Gerillatrading september månads tjäna pengar tips 2016

Boken om Gerillatrading : kortsiktig aktiehandel i teori och praktik är skriven av Peter Nilsson, Johan Hellström och Johnny Torssell. För 15 år sedan skrevs boken ”Boken om Trading”. Den stod sig så där 15 år. Nu är författarnas mål att skriva en ny bok som också ska stå sig i 15 år till. Boken ger en spännande inblick i flockbeteende.

Köper du boken på Adlibris istället för e2tradings hemsida så behöver du bara betala halva priset.

Adlibris

 

På deras hemsida kan du köpa boken och  tillgång till föreläsningar

http://e2trading.com/

OBS Finansiella instrument kan både öka och minska i värde.

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Allbrightrapporten 2016 visar att jämlikheten går framåt

Allbrightrapporten 2016 presenteras varje vår. AllBright som tar fram rapporetn är en icke-vinstdrivande stiftelse som arbetar för jämlikare företag. De arbetar aktivt med opinionsbildning för att påverka beslutsfattare i näringslivet.

AllBrights styrelse består av sju personer från olika branscher. Styrelseordförande är Michaëla Blomquist och övriga kvinnor är Thérèse Mannheimer, Rebecca Lucander och Amanda Lundeteg. Det finns även män med i styrelsen Sven Hagströmer,Claes Hemberg och Peter Rothschild. Deras volontärnätverk består av 10 personer.

Även om det är långt kvar till jämlikhet i företagen så visar Allbrightrapporten 2019 att för första gången är en femtedel kvinnor i börsbolagens ledningsgrupper. Rapporten visar även att det är sämre ställt med jämlikheten i nynoerade bolag.

Läs mer om rapporten på

Allbrightrapporten 2016

Detta är ett inlägg som jag skrivit utan ersättning för ämnet ligger mej varmt om hjärtat.

Good podcast

Jag har ju tidigare bloggat om svenska podcasts men det finns ju engelska också som till exempel Good podcast. Bakom Good Podcast finns I’am With Friends som är en en designstudio och webbyrå i Karlstad.De vill skapa genomtänkt och vacker design, webb och kommunikation. De hämtar sin information från iTunes

På 100 listan kan man både lyssna på Ted och på Harry Potter. Det är bara att välja lyssna och lära

 

http://goodpodcast.net/

Iconosquare ger dig Instagramstatistik

Jag har nu testat Iconosquare grait en vecka. Denna vecka har jag dagligen kunnat se hur många postningar jag gjort. Jag kan även se hur många följare jag har och ifall någon klickat på unfollow. I rapporten får man även reda på hur många som kommenterat och klickat på gilla. Iconsquare kostar i den billigaste varianten 49 dollar per år. Den dyraste kostar årligen 499 dollar. Det finns även en mellan variant.

Jag har gjort ett skärmklipp på ett av de dagliga mail med rapport som jag fått denna vecka.

Skärmklipp iconosquare

 

Nu kan du analysera och optimera dina följares engagemang.

Iconosquare

Detta inlägg har jag skrivit utan ersättning.

Dibs företaget som erbjuder flest betalsätt

DIBS erbjuder enkla och säkra betalningslösningar för företag som vill ta betalt på nätet.  På deras sida kan du väla på fyra olika paket. Tyvärr har de inte satt ut priset på sina lösningar på hemsidan bara vad som ingår i de olika paketen. Det är det företag som erbjuder det bredaste utbudet av lokala och internationella betalsätt. De har 15000 kunder.

 

De har en ehandelskola. Du lyssnar och lär genom att lyssna på webinar

 

Du kan testa gratis demo eller registera dig för Startup för dig som jobbar deltid och vill komma igång snabbt med din webshop.

Dibs

Har inte fått ersättning för att skriva detta inlägg.

Byggaute.nu då det gäller miljövänlig altan

Byggaute.nu är Svenska Träskyddsföreningens hemsida. Svenska Träskyddsföreningen  är en intresseorganisation som informerar omsvenskt närproducerat och kvalitetsimpregnerat virke. Svenska impregnerade trävaror är miljöanpassade. Svenska Träskyddsföreningens mål är att svenskt inpregnerat virke ska vara självklara valet för byggande i utsatta miljöer.

På sidan finns byggbeskrivningar som kan ge inspiration. Där kan du även klicka på läsarnas egna projekt.

Vet du inte hur mycket material som går åt så finns det en flik att klicka på så att du kan göra dina beräkningar.

Skulle de ha funderingar så finns det ett forum där du kan lägga ut en tråd.

Byggaute har även en Youtubekanal. Klippet nedan handlar om att bygga altan.

På deras blogg handlar det senaste inlägget om träskyddsmedel. Inlägget har hämtats från en artikel i tidningen Råd & Rön.

Surfa in och insprieras.

Byggaute.nu

Jag har skrivit detta blogginlägg gratis.

Interhome för semesterboende

Interhome har över 33 000 kvalitetssäkrade semesterbostäder att hyra online. Det finns bokningsbara semesterhus och lägenheter i 31 länder. Du kan hyra allt från hus i alperna, en villa med pool, en storstadslägenhet, en vingård eller ett slott. Alla Interhome semesterbostäder är kvalitetssäkrade. Företaget grundades i Schweiz 1965.

Jag sökte den 22/8 på svenska semesterbostäder för en vecka med ankomst den 27/8. Det blev 434 träffar. För att selektera kan du söka på. Vi  rekommenderar, bästsäljare, senaste först, kundomdöme, antal personer stigande,antal personer  fallande, pris  lägsta eller högsta. Du kan även söka på kartan.

På  deras  site bokas 5000 000 övernattningar på  200 destinationer om året. Kansk blir du en av dem.

Interhome

Jag är inte någon parten för företaget i detta inlägg.

 

 

Hållbarhetsprofilen

Bakom Hållbarhetsprofilen finns Swesif. Swesif är en förkortning av Sveriges forum för hållbara investeringar. Deras information gäller för investeringar i fonder. Demöjliggör även jämförbarhet mellan fonder. Tyvärr har  inte hittat något liknade för aktier. Jag skulle gärna vilja investera etiskt i aktier men det kommer kanske så småningom.

Swesif finanserieras genom medlemsavgifter. Deras vision år att sammanställa och sprida information om hållbara investeringar. Deras hjälper till att  skapa information om hur fonder tillämpar hållbarhetskriterier i sin förvaltning. De finns även med på pensionsmyndihetens fondtorg.

De arbetear för oberoende, icke-vinstdrivande forum för organisationer som arbetar med hållbara investeringar i Sverige.

 

Hållbarhetsprofilen

Detta inlägg har jag skrivit ideelt.

Nätexperten.se

Bakom Nätexperten finns Patrik  Nilsson nätexpert på Telenor
Han bloggar om mobila trender. På Telenor jobbar han med utbyggnaden av Telenors mobila nät. I år ska arbetet vara klart så att det finns tre operatörer med likvärdig täckning. Patriks idé är att man ska välja operatör utifrån service och tjänster.
Senaste inlägget från den 11 augusti testar han tjänsten Telenor Explore. Telenor Explore är en reseguide som ger dig tips på intressanta ställen för en fika, en bit mat eller en upplevelse. Det är ett intressant hjälpmedel när man semestrar i en okänd stad. Kanske ett sätt att komma ut och röra sig som ett alternativ till Pokemon Go. Låter det intressant? Surfa in på

nätexperten.se

 

Han Tweetar  på @Natexperten

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

 

Hittade BlueSwede Trading på Butikskartan.se

Jag hittade Butikskartan.se då jag som jag gör åt Uffe varje månad söker på BlueSwede Trading. Nu har ju inte BlueSwede Trading  någon butik i IRL ännu utan den finns bara som webbutik. Enligt deras hemsida så har de 33682 butiker i Sverige registerade på sin hemsida. Butikerna håller sig själva uppdaterade. Så här ser BlueSwede Tradings sida ut på Butikskartan.se.  Nu gäller det bara att hålla sidan uppdaterad.

 

skärmklipp Butikskartan.se BlueSwede Trading

 

Butikskartan.se drivs av Ted Valentin som driver många andra sidor som till exempel http://www.cafekartan.se/. Dessa sidor är recensionssidor. Du kan själv gå in och betygsätta sidorna. Vi har besökt en del caféer som är med på cafékartan och vi är väldigt nöjda. Andra kartsidor som Ted driver är hotell, restaurang, vandrarhem och camping kartor.

Driver du en butik så kan du lägga till den på butikskartan. Är du intressead utav någon butik kan du gå in och läsa recensioner samt skiva recension om någon butik du besökt.

Butikskartan.se

Har inte fått ersättning för att skriva detta inlägg