E-junkie augusti månads tjäna pengar tips 2014

Vad är E-junkie?

E-junkie hjälper dig med onlineförsäljning. Du kan sälja e-böcker, mp3-låtar, programvara, ikoner, teckensnitt, konstverk, telefonkort, evenemangsbiljetter, cd-skivor, affischer, böcker, t-shirts och nästan allt annat du vill sälja på E-junkie. E-junkie har ingen transaktionsgräns, ingen startavgift och ingen transaktionsavgift.

E-Junkie för företagare

E-junkie erbjuer kundvagn och köp nu-knappar för att låta dig sälja nedladdningar och materiella tillgångar på din hemsida eller blogg, eBay, Craigslist, sociala medier som Facebook, Google Plus eller Myspace, och de flesta andra webbplatser. E-junkie stödjer kassor som använder PayPal Betalningar Standard, PayPal betalningar Avancerat, PayPal betalningar Pro, PayPal Payflow Pro, Authorize.Net, TrialPay, Clickbank och 2Checkout.

E-Junkie automatisera och säkrar digital leverans av filer och koder. Om du säljer materiella tillgångar, automatisera de beräkning av frakt och lagerhantering. Deras varukorg har en inbyggd moms, moms, emballage och fraktkostnads kalkylator.

 E-Junkie som Affiliate

Då du regisrterat dig som Affiliate., logga in ”Affiliate Admin”om du redan har gått med ett affiliate program och vill få dina länk koder. Då du är inloggad kan du enket  se dina resultat, kontakta Merchants, etc.

E-Junkie

Bluffmail om Apple konto

Nu har jag ju inte någon Apple utan jag kör med PC och Android. Detta bluffmail lite bättre grafisk design än vad bluffmail normalt brukar ha.  Tittar man längst ner ser man att ordet Copyright är fel stavat C?pyright.

Bluffmail om Appel konto

 

 


Bli smal med Viktväktarna online

Räkna points med Viktväktarna

Viktväktarna har lång erfarenhet av viktminskning och vet vad som fungerar. På deras hemsida kan du lära dig om att god mat som håller dig mätt länge och att lagom med motion hjälper vi dig att gå ner i vikt. Du får hjälp att skaffa nya, goda vanor som kommer att ge dig ett bestående resultat. Deras viktminskningsmetod är välbeprövad och vetenskapligt dokumenterad. ViktVäktarna ingår i Weight Watchers International Inc och de finns i mer än 30 länder.

Du har kanske kämpat med vikten hela våren får att komma i din bikini eller favorit kjol Så kommer semestern med en massa god mat, öl och vin. Då är det risk att du är tillbaka i samma storlek som man utgick ifrån. Sedan ett par år kan du följa Viktväktarna online. Killar speciellt gillar det där med Online. De vill inte göra som man gjorde i Viktväktarnas barndom åka iväg och väga sig.

Onlineprogrammet innehåller massor av receptnmed steg-för-steg guider. Det finns även träningsvideor och interaktiva redskap. De vet att du har ett hektiskt liv. Välj ett viktminskningsprogram som du kan utnyttja när som helst och var du än är.
Mer information om ViktVäktarna Online:

 

 

Gratis under semestern

Nu börjar de kanske för en del, de tuffa dagarna före lön. Jag lärde mig utav en god vän till min före detta sambo att vara fattig skapar kreativitet. Senare förstod jag att han var spelare. Han var mästare på att göra saker trevligt utan att det kostade något.

Det finns ju mycket som är gratis. Stranden är gratis ifall du har gångavstånd eller busskort som redan är betalt.

Det kanske är för varma dagar för att gå till biblioteket men kommer det en rainy day så är det gratis och kan ju även ge svalka i värmen.

I grannstaden Landskrona är museum och konsthallsbesök gratis.

Helsingborg har ”Kul i juli”, Örkelljunga har ”Kul i dalen” och jag hoppas att Ängelholm kommer tillbaka med sina tisdagsträffar. Detta är gratis arrangemang som man kan ta med sig sin picknick korg eller varför inte ta med hela familjen, släkt och vänner. I slutändan kan ju gratis skapa goda minnen.

Uffe var för trött och rapsbaggarna är för enerverande så det blir grill i kväll istället för cykeltur in till Tropical Playa. Tropical Playa fick stänga igår på grund av rapsbaggar.

Vi handlade tidigare idag mörade skinksnitzlar på Brunnen som vi just nu börjat inmundiga.

grilla på semestern

Har du mat i frysen så är en grillkväll nästan gratis. Ha en fortsatt gratis trevlig semester!

Ikea katalogen lanseras i år av podcasten podologen

Ikeas podcast

Ikea katalogen världens mest tryckta dokument börjar delas ut 14 augusti. Du kan redan nu bekanta dig med vad som komma skall genom att lyssna på Ikeas podcast. De sänder en podcast varje vecka fram till katalogsläppet. Podcasterna har olika gäster som pratar om de olika programteman som hänvisar till olika sidor i den kommande Ikea katalogen.

Det har redan sänts två  podcasts och ett sänds i morgon. I den första podcasten diskuterar bloggaren och fyrabarnsmamman Ann Söderlund, och psykolog Liria Ortiz som ger råd och tips till Kjell som funderar på hur det blir om han skaffar familj.

Den andra podcasten  möter vi frukost-skipparen Adam Tensta och Lotta Lundgren, matskribent och programledare. Kjell som är podcasternas programledare pratar med dem om ”vad äter vi till frukost egentligen”?

Det finns på sidan en podcastskola. Den förklarar inte hur man sänder en podcast utan lär dig hur man lyssnar på en podcast. Du kan även tävla om Ikea presentkort, lyssna på sända podcasts och bli påmind om kommande podcasts.

http://www.ikea.com/ms/sv_SE/catalog_categories/podologen/index.html

Anna Åberg och Cathrin Frisemo kommer till Mindfloor i Malmö

Jag har tidigare bloggat om när jag träffat Anna Åberg på DI Life, Mindfloor och Midzone. Nu ska jag åka till Malmö den 27 augusti. Då ska Anna  tillsammans med Cathrin Frisemo föreläsa på temat ”Leva ett friare liv.

Anna Åberg

Cathrin Frisemo föreläser om Sociala medier

Cathrin Frisemo

Jag har bloggat om Cathrin då jag lyssnade på hennes föreläsning på FOO Café i Malmö. Då föreläste hon på temat  ”Sociala medier – en förutsättning för företagens överlevnad i det digitala arbetslivet”. Cathrin hade även en föreläsning på Geekgirl meetup i Malmö 2013. Tyvärr missade jag den. Cathrin Frisemo har skrivit en e-bok ”WIFL working in fake Life”. Den boken var jätte bra. Jag fick tips på en massa bra länkar. Jag tror det blir en spännande kväll på Mindfloor i Malmö. 

Anmäl dig på

 http://simplesignup.se/event/47508

Det finns även en Facebookgrupp för arrangemanget

Klicka inte på länk från Green Winick

Fick i natt detta mail från Green Winick. Detta mail är både spam och innehåller en Trojan. Trojanen gör att cyberkriminella kan styra din dator.

mail innehållande länk till trojan Green Winick

Ni kan läsa mer om Trojanen på

http://www.onlinethreatalerts.com/article/2014/7/10/virus-email-message-green-winick-attorneys-at-law-notice-to-appear-in-court/

Spammail från websidahjalp och en bluffundersökning som utger sig komma från Blocket

Spam websidahjalp.com

Jag har fått två mail från Peter Karlsson på websidahjalp.com. Mailet såg seriöst ut då jag fick det men för säkerhet skull så googlade jag på företagsnamnet och fick upp detta blogginlägg från Nicke Lindqvist. Nu har jag fått ett spammail från samma företag undertecknat av Regina Bergqvist. Har gjort en skärmdump på mailet nedan. Klickade på kontakt på sidan. Då får jag upp mail till peter@websidahjalp.com. Detta mail hör hemma i papperskorgen.

spam från Regina Bergqvist från websidahjalp

 Bluffundesökning som utger sig komma från Blocket

Jag har inte fått något mail om bluffundersökningen som utger sig att komma från Blocket. Jag har läst i Helsingborgs Dagblad att mailen lovar snabba pengar ifall man besvarar en undersökning. Bluffundersökningen är en phishing eller nätfiske som det heter på svenska. Blocket har inte information om bluffundersökningen på förstasidan.  Ni finner mer info bluffen om ni surfar in på http://www.blocket.se/security/kort.htm?ca=11

Nordnet Superfonden Sverige

Vad innebär en Superfond?

Tidigare hette fonden Nordnet Aktieindex Sverige och hade då avgifter. Nordnet Superfonden Sverige speglar utvecklingen i de drygt 70 mest handelsomsatta bolagen på Stockholmsbörsen. Fonden följer med i både upp- och nedgång.

  • 0 % förvaltningsavgift
  • 0 % köp- och säljavgift
  • 0 % administrationsavgift

Indexfondens fördelar

Passar den lång siktige spararen. Ett billigt sätt att komma åt exponering mot aktier.   Det är lätt att jämföra och utvärdera förvaltningen.

Indexfondens nackdelar

Indexfonder passar inte för den kortsiktige spararen. En indexfond kommer alltid att domineras av de största bolagen på marknaden. Ojämn fördelning – bli koncentrerat till ett fåtal bolag

Hur tecknar du NORDNET SUPERFONDEN SVERIGE?

Du kan öppna konto och föra över pengar, så kan du börja köpa andelar i Superfonden Sverige direkt. Nordnet har även andra fonder och aktier. Konto öppnar du enklast med e-legitimation.

Nordnets Superfond

Dyrt med hotellrum under semestern? Byt hem?

År 1992 starades HomeExchange av Ed Kushins som en tryckt katalog som nu har vi växt till ett socialt nätverk med hjälp av internet.

Ladda upp bra foton för det är det första folk ser när de tittar på ditt Objekt. Du ska beskriva ditt hem så bra som möjligt med 300-500 ord. Glöm inte att beskriva om ditt hus har öppen spis eller .utsikt. Berätta om er extra utrustning som till exempel cyklar, leksaker, internet, trädgård, båt etc. Har du möjlighet så videofilma ditt objekt. Sedan kan du berätta om ditt område och sevärdheter.

HomeExchange har säkra system för meddelanden för att kontakta andra medlemmar och skicka förfrågningar om byten. De meddelanden som skickas via vår hemsida skickas parallellt till din privata email adress. De svar du skickar, kommer också att visas i din inkorg på HomeExchanges hemsida, så att du hela tiden har koll på din korrespondens.

Bli medlem idag för 70 kr/månaden

https://www.homeexchange.com/sv/