Shabby Chick by JN söker designer och tillverkare juli månads tjäna pengar tips 2015

Janet Nielsen som har hemidan Shabby Chick by JN söker designers och tillverkare.

Jag har bloggat om Shabby Chick by JN tidigare på min blogg E-U Utveckling http://www.e-uutveckling.se/?p=1147

och för ett tag sedan bloggade jag om att hon skulle gå internationellt http://blogg.tjanapengarpanatet.se/wp-admin/post.php?post=3853&action=edit.

http://shabbychicbyjn.se/

Ehandel.se en mötesplats för svenska e-handlare

Ehandel.se har som styfte att främja svensk e-handels utveckling. Det är en objektiv mötesplats för svenska e-handlare där man kan få objektiva råd och information. Ehandel.se startade som ett projekt under 24 Hour Business Camp i början av 2009. De har blivit Sveriges största mötesplats för e-handlare och e-handelsleverantörer.

På Ehandel.se har du möjlighet att annonsera, skapa pressreleaser eller delta i diskussionsforum. De har inga köpta aritklar utan allt material är skapat , anpassat ifrån pressmeddelanden eller andra nyhetskällor. E-handel är gränslös vilket gör att de  lyfter händelser och fenomen ifrån hela världen.

namnbricka emeet

Ehandel.se  ordnar varje år #emeet Jag besökte senaste #meet i oktober i fjol. De har även bal på kvällen tyvärr bokade jag för sent. #emeet var ett trevligt arrangemang.

 

http://www.ehandel.se/

Friskis&svettis brukar vara gratis utomhus under sommaren i Helsingborg.

År 1978 startade Johan Holmsäte Friskis&svettis. Idag finns det 108 föreningar i Sverige. De har över en halv miljon medlemmar. Det gör dem till Sveriges största idrottsförening.

Friskis&svettis har som mål att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Att må bra och ha kul är viktigast.

Denna bild är från förra året. Då var det försent att blogga om gratis. Friskis och Svettis då säsongen nästan var slut.

Friskis och svettis på Gröningen i Helsingborg

 

På sommaren erbjuder Friskis och Svettis träning på olika tider och platser i Helsingborg. Du får surfa in och se ifall det är någon gratis Friskis&Svettis aktivitet där du bor.

 

http://web.friskissvettis.se/

Tjäna pengar genom att gå med i Pricerunners undersöknings panel

Vill du tjäna pengar  på att fylla i upp till sex undersökningar per månad i Pricerunners  panel. Då du fyllt i medlemsuppgifterna och loggat in på sidan och fyllt i en del uppgifter till  är  du registrerad. Du får själv klicka hur många undersökningar som du vill delta i per månad.

Inbjudan till undersökningen skickas till den e-post du registrerade dig med. I brevet finner du information om undersökningens längd tillsammans med en länk med vilken du tar dig vidare till undersökningen.

Ersättningen hamnar på ett Paypal konto som du kan handla på Pricerunner för eller skänka pengarna till välgörenhet.

Pricerunners panel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asana appen som ser till att allt blir klart i tid

Jag hjälper Uffe med en del marknadsföring då det gäller hans webbutik http://www.blueswede.se/. I början hade vi ett worddokument som vi kallade ”to do list” i Uffes dropbox. Ett dokument som vi ofta glömde bort då det var brist på tid.

Nu har vi hittat Asana som även finns som app. Fördelen med Asana är att vi båda kan jobba med samma dokument. Perfekt då jag nog är dyslektisk (har ingen läkardiagnos) men jag stavar i alla fall som en kråka. Nu kan Uffe gå in och kolla så att det inte är några stavfel eller hänsyftningsfel. Han skulle nog behöva läsa igenom och kolla mina  blogginlägg ibland.  Eftersom jag inte är så teknisk som Uffe är det bra att han går igenom texten så att jag inte använder fel terminologi.

 

Skärmdump Asana

 

Det perfekta med Asana är att man kan sätta deadline och bli påmind så att inget glöms bort.

Asana är på engelska och man kan logga in med sitt Google konto. Det finns demofilm hur Asana fungerar på Asanas hemsida.

https://asana.com

 

Sportamore

Sport och idrott förbättrar hälsan så jag har idag valt att blogga om Sportamore. Sportamore är Sveriges största sportbutik på nätet. De har över 450 välkända varumärken i sortimentet. Sportamores affärsidé  är att istället för att öppna fysisk butik koncentrera oss på att välja de absolut bästa varorna på marknaden och samtidigt erbjuda dem till marknadens bästa villkor. De erbjuder

  • Fri frakt och fria returer
  • 30 dagars öppet köp
  • Prisgaranti på allt

I deras sortiment ingår skor, träningskläder  och sportutrustningar. De marknadsför produkter för 32 sporter.

Har du Swish?

Första gången jag hörde talas om Swish var när jag och Uffe var på Aktiespararnas möte på Gästis i Hishult. En av föreläsarna var Christina Hartzell från Sparbanken boken. Hon berättade att hon skickade pengar till sina barn över Swish.  Fördelen med Swish  är att pengarna kommer direkt in på kontot trotts att man har olika banker. Skickar man pengar med andra betalsystem och har olika banker så blir inte pengarna hängande en halv dag innan de når ens konto. Med Swish har du pengarna direkt. Förutom då det gäller att sända över pengar till barn som är ute och shoppar så är det perfekt vid restaurang besök. Jag ni vet ju hur svenskar är då det kommer till noten.

 

Hur fungerar Swish?

Du ansluter dig till Swish via din internetbank på din dator. Där kopplar du ihop ditt bankkonto med ditt mobilnummer. När du gjort detta kan du börja ta emot pengar via ditt mobilnummer. För att kunna skicka pengar behöver du även ladda ner Swish-appen “Swish Betalningar” och “BankID säkerhetsapp”.

 

skärmdump på Swish hemsida

Har du ingen smartphone Ja, man kan anmäla sig till Swish utan att ha en smartphone. Men du har då endast möjlighet att ta emot Swishbetalningar.

Mer info på

https://www.getswish.se/

Råd och tips vid husbygge

Jag har byggt två hus. Det första huset var monteringsfärdigt. Andra huset fick bara vara 40 kvadratmeter så det fick bli lösvirke. Jag och Uffe byggde det mesta själv förutom grunden till källaren. Det är mycket att tänka på då man bygger hus. Jag hittade detta Youtubeklipp från Villa Varm som på ett bra sätt förklarar i stora drag vad som krävs för att bygga hus. Vad många inte tänker på att det är en del att iordningställa tomten innan huset kommer på plats.

Det är viktigt att allt blir rätt från början då det är krångligt att rätta till felen i efterhand. Lycka till då du bygger hus

http://www.villavarm.se/

 

Varför köpa när man kan låna på Grannsaker.se

 

Jag har tidigare bloggat om delningsekonomi där man tar betalt en föreläsning av Ingela Hjulfors Berg. Nu finns en gratistjänst som heter grannsaker.se. Idékläckare till grannsaker.se är Niclas Bergqvist. Han behövde ett partytält. Vid rundringning hittade han ett partytält hos grannen. vilket gav idén till grannsaker.se

Du kan som användare registrera saker som du kan låna ut. Det du lägger ut på siten blir sedan sökbart för andra användare. De flesta på siten lånar ut sina saker gratis men ibland vill någon ha betalt för slitage. Ni kan se Youtubeklippet nedan som på ett bra sätt förklarar hur grannsaker.se fungerar.

På siten kan du låna allt från släp, snäslungor, lövblåsare, handverktyg, cyklar, kompostkvanar, takboxar, tält etc.

http://grannsaker.se/