Fundedbyme.com maj månad tjäna pengar tips 2014

Maj månads tjäna pengar tips hänvisar jag till en artikel om Fundedbyme.com på aktiespararnas hemsida. De för klar på ett bra sätt fördelar och risker med Crowdfunding.

http://www.aktiespararna.se/artiklar/Reportage/Crowdfunding—pa-natet-kan-alla-bli-affarsanglar/

www.fundedbyme.com/

Trevlig Valborg

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

  
Get your business online! Gratis youtube utbildning på engelska för företagare

Get your business online bra verktyg för företagare

Den 28 mars i år skrev  bloggade jag om ”Ditt företag online”. Ditt företag online är ett samarbete mellan Google och en del svenska företag. Nu har jag hittat den amerikanska motsvarigheten som heter Get your business online

I den svenska versionen ingår en gratis hemsida på Binero. I den amerikanska varianten Wingår en hemsida på Startlogic. De presenterar Google Analalytic, Adword, Apps, ebmasterstool och Trends som är bra verkty för den som startar företag.

På http://www.gybo.com/ kan du ladda ner ett arbetsblad. Google kallar det worksheet.

Du får tips och idéer hur du promotar din hemsida. Du får en checklista över vad som kan vara bra att ha på din hemsida. De nästan tjatar om att sidan ska vara responsive för de de andelen som surfar med mobilen ökar i hiskilig takt.

Har du placerat ditt företag på Google Maps?

De går i ett Youtubeklipp igenom hur man placerar sitt företag på Google Maps. Det är bra att placera sig på kartan. Då kan den som söker i sin mobil eller laptop hitta ditt företag då de befinner sig i företagets närhet.

Nu kan du välja fall du vill följa Get your business online på engelska eller läsa andra blogginlägget som är på svenska.

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
Månadens hemsida fram till april 2014

Månadens hemsida

I flera år såg hemsidan http://www.tjanapengarpanatet.se/ för trist ut. Nu har jag gjort så att sidan blir lik bloggen. Eftersom gamla hemsidan är försvunnen har jag sparat alla månades hemsida genom åren som jag nu publicerar som ett inlägg

April

 

Du har kanske en smart produkt som du inte vet hur du ska få ut på marknaden? Vill du sälja din produkt hos SmartaSaker? De ger innovatörer och uppfinnare en marknadsplats för att nå ut med sina smarta prylar. SmartaSaker.se

 

 

Mars

 

Nuers

Nuers är ett företag som i första skedet söker affiliates.Längre fram i tiden kommer de att söka entreprenörer som vill skapa snabbare kontakter än vad man gör på till exempel Facebook och Linkedin. Neurs startar upp i USA den 15:e mars.

 

http://Gunnarsson.neurs.net/

 

Februari

 

AliExprress

Kolla in ”Dagens erbjudande” på AliExprress Today’s DealsToday’s Deals köp det som är billigt. Registera en webbshop på Ticktail.se och sälj vidare dina fynd på Tictail.se

 

Januari

 

Blogvertiser

 

För bloggare och annonsörer

Registrera din blogg och börja tjäna pengar

 

Blogvertiser för affiliates

Adrecord.com

 

2013

 

December
Ebay Tradera

 

Auktionerna på Tradera är inte bara spännande och roligt, det ger även en extra slant i plånboken och plats i förrådet. Har du inget i förrådet men är intressead utav att köpa på loppisar så kan du sälja fynden på Tradera.Du kan även handla billigt från Asien och lägga ut produkterna på Traderas auktioner.
Är du nagelteknolog eller inom något annat fack kan du fynda på Ebay jämfört om du skulle köpt produkterna i Sverige.
Eftersom man betygsätter säljare och köpare så blir Tradera säkrare än Blocket. Tradera ger även sin kunder bättre och säkrare betalningsrutiner.

 

 

November

 

 

Affiliate

 

Affiliate nätverksföretagen tillhanda håller banner, textlänkar eller djuplänkar till olika företag. De sköter även utbetalningarna till Affiliaten. Affiliaten lägger upp banner, textlänkar eller djuplänkar direkt till enskilda produkter/produktkategorier. Som affiliate kan du får betalt för besök, tecknande av nyhetsbrev eller för köp. Jag har sammanställt en lista över affiliate nätverksföretag

 

Lycka till!

 

 

Adtraction

 

 

 

 

 

www.affiliator.se

Adrecord

Double.net

Har du en blogg? Tjäna pengar på den! ADSetting

SmartResponse-Media

Tjänar du tillräckligt på din hemsida? Läs mer här EuroAds

Show-space

 

Oktober

 

Elance

 

Ger frilansare möjlighet att erbjuda dina tjänster till de företag. Företagare kan outsourca till frilansare

 

Elance

 

 

 

September

 

Quirky

 

Har du en idé som du inte riktigt vet hur du ska få ut på marknaden? Då finns Quirky som har en hemsida där både medlemmar och anställda kan hjälpas åt att förbättra produkten. Du kan rösta på de idéerna som du gillar och komma med kommentarer på förbättringar. Du kan tjäna pengar både på att presentera egna förslag och på dina kommentarer om förbättringar på andras idéer.

 

Quirky

 

Augusti

 

Adwords

 

Jag har följt Jonas Carlströms videokurs Trafiksystemet 2.0. Har går punkt för punkt igenom hur man lyckas på Adwords. Han visar även på mindre bra sökord. Så du lär dig hur du kan köpa bra sökord. Click here to view more details

 

Juli

 

Bloggerfy

 

Det är en tjänst för bloggare som vill tjäna pengar på annonsintäckter och som vill ha fler besökare till sin sida. Som företagare kan du välja att annonsera i specifika kategorier eller kommunicera brett över hela nätverket för att nå samtliga läsare. Bloggerfy har en räckvidd på över 2.5 miljoner unika besökare i veckan

 

 

 

Juni

 

Google Adsense

Tjäna pengar på din blogg eller webbplats med Google Adsense annonser. När någon klickar på din annons tjänar du pengar. Bloggaren http://blogg.tkj.se/tjana-pengar-blogg-google-adsense/ har skrivit ett inlägg där han rekommenderar en annons av denna storlek efter tredje stycket.

 

 

 

Det finns massor av olika storlekar på annonser och det är bara att välja en storlek som passar. Sedan sköter Google om så att det hamnar relevanta annonser på din sida. Du kan annonsera i sidfoten. Du kan se hur det ser ut genom att skrolla längst ner på denna sida.

 

google.com/adsense

Maj

Spara som privat person i Ikano bank

Förr eller senare behöver du kanske pengar till något roligt som till exempel en resa eller ge barnbarnen en guldkant i tillvaron. Ikano bank erbjuder hör ränta från första kronan.

Du kan även låna pengar på Ikano Bank

 

 

 

April

 

GoToWEbinar

Jag har haft ett par inlägg om webinar http://blogg.tjanapengarpanatet.se/?p=560

Webinar är ett bra sätt att lära sig nya saker.

 

 

 

 

 

Webinaret på bilden är en skärmdump från Camilla Lebert Hirvi webinar om  att Bli en Digital Nomad

 

Oftast bjuder webinarledaren på första webinaret. Sedan får man betala. Du kan starta webinar på Gotowebinar.

 

GoToWebinar

 

Mars

Get a newsletter
Samla prenumeranter genom att ge bort något gratis till exempel en en bok eller kurs.

Get a Newsletter

 

Klickar du på  denna youtubelänk http://www.youtube.com/getanewsletter?utm_campaign=cmp_170266&utm_source=getanewsletter
så får du en del instruktioner.

 

 

 

Du kan även bli partner och rekommendera geet a newletter till andra.

Get a Newsletter

 

 

 

 

Februari

 

Inspiration!

Skulle du vilja ha en App till mobilen som varje vecka ger dig inspirationsvideos direkt till din mobil?

 

 

 

 

 

 

iLA

 

 

Januari Freelancer.com

Freelancer.com är världens största outsourcingföretag. Freelanser.com hjälper entreprenörer och småföretagare över hela världen att hitta uppdragstagare samtidigt som uppdragtagare söker uppdragsgivare.

 

Freelancer.com

 

Månadens hemsidor 2012

 

Decembers hemsida

 

Nordnet

Använd årets banksajt 2009,2010,2011 och 2012 enligt InternetWorld Varför inte öppna depå?

Nordnet

 

November månadshemsida

Avanza

 

Har en hemsida som det är lätt för dig att hitta snabb information om olika aktier. Du får en massa information innan du behöver logga in för köp eller sälj av aktier och fonder.

 

Avanza

 

Bloggvertiser

 

 

År 2007 skapades Blogvertisr som förmedlar uppdrag mellan annonsörer och bloggare.

 

Bloggare

Du kan tjäna pengar både som genom att skriva recensioner och genom bannersannonsering. Blogvertiser har banner-annonserings system och den försöker alltid visa den mest relevanta annonsen för besökaren. Det är ett enklare sätt än att tjäna pengar än ansöka hos de olika affiliatprogrammen. Du kan läsa merom affiliate på http://www.tjanapengarpanatet.se/sida3.html På Blogvertiser fungerar det så att du lägger upp en kod på din blogg, då visas en annons. Det surfar in besökare till din blogg som klickar på annonsen och skickas då till annonsören. Då besökaren köper något så får du betalt för detta. Vad du får i provision beror på vilken annonsör det är som besökaren köper av. De ser hur mycket du tjänar genom att logga in på ditt konto.

 

Annonsörer

Du kan som annonsör anlita bloggare till att skriva recensioner och omdömen om din tjänst eller produkt. Blogvertiser har ett nätverk av bloggar inom spridda ämnen och åldrar, ett enkelt och smidigt sätt att nå ut till många bloggare. På detta viset kan du sprida nyheter om din tjänst eller produkt.

 

 

Bloggvertiser

 

Tjäna pengar på dina Youtubeklipp september

 

Logga in på youtube och tjäna pengar på reklam i dina klipp

 

Du kan även geotagga dina klipp det kan du läsa mer om på min blogg

 

 

 

 

 

 

Ett av mina favoritklipp från vattenorgeln i Zadar från förra årets semester i Zadar

 

 

Statist.se augusti

Den 1/8 hade Statist.se 2628 lediga jobb och bara under veckan hade de fått in 815 jobb. Vilket gör Statist.se till sveriges största databas för statister, skådespelare, modeller, publik och eventpersonal.

En normal statistlön är från 300 kr till 1000 kr och modellersättning från 1000 kr till 15000 kr.

Bli statist redan idag – 50 nya medlemmar varje dag!

 

 

Aktieinvest juli

Köp till sillen och sälj till krätorna brukar man säga. På Aktieninvest kan man bland annat spara i aktier, fonder och investeringssparkonto.

 

Aktieinvest

BetAmerica juni

På BetAmerica kan du spela på trav och hundkapplöpning. Du har även möjlighet att tjäna pengar på att maila intresserade eller att de klickar på din länk och börjar spela.

 

 

BetAmerika

 

April månads hemsida

 

ShowSpace

 

Visste du att du genom att registrara dig på ShowSpace Kan tjäna pengar genom att hänvisa andra till ShowSpace.

 

På Showspace kan  du även skapa widgetar skulle någon produkt utgå så ersätter ShowSpace dem med en annan produkt.

 

ShowSpace är designad för WordPress, Blogger Tumblr mfl

 

Showspace

 

 

Mars månads hemsida

 

Vidoefy.me

 

Du kan ladda upp film direkt från mobilen eller laptopen. Du kan även ladda upp film från din videokamra.

 

 


Ni får gärna höra av er om ni har tips och ideer

 

 

Kontakt

info@tjanapengarpanatet.se

Mobil 070-4457362

Blogg http://blogg.tjanapengarpanatet.se

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
 

Banggood

Jag har bloggat om företag  man kan handla med från Asien i tidigare blogginlägg. Jag har inte skrivit något om importkostnader / tull, som kan tillkomma, förrän idag. Själv har jag inte köpt något från dessa företag men de som köpt skriver att man kan fylla i vid beställningen ifall det är en gåva. Vännernas erfarenhet är att Tullen bryr sig inte, om det är produkter till ett värde under 300 – 400 kronor. Handlar man varor för över 300 – 400 kr, kan man tvingas betala tullbehandlingsavgift 100 kr +moms på varan.

Vad köper då vännerna? En undersökning visar att 30% av svenska folket själv beställt hem varor från Asien.  Det är främst elektronik som beställs därifrån. Go Pro kameror är populära. Jag har även fått en mobil som en vän gav bort till en annan vän. Då vännen inte klarade av tekniken fick jag mobilen. Mobilen fungerar perfekt. Behöver inte plocka bort mitt svenska telefonkort utan det finns plats för två. Perfekt när man är utomlands.

 

 

Banggood.com

Jag har i tidigare  bloggat om företag i Asien. De jag bloggat om är Aliexpress , Dealextreme.com Mini in the Box SE  och  Light in the box SE. De flesta av dessa företag söker förutom  kunder, företag som är intresserade utav dropshiping och affiliates.

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
 

Hitta till gårdsbutiker i appen Gårdsbutiker 2014

Gårdsbutiker 2014

Företaget Oddapp har just släppt appen Gårdsbutiker 2014. Appen innehåller 1600 gårdsbutiker i Sverige. Oddapp vill gärna att man tipsar om det finns någon gårdsbutik som inte finns med i appen. De vill gärna att du betygsätter appen i Appstore eller Google Play.

Jag har inte hunnit ladda ner appen Gårdsbutiker 2014 för jag har varit där det är slö uppkoppling. Jag var för sent ut så jag fick inte laddat ner förra årets app. Ni kan ladda ner appen från både Apstore och Google Play. Appen kostar 15 kronor att ladda ner.

http://www.oddapp.se/gardsbutiker-2014/

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
 

Clickbank för entrepreneurer och affiliates

Tidigare i år har jag bloggat om Shoutly som tidigare hette Clickbroker. Idag ska jag blogga om amerikanska motsvarigheten som heter Clickbank. Du kan tjäna pengar på två sätt

  1. Affiliate
  2. Skapa produkter tex kurs eller e-bok.

Affiliate

Har du precis startat som Affiliate som finns det klipp som inloggad där du kan lära dig mer om hur Clickbank fungerar.

Du kan välja annonser i olika kategorier. Du kan välja olika språk. Hittar dock inget på svenska. Du kan välja  marknadsföra något som du tjänar pengar på en gång eller något du tjänar pengar på flera gånger som tex prenumerationer.

 

Entrepreneurer

Du betalar för försäljning inte för klick. Det är du som ClickBank entrepreneur som bestämmer nivån på utbetalning  som ligger  mellan 5% och 75%  till affiates.  Clickbank tillåter dig sälja digitala och/eller nedladdningsbara produkter vilket som passar bäst för dina kunder. Du kan erbjuda ett flertal betalningsalternativ som kreditkort och Paypal. Då kunden handlat kan du följa upp och erbjuda ytterligare produkter. Clickbank sköter affiliate utbetalningen åt dig så du slipper administration. Du kan med Clickbank låta  den berömda säljtratten jobba för dig då du sover.

Clickbank har kundservice på 6 språk och du kan sälja dina produkter i 190 länder

 

 

På Clickbanks hemsida hittar du även Clickbank University.

Clickbank

 


 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagarHandla hemma med Coop Online

Fick i söndags mail om att man kan handla på Coop Online i Helsingborg med start på tisdag 22 april. De erbjöd en möjligheten att pröva tjänsten gratis till den 25/4-14. Normalt så kostar det 49 kronor att få varorna levererade till dörren. Sista beställning är klockan 00,00 kvällen före leverans. Har lite dåligt med tid att handla inför helgen så jag surfade in på på Coop.se.

Min slutsats är att det är inte samma priser i onlinebutiken som det är på Coop Forum på Landskronavägen i Helsingborg.  Onlinebutken är dyrare. Sedan har det nog blivit ett tryckfel på Creme Fraiche från Skåne Mejerier. De har två erbjudanden

  1. Köp 3 st för 30.00 kr
  2. Medlemserbjudande medmera Köp 2 st för 16.00 kr

Om jag förstår budskapet rätt blir det billigare att köpa två än tre Creme Fraiche.

De kallar det Coop Online Helsingborg men de positionerar inte de lokala leverantörerna som Skånemejerier högst upp i beställningslistan. Skåne Mejerier fanns längst ner efter deras egna märken och Arla.

Coop fick ingen konvertering från mig. Klarade mig inte igenom tratten tratten.

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar
Sjöräddningssällskapet

Sjöräddningssällskapet har en enda uppgift och det är att rädda liv till sjöss. Deras mål är noll omkomna till sjöss. De arbetar förebyggande, forskning och utveckling för att nå målet.

Sjöräddningssällskapet har 67 bemannade räddningsstationer längs vår långa kust och i de stora sjöarna. Då larmet går är det någon av deras 2 000 frivilliga sjöräddare som rycker ut, dygnet runt, året om. 15 minuter efter ett larm ska de vara på väg ut ur hamnen.

 

Vid fara för liv till sjöss, sjukdom eller olycksfall i båt eller på land – ring alltid 112.

Visst är det fantastiskt i över 100 år har Sjöräddningssällskapet, en ideell förening, haft uppdraget att rädda människor i sjönöd. Sjöräddningssällskapet är en ideell förening som står för 70% av sjöräddningen i Sverige, utan bidrag från staten. Det är en organisation som  har många frivilliga och liten administration. Det innebär att du kan vara säker på att dina pengar verkligen används till att rädda liv. Du kan bli månadsgivare, ge bort gåva som present eller köp utrustning som du skänker till Sjöräddningssällskapet.

http://www.sjoraddning.se/

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 


Vill du jobba på Konsumentverket?

De som intresserad av en utannonserad tjänst, kan du söka i Konsumentverkets  e-rekryteringssystem. Du får ett e-postmeddelande som bekräftar att de mottagit din ansökan.

Konsumentverket är en statlig myndighet som omfattas av offentlighetsprincipen. Det innebär att om någon begär att få kopior på till exempel ansökningshandlingar är de skyldiga att lämna ut dem.

För tillfället söker Konsumentverket en Kommunikatör i Karlstad för mer info surfa till http://delta.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=222&ProjectId=172473&departmentId=5164&MediaId=5

Du kan prenumerera via deras e-rekryteringssystem och få e-postmeddelanden när de publicerar lediga tjänster. För allmän info om lediga tjänster surfa till

http://www.konsumentverket.se/Om-oss/Jobba-hos-oss/Lediga-tjanster/

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

Bluffmail Nordea

Nu har det dykt upp bluffmail från Nordea. Mailet klarar inte av de svenska åäa. Jag har gjort en skärmdump på mailet nedan

Bluffmail nordea

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar