Saknade dammsugarpåsar

Oj Oj! Jag öppnade dammsugaren nu då jag skulle putsa fönster. Snacka om att dammsugarpåsen var full. I Sverige som är standardiseringens land önskar man faktiskt att det fanns en billig standard dammsugarpåsar som passar i alla dammsugare. Tyvärr är den ännu inte här.

Jag hade inte lust att sprätta upp dammsugarpåsen och sy ihop den igen som de gjorde i Superspararna.

Jag surfade runt lite och kom till Dammsugarpåsar.nu. Damsugarpåsar startades av Pär Liljehammar efter att ha förvånats över hur krångligt det kan vara för många att lyckas med något så vanligt som att köpa rätt dammsugarpåsar.
 
  
 

 

 
Det tog mindre än två dagar så hade jag dammsugarpåsar i postlådan.
 

 

IM

Här är mina nya dammsugarpåsar till min Volta Berry

Ser nu när jag fått mina dammsugarpåsar att de även har microfiberdukar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.