Nätexperten.se

Bakom Nätexperten finns Patrik  Nilsson nätexpert på Telenor
Han bloggar om mobila trender. På Telenor jobbar han med utbyggnaden av Telenors mobila nät. I år ska arbetet vara klart så att det finns tre operatörer med likvärdig täckning. Patriks idé är att man ska välja operatör utifrån service och tjänster.
Senaste inlägget från den 11 augusti testar han tjänsten Telenor Explore. Telenor Explore är en reseguide som ger dig tips på intressanta ställen för en fika, en bit mat eller en upplevelse. Det är ett intressant hjälpmedel när man semestrar i en okänd stad. Kanske ett sätt att komma ut och röra sig som ett alternativ till Pokemon Go. Låter det intressant? Surfa in på

nätexperten.se

 

Han Tweetar  på @Natexperten

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.