Sportamore

Sport och idrott förbättrar hälsan så jag har idag valt att blogga om Sportamore. Sportamore är Sveriges största sportbutik på nätet. De har över 450 välkända varumärken i sortimentet. Sportamores affärsidé  är att istället för att öppna fysisk butik koncentrera oss på att välja de absolut bästa varorna på marknaden och samtidigt erbjuda dem till marknadens bästa villkor. De erbjuder

  • Fri frakt och fria returer
  • 30 dagars öppet köp
  • Prisgaranti på allt

I deras sortiment ingår skor, träningskläder  och sportutrustningar. De marknadsför produkter för 32 sporter.

1177.se Vårdguiden

Du kan både ringa till 1177 och surfa in på deras hemsida 1177.se. Du kan söka på information om olika sjukdomar. Du kan även få information om anhörigstöd. 1177 är hela Sveriges samlingsplats för information och tjänster inom hälsa och vård. Det är ett nationellt telefonnummer för sjukvårdsrådgivning som du kan ringa dygnet runt. Sjuksköterskor bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till rätt vårdmottagning när så behövs.

När ska du inte ringa 1177?

  • Boka tid till vårdcentralen
  • Ändra mediciner
  • Förnya recept
  • Boka av tid till vårdcentralen
  • Se vart remisser är skickade
  • Se vilka läkare som arbetar och om tid finns till någon av dem
  • Ändra mammografi-tiden som är du blivit kallad till.

Vad kostar det att ringa till 1177?

Det kostar normal samtalstaxa från din operatör. Det kan variera ifall du ringer från mobil eller fasta nätet.

Vårdguiden vänder sig främst till Stockholmare men sidan är jätte användbar för de som bor i andra delar av Sverige. Jag testade att klicka på fliken ”hitta vård”. Jag sökte på Helsingborg och fick upp 331 träffar på olika vårdinrättningar. Allt från Läkare till fysioterapeuter.

Har du läs och skrivsvårigheter kan du klicka på ” lyssna – talande web”. Tycker du svenska språket är svårt så går det att få sidan på ett tjugotal språk.

http://www.1177.se/

Bodystore

Jag hade tänkt ha hälsa som månadstema på söndagar under juni månad. Bodystore är en av Sveriges ledande butiker då det gäller hälsoprodukter Intresset för hälsa har ökat de senaste åren.

Bodystore har en receptbank där det finns många glutenfria recept. Är du glutenintolerant eller bara vill skära ner på gluten intaget? Då  finns det en massa produkter för bakning.
Glutenfri bakning
Min dotter som är miljövän hade problem med att hitta ekologisk tandkräm till sina barn. Hon  blev glad då hon hittade ekologisk och  flourfri tandkräm på Bodystore till sina barn.

Ekologisk tandkräm för barn

Bodystore har även kroppsvårdsprodukter, kosttillskott och rengöringsmedel.

Normal leveranstid från Bodystore är 2-4 dagar.

Boka tid både för företagare och kunder

 

På Bokatid.se kan du boka tid till Frissan, massör, nagelspecialister, fotvård med mera. Företaget grundades år 2000 med syftet att tillhandahålla en tjänst som administrerar bokningar över internet. Affärsidén är en enkel, användarvänlig och säker tjänst som genererar effektivisering inom yrken som är beroende av tidbokningar. Tjänsten ska täcka internet, mobil, receptionist och gratis support för både tjänsteleverantören och för konsumenten.

Sökte på ”sista-minuten rabatt” men hittade bara Stockholms företag. Sökte istället på Helsingborg. Då fick jag 13 träffar. Tolv av företagen finns i Helsingborg. Det trettonde företaget finns på Erikslund i Ängelholm. Spa och massage var vanligast bland de företagen som dök upp. Ska kanske tipsa min nagelfixare om Bokatid.se nästa gång.

Sök och hitta tid på din ort

www.bokatid.se

Bli smal med Viktväktarna online

Räkna points med Viktväktarna

Viktväktarna har lång erfarenhet av viktminskning och vet vad som fungerar. På deras hemsida kan du lära dig om att god mat som håller dig mätt länge och att lagom med motion hjälper vi dig att gå ner i vikt. Du får hjälp att skaffa nya, goda vanor som kommer att ge dig ett bestående resultat. Deras viktminskningsmetod är välbeprövad och vetenskapligt dokumenterad. ViktVäktarna ingår i Weight Watchers International Inc och de finns i mer än 30 länder.

Du har kanske kämpat med vikten hela våren får att komma i din bikini eller favorit kjol Så kommer semestern med en massa god mat, öl och vin. Då är det risk att du är tillbaka i samma storlek som man utgick ifrån. Sedan ett par år kan du följa Viktväktarna online. Killar speciellt gillar det där med Online. De vill inte göra som man gjorde i Viktväktarnas barndom åka iväg och väga sig.

Onlineprogrammet innehåller massor av receptnmed steg-för-steg guider. Det finns även träningsvideor och interaktiva redskap. De vet att du har ett hektiskt liv. Välj ett viktminskningsprogram som du kan utnyttja när som helst och var du än är.
Mer information om ViktVäktarna Online:

 

 

Gojibäret

 Börjar du året med en tränings och bantningskur?

Själv anser jag fått balans på vikt och träning.  Tur att man inte är skrockfull och tror att året blir som det började. Mitt nyår började med en maginfluensa. Följt av lite vårtrötthet. Nu har jag åkt på en förkylning. Jag har beställt Gojibär för att hålla mig pigg. Gojibär  innehåller 18 olika aminosyror, varav sju av åtta är bland de livsnödvändiga. Gojibäret innehåller även viktiga mineraler såsom järn, kalcium, zink, selen antioxidanter och spårämnen. Bäret innehåller även zeaxanthin som är ett ämne som är gynnsamt för synen. Gojabäret motverka sjukdomar och motverka åldrande.

Så nu hoppas jag på att vara frisk resten av år 2014.

Gojibären har många användningsområden.
Du kan mixa ner bären i smoothies, hela i sallader, grytor, te, snacks, musli eller använda dem som dekoration på maträtter
Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
Snarkskena från Adactive AB

 Snarkskena

Skenan formas helt individuellt till användarens tänder, exakt som tandläkarens skenor.
Men ReduZnore kan skenan enkelt formas om vid behov. Plasten har minne och återgår nära nog till ursprunget när den värms i hett vatten. 

Näsvidgare

MegaVent ger minskad nästäppa och bättre andning. Du kan sova med stängd mun som gör din mun mindre torr.

MegaVent kan formas om du vill ha en egen form/storlek så att den sitter stadigt hela natten och då blir fördelarna ännu mer uppenbara. Du kan till exempel ha en kraftigare vidgning i den ena näsborren om du har sned näsa.

 
Har du har väldiga snarkproblem så rekommenderar Adactive  att använda både snarkskena och MegaVent Näsvidgare. Det får tyst på de flesta.

För alla appälskare så finns även appen SnoreMonitor

Adactive AB