Jagahem.se en ny hemsida för bostadsköpare

Många sälja sin bostad innan visning. I storstadregionerna uppskattas att så mycket som 25 % av alla bostäder säljs innan visning. Jagahem.se hjälper dig som köpare att meddela fastighetsmäklarna vad du letar efter. Inom kort kommer de att lansera en tjänst för dig som arbetar på fastighetsmäklarbyrå.  De har skapat en databas där fastighetsmäklaren snabbt kan hitta de spekulanter vars kriterier matchar det enskilda objektet.

Hur fungerar Jagahem.se?

  • Köparen skapar en profil. Det tar mindre än 5 minuter.
  • När du blivit medlem så meddelar systemet  automatiskt alla fastighetsmäklare vad du söker.
  • När fastighetsmäklarna får in nya objekt som matchar dina kriterier så kontaktas du ifrån deras egna system

http://www.jagahem.se/

 

Jag har inte fått någon ersättning för att skriva detta inlägg.

LevHemma.se

På LevHemma.se kan du köpa kända varumärken som bl.a. Newport, Eva Solo, Gense, Menu, Sagaform mfl. Alla produkter från LevHemma.se är första hands sortering och levereras i originalförpackning. De erbjuder säkra betalalternativ, snabb leverans och kostnadsfria byten och returer om du inte skulle bli nöjd.

 

LevHemma.se

Rum21.se

Rum21.se ingår iRoyal Design Group AB.  Rum21.ses  affärsidé  bygger på att sälja möbler och inredningsdetaljer av hög kvalitet till privatpersoner och företag. De strävar alltid efter att kunna erbjuda sina kunder bästa kvalité, personlig service och rådgivning.Du kan handla på Rum21.se på två sätt, antingen här i deras webshop eller i butiken i Göteborg

 

 

De erbjuder över 200 varumärken med ett brett urval av kvalitetsmöbler och inredningsdetaljer av såväl klassisk som ny design. De har 339  varianter av stolar och erbjuder det mesta för dig som letar presenter och julklappar till familj och vänner.

Du kan även följa Rum.21.se på sociala medier och teckna dig för deras nyhetsbrev.

Skånska Byggvaror

Jag var i förra månaden på nybyggda Radison Blu Metropol och lyssande på en rapport  om ”Internationalisering genom digitala affärer”. De hade bjudit in företag som visat vägen. De inbjudna företagen var Gents, Fiedly och Skånska Byggvaror. Det var Olof Engvall som är PR-chef  på Skånska byggvaror som berättade att de blivit störst i Sverige på byggvaror. Företaget startade för 50 år sedan i en källare. Idag så handlar 60% av kunderna på nätet. Ofta kollar du på produkterna på mobilen men beställer gör de vanligen från en desktop. Skånska Byggvaror finns även på Youtube.

 


Skånska Byggvaror

Thehome har lagertömning

Hur kan TheHome hålla så låga priser?

TheHome har ett nära samarbete med sina tillverkare och leverantörer. De kan därför leverera sina produkter utan några fördyrande mellanled.

– De formger själva möblerna i nära samarbete med tillverkaren för att anpassa dem efter den svenska marknaden men alltså utan fördyrande stjärndesigners och varumärken.

– TheHome säljer i huvudsak över Internet vilket gör att vi inte behöver inte en stor och centralt belägen butik.

På TheHome har du rätt till tre (3) års reklamationsrätt på alla våra varor. De erbjuder 14 dagars bytesrätt och öppet köp. Betala säkert genom fakturering, delbetalning samt kortbetalning. Med Klarna faktura betalar du först efter leverans och kan även välja att dela upp betalningen.

TheHome har bara en butik och den finns i Stockholm. I nätburiken handla bekvämt direkt hemifrån, ingen stress, inga köer, varorna kommer direkt

TheHome.se

Mäklarhuset

Nu i februari hade jag tänkt ha ett hem och trädgårdstema. Jag börjar med att skriva om Mäklarhuset. Minns att en före detta svåger lämnade sitt hus till mäklare i december. Han märkte att inte många hade tid att gå på husvisning i december. Nu när vi går in i februari och det börjar bli vår tror jag att åtminstone spekulanter i södra Sverige börjar få lust att gå på husvisningar.

Jag sökte på Helsingborg och fick träff på 11 objekt. Eftersom jag är från Båstad och Ängelholmarna gärna säljer sina fastigheter som Båstad men fick ingen träff. Mäklarhuset verkar stora o storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö.

Mäklarhuset är idag Sveriges största privatägda mäklarkedja. De har 130 kontor i Sverige.

Mäklarhuset har erbjudande om kostnadsfri homestyling-konsultation av en professionell stylist. Erbjudandet gäller endast om man bokar en fri värdering i Stockholms- och Göteborgsområdet. Lycka till med bostadssökandet.

 

Mäklarhuset

 

 

Käkar leksakerna batteri? Testa Batteriexperten

Du har kanske fått en batteridriven julklapp. Batterierna redan urladdade?

Batteriexpertens affärsidé är att sälja batterier och laddare till de flesta nyare tekniska konsumentprodukter. De låga priser, stort sortiment, hög service och snabba leveranser. Deras produkter har CE-certifiering och tillverkas enligt ISO 9001, detta tillsammans med noggranna tester borgar för hög kvalité. De är Sveriges största återförsäljare av batterier på Internet.

Måndagen den 27/10 beställer jag batteri till min Dell dator. Den 29/10  anländer batteriet. Snacka om snabb leverans.
Batteriexperten.com – vi skickar samma vardag du beställer!

 

Saknade dammsugarpåsar

Oj Oj! Jag öppnade dammsugaren nu då jag skulle putsa fönster. Snacka om att dammsugarpåsen var full. I Sverige som är standardiseringens land önskar man faktiskt att det fanns en billig standard dammsugarpåsar som passar i alla dammsugare. Tyvärr är den ännu inte här.

Jag hade inte lust att sprätta upp dammsugarpåsen och sy ihop den igen som de gjorde i Superspararna.

Jag surfade runt lite och kom till Dammsugarpåsar.nu. Damsugarpåsar startades av Pär Liljehammar efter att ha förvånats över hur krångligt det kan vara för många att lyckas med något så vanligt som att köpa rätt dammsugarpåsar.
 
  
 

 

 
Det tog mindre än två dagar så hade jag dammsugarpåsar i postlådan.
 

 

IM

Här är mina nya dammsugarpåsar till min Volta Berry

Ser nu när jag fått mina dammsugarpåsar att de även har microfiberdukar

Hemsjön när det gäller traditionellt hantverk av bra kvalité

Hemsjön har eget snickeri med tillverkning av inredningsprodukter i Shabby Chic och traditionellt hantverk. Deras produkter är unikt designade och du hittar dom bara hos dem.

De tillverkar bland annat barntäcken, skyltar. blomkrukor med mera.

Hemsjön arbetar miljövänligt och med närproducerade råvaror.
Hemsjön använder även återvunnet material i mån av tillgång, exempel på detta är:
– tavlor (som är monterade på tidigare använda emballageskivor)
– ljusstakar (som är gjorda av material från gamla hässjor)
När de använder nytt virke, så är de noga med att det håller en hög kvalitet och det hämtas oftast från närområdet.
Alla deras produkter ytbehandlas med miljövänliga produkter.

Hemsjön erbjuder alltid

  • Alltid fri frakt
  • Snabba leveranser
  • 30 dagars öppet köp

Du kan läsa mer om Hemsjön på

Välkommen till Hemsjön

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar
Elpriskollen.se jämför elpriset där du bor

Energimarknadsinspektionen (Ei) driver hemsidan Elpriskollen. Ei  är tillsynsmyndighet över energimarknaderna för el, naturgas och fjärrvärme. Alla elhandlare måste kontinuerligt rapportera fasta och rörliga prisavtal till Ei. Därför har Ei också alltid aktuella och korrekta avtal.

Du fyller i ditt postnummer och hur mycket du förbrukar så kommer de olika eldistributörerna upp. Vet du inte hur mycket du förbrukar väljer du boendeform. De har till och med ett instruerande Youtubeklipp.

http://www.ei.se/sv/elpriskollen/om-elpriskollen/

https://www.facebook.com/pages/elpriskollense/260550585266

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar