Domytask.se en win win för för både uppdragsgivara och uppdragstagare

Vad är Domytask?

”Domytask.se är en online marknadsplats för folk som vill tjäna extra pengar och andra som inte har tid eller intresse och vill ha hjälp med olika ärenden. Det kan vara vad som helst man behöver hjälp med, t.ex. hundvakt, hjälp att slänga grovsopor, flytthjälp, trädgårdshjälp, fönsterputsning, snöskottning, hjälp att montera möbler, datorsupport eller kanske läxhjälp. Perfekt för dig som vill ha ett extra knäck vid sidan av studierna eller ditt vanliga jobb!

Hittade en artikel om Domytask.se på http://internetworld.idg.se/2.1006/1.548424/ett-blocket-for-tjanster. De använde rubriken ett Blocket för tjänster. Själv har jag inte ännu hunnit testa Domytask.se. Ni som testat får gärna lämna en kommentar.

Passa på att hjälpa folk i ditt närområde och tjäna lite extra pengar. Har du t.ex inte råd att köpa hund kan du rasta någon annans och få både betalt och motion på kuppen. En win-win situation för alla parter!”

http://domytask.se/

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

4 reaktion på “Domytask.se en win win för för både uppdragsgivara och uppdragstagare

    • Jag var inne och kollade på er hemsida. Det står att den är i Beta. Ni får gärna återkomma när den är lanserad och klar. Så kan jag göra ett blogginlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.