Light in the box SE

Jag har i ett blogginlägg tidigare bloggat om Mini in the box SE. Nu kan du själv importera från Kina genom Light in the box och sälja i din butik eller webbshop. De har prisvärda varor för varje hobby och livsstil.

Du kan innan du beställer varan ställa frågor i deras live chat och få svar i realtid. De tar emot Paypal och kortbetalning.

Eftersom de samarbetar med pålitliga logistikföretag som DHL, EMS och UPS, och kan därför leverera till över 200 länder i världen. Normalt tar den 15-20 dagar innan du får din leverans men det kan ta upp till 30 dagar till exempel då´kineserna firar nyår.

Handla utan bekymmer och spara pengar med LightInTheBox


Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.