

  Utan att gå in för mycket på detaljer så kommer Martin i början på maj att framträda på Dunkers Kulturhus. Föreställning handlade om allt från skämt från sin varierade yrkeskarriär, skillsmässa och om att fylla 50 år. Han skojade om att han gett bort en prostataundersökning i 50 års present. Snuskigare än så blev det inte. 

 
Boka MARTIN SVENSSON ”FEMTIO, FRÅNSKILD OCH FÖRVÅNAD”
 

 

Ni kan läsa mer på hemsida www.martinshumor.se Linda slog även ett slag för ett arrangemang på Teaterkatten http://www.epostdraken.se/ff14mars/ Efter Marins show så gavs det möjlighet till en halvtimmas mingel innan vi behövde lämna lokalen. Ger luncherna resultat? Yes! Jag ska på torsdag äta lunch på Chateau Foret och det finns en lunch till som jag ska på som inte blev tidsbestämd idag. Tack Linda och Martin för en riktigt trevlig lunch

Bokrea på Adlibris förbeställ nu

Hade bokrean större betydelse förr?

I Helsingborg fanns det bara ett tillfälle förr att handla böcker billigt och det var under bokrean. Då hade stans bokhandlare nattöppet och köerna ringlade långt utanför bokhandlarnas butiker. Finns det någon bokhandel som håller på traditionen med nattöppet?

Adlibris har kampanj på läsplattan Letto. Du kan du köpa läsplattan Letto för 995 kronor. Du spar 400 kronor

 

 

Nu kan man till och med förbeställa böcker på Adlibris innan bokrean börjar.

 

 

Akutbutiken.se fri frakt vecka 8

Akutbutiken.se

Tomas Anderstedt började sin företagar bana med att erbjuda hela samhället, såsom företag, organisationer, föreningar, kommuner, skolor och privatpersoner kvalitativa sjukvårdsutbildningar till konkurrenskraftiga priser. För att underlätta för sina kunder att lägga beställningar, snabbare leveranser, enklare betalningsmetoder och därigenom även bredda sortimentet startade han 2012 webbutiken Akutbutiken.se. Han har valt att enbart arbeta med varumärken som är kända för sin höga kvalité såsom Cederroth, Zoll, Housegard, GPBN Nordic m.m.

I Akutbutiken.se sortiment igår bland annat hjärtstartaren Powerheart G3 Plus. Den är lätt att använda för då du öppnat locket får du tydliga röstinstruktioner somm guidar användaren.

Passa på att handla nu! Fri frakt vecka 8.

Akutbutiken.se

Tidningen Faktum

Köp tidningen Faktum

I Faktums januari nummer intervjuas Anne Lundberg från Antikrundan. Hon har inte tidigare velat gå ut med sin barndom då hennes syskon inte är offentliga personer. Dock ha hon för Faktum gjort ett undantag. På frågan om den mediala insamlingskultur som växt fram på senare år ser hon både positiv och negativt. Precis som jag hatar hon den amerikanska välgörenheten vars enda syfte är att verkar vara att rika ska döva sitt dåliga samvete.

Sedan kan man inte komma till rätta med situationen genom att sluta att hjälpa. Tycker det är ett bra sätt att hjälpa utsatta genom att köpa Tidningen Faktum.  Försäljarna köper tidningen för 25 kronor, säljer den för 50 och behåller mellanskillnaden. Att sälja Faktum är ett jobb, inte välgörenhet.

Ser alltid framemot att få köpa och läsa ett nytt nummer av Faktum. Nästa nummer av Faktum kommer ut den 27/2.  I Helsingborg säljs Faktum bland annat utanför Willys, Ica Maxi och Coop.

Faktum

I

Gör någon glad! med Choklad på alla hjärtansdag

Skicka choklad på All hjärtansdag

Klicka på ”produkter” sedan på ”Alla hjärtansdag” så finns säkert något som faller i smaken. På Facebook finns det Hallonlakritsskallar men på Chokladbudet kan man köpa Choklad skalle (Chocolate Skulls) från Canada. Enligt hemsidan är det en choklad som helt ärligt inte lämnar någon oberörd. Skallen väger 2,5 kg och kostar närmare 2900 kronor. Kan innehålla spår av mjölkprotein ifall man är allergisk.

Från Åre Chokladfabrik säljer Chokladbudet bland annat de populära Åreaskarna  och Fjällask, fyllda med allra bästa Årechoklad. De säljer även Duc d´O företaget som säljer de klassiska tryfflarna som brukar kallas sjöfrukter.
 Inte bara för alla hjärtansdag

Med Chokladbudet skickar gåvor till dina kunder och medarbetare, eller till dina släktingar, vänner och bekanta. Använd oss för att ge uppskattning, gratulera, önska lycka till, berömma eller tacka för hjälpen.

Chokladbudet.se

Kanban om Facebook och Inspiration på Midzone på jobba hemma-dagen

Kanban

Åkte Pågatåg till Lund genom ett snöigt Skåne. Jag och min mors fikatradition brukar vara att gå på Lundagård. Vid varje besök säger vi att stället inte är som förr. Så idag testade jag istället Patissseriet. Där åt jag årets första fastlagsbulle. Blev rekommenderad det stället av killen i receptionen på Kino.

 

Gick sen till Kino för att lyssna på Gustav Berman från företaget Kanban. Hans förläsning handlade om att marknadsföra sig på Facebook. Denna gången skriver jag inte om föreläsningen utan jag gör en video sammanfattning

 

 

Sen gick jag till Saluhallen där jag drack ett glas rödvin på Les Halles. Vilken trevlig saluhall Lund har. Gick sen till stationen i Lund där jag gjorde lite arbete på laptopen innan det var dags att bege sig till  Midzone i Malmö.

Afterwork med inspiration på Midzone

Där började vi med att äta en jätte god buffé. Kvällens föreläsare var Marika Kajo och Ïlse Svensson. de Jong. Nina Jansdotter var på arrangemanget för att filma men hon löste det smidigt.

Marika började med att vi skulle tänka på ett inspirationsmål som vi skulle ha med oss hem efter kvällen. Nu berättar jag på filmen om resten av kvällen.

 

 Jag har haft en trevlig jobba hemma dag med utbildning och inspiration trotts att jag lämnade hemmet