Hittade BlueSwede Trading på Butikskartan.se

Jag hittade Butikskartan.se då jag som jag gör åt Uffe varje månad söker på BlueSwede Trading. Nu har ju inte BlueSwede Trading  någon butik i IRL ännu utan den finns bara som webbutik. Enligt deras hemsida så har de 33682 butiker i Sverige registerade på sin hemsida. Butikerna håller sig själva uppdaterade. Så här ser BlueSwede Tradings sida ut på Butikskartan.se.  Nu gäller det bara att hålla sidan uppdaterad.

 

skärmklipp Butikskartan.se BlueSwede Trading

 

Butikskartan.se drivs av Ted Valentin som driver många andra sidor som till exempel http://www.cafekartan.se/. Dessa sidor är recensionssidor. Du kan själv gå in och betygsätta sidorna. Vi har besökt en del caféer som är med på cafékartan och vi är väldigt nöjda. Andra kartsidor som Ted driver är hotell, restaurang, vandrarhem och camping kartor.

Driver du en butik så kan du lägga till den på butikskartan. Är du intressead utav någon butik kan du gå in och läsa recensioner samt skiva recension om någon butik du besökt.

Butikskartan.se

Har inte fått ersättning för att skriva detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.