E-ticket spam

Jag har på två dagar fått sex E-ticket spam. Jag vet inte avsikten med mailet är men klickar inte på den bifogade filen. Jag har gjort en skärmdump av ett av mailen. Alla mailen har det gemensamt att de har för namnet med stor bokstav och efternamnet med lite bostad. Mailen hör hemma i papperskorgen.

 

e-ticket-spam

 

Trello

Uffe och jag har loggat in på Trello för att kunna samarbeta och se till att vi inte missar någon deadline. Du kan deligera genom att lägga till medlemmar. Sedan kan ni skapa checklista, förfallodatum och lägga till bilagor. Inte att förglömma man kan kommentera. Du kan även redgera bakgrund. De har webinar som man kan lära sig mer om hur du blir produktivitetsexpert.

https://trello.com/webinars?utm_source=trello&utm_medium=inapp&utm_content=header-tips&utm_campaign=webinar

Jag har gjort ett skärmklipp hur det ser ut då man loggat in.

skarmklipp-trello

Trello 

Har inte gått ersättning för det är gratis att registera sig.

Minfarm.se

Minfarm.se startade som ett pilotprojekt 2013 i jämtland. Då var det 8 gårdar och 10 hushåll. De utvecklade ett system där konsumenten hämtar sin mat centralt i staden. I år är 49 gårdar med i nätverket och dessa säljer direkt till fler än 1 300 registrerade hushåll. De finnns nu i fyra regioner: Jämtland, Västerbotten, Stockholm och Uppsala.

De har ett Youtubeklipp som beskriver hur det fungerar.

Tyvärr så finns inte Minfarm i Skåne. Du som bor i rätt region kan lära känna dina lokala gårdar, bli inbjuden till deras öppna hus-aktiviteter och beställ lokala råvaror direkt hem till dörren.

Minfarm.se

Inlägget har jag skrivt gratis

Copyblogger gratis utbildning

Jag har en längre tid följt Copyblogger. Företaget startade 2006 men grundaren Brian Clark hade hållt på med innehållsmarknadsföring sedan 1998. Idag har företagen 200000 unika kunder. Detta utan annonsering, försäljare och utan kapital från afförsänglarr.

De lär sina läsare att skapa innehåll så att de når sina affärsmål.Innehåll har blivit ett smart sätt att hitta nya kunder.

Företaget lär ut hur onlinemarketing fungerar. Du kan registera dig för ett gratis konto. På det kontot kan du lära dig en massa matnyttigt.

Copyblogger 

Brian har även startat Rainmaker FM.

Jag har inte fått ersättning för att skriva detta inlägg. Inlägget innehåller heller inte affiliatelänkar.

hungrig.se

Idén att blogga om hungrig.se fick jag då jag såg deras bussreklam i Malmö. Kunde inte låta bli att surfa in på deras sida och fann att man kunde beställa mat även från Helsingborg. Dock hittade jag ingen som körde hem mat på 45 minuter som det stod på hemsidan. De öppna restaurangerna på sidan har mat för avhämtning. Jag gjorde sökningen kl 21.00 den 18 oktober. De visar även restaurangen som har stängt. De som normalt bara är öppna på dagtid.

Du kan söka på lika mattyper från olika länder, hamburgare, pizza, vegetariskt och den del andra kategorier.

De har en app att ladda ner på Appstore

hungrig.se

Har inte fått ersättning att skriva detta

News55

I fredags var jag i Malmö och lyssnade på Ewa Gun Westford på News55 mässan i Malmö Slagthus. Hon berättade om sin uppväxt i Broby och om sitt jobb som chef över manliga poliser. Det gavs möjlighet att köpa ett signerat exemplar av hennes bok Mitt Wallanderland av Ewa-Gun Westford  i News55s monter.

 

Ewa Gun Westford new55

 

På mässan var utställare som vänder sig till 55plussare som hörselundersökningar, synundersökningar, resor, penionärsföreningar och ekonomiskrådgivning.

News55 startades av  Artur Ringart och Fredrik Lundberg 2015. De är medieveterander,

Det blev något konstigt då jag lade in länken. Klickar ni på starsida som kommer ni till deras hemsida. Där kan ni registrera er för deras nyhetsbrev. De finns även på Facebook och Twitter.

http://www.news55.se/

 

Jag har inte fått ersättning för att skriva detta inlägg. Detta inlägg innehållar affiliatelänkar.