Kollektiva för bra för att vara sant

Det blir ett kort inlägg idag. Jag fick för några dagar sedan mail från Balansekonomi. Klickade på en länk i mailet och kom till denna sida https://www.balansekonomi.se/2016/06/23/jamfor-ditt-ppm-sparande-med-andra-och-ta-eventuellt-rygg-pa-de-basta/

 

 

Tyckte att det var för bra för att vara sant. Hittade detta blogginlägg som förklarar varför

Varning för Kollektiva.se!

Postnords app

Nu har Postnords app moderniserats. Deras första att fanns bara för iPhone. Den nya appen finns även för Android. Ska du  hämta ut paketet hos ett ombud får du genom appen veta var ombudet ligger och när det är öppet.

Du kan som företagare använda appen som underlättar vid returer. Andra saker som appen sköter är att påminna  om att kolla så att återbetalningen har kommit in på ditt konto.
Arne på Postnord berättar om vad man kan gör med appen. Arne är en väldigt trevlig postnord anställd

 

Del 6. Logistik för e-handel from DIBS on Vimeo.

Spännande och se var man kommer att hämta och lämna paket i framtiden.

Postnords app 

 

Postnord har inte gett mig någon ersättning för att skriva detta inlägg

Kan man bli rik på hållbart sparande?

Just nu läser jag boken ”Bli rik på hållbart sparande” av Carl Rosén. Han vill att man inte gör något aktivt val då det gäller premiepensionen. Det har jag gjort. Är man inte intresserad utav aktier rekommenderar han att man köper aktier i investment bolag som till exempel Investor, Industrivärlden,  Ratos, Melker Schörling eller Latour. Jag har köpt aktier i en del av dessa investmentbolag för det är bättre avkastning på dem än vad fonderna ger. Fondbolagen tar bara en massa onödiga avgifter.

Nu är jag intresserad utav att lämna investmentbolag. Trotts att börsen är över värderad.

 

bli-rik-pa-hallbart-sparande

Jag fortsätter att läsa i boken för jag tror på hållbart sparande.
Bli rik på hållbart sparande
http://blirikpahallbarhet.se/

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar

Pensionsträsket

Kristina Althov bloggar om pensioner på bloggen Pensionsträsket. Kristina försöker på ett pedagogiskt sätt förklara hur det svenska pensionssystemet fungerar. Då jag började läsa bloggen förstod jag hur lite jag förstår om min pension. Som ni kanske förstått så har jag framgångsrika ekonomikvinnor som månadenstema onsdagar denna månad.

Pensionsträskets lektioner

Det får jag råda bot på genom att klicka på fliken Lektioner/kom igång. Där tipsar Kristina om hur man loggar in på ”min pension”. Där finns sju punkter i första lektionen. Då du klarat dem är du en bit på väg. Sedan finns det sju lektioner till. Lycka till med ditt pensionssparande.

Kristina  Twittrar på

KristinaAlthoff

Blogg

http://pensionstrasket.se/

Det blogginlägg är skrivet utan ersättning.

Sellpy köp eller sälj

Sellpy hjälper privatpersoner och företag att sälja det de inte längre har någon nytta av. Du kan välja att logga in med ditt Facebookkonto eller med mail och lösenord. Sedan beställer du påsar.

Packa ner så mycket som det får plats i påsen som rymmer cirka 70 liter. De säljer allt  som är helt, rent och som de värderar till mer än 50 kr. Du kan packa ner kläder, skor, elektronik, inredningsdetaljer, samlarsaker, sportartiklar och allt annat kul som du har hemma. De hämtar påsar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och västra Skåne. Hämtar de inte i ditt område så kan du skicka i påsen istället.

Du har alltid med 14 dagars ångerrätt och snabba leveranser. Surfa in och se om du hittar något som passar

https://www.sellpy.se/

Pinterest tillåter åter affiliatelänkar

 Efter 18 månader är det åter tillåtet med affiliatelänkar på Pinterest. Pinterest användarna gillar bra bilder. Mitt tips är att ta fram produktfoton istället för att använda hemsidans bilder. Deras användare tittar också mycket på att fotot har en fin bakgrund.

Många av deras användare surfar in med mobilen. Så tänk pa att skapa bilder som passar även för mobilaanvändare.

Pinterest har tagit fram rekommendationer för affilitates

Pinterests rekommendationer

Affiliateföretag

Adrecord

Adtraction

Double.net

TradeDoubler
Zanox

Registrera dig gratis nu och tjäna pengar!

Glöm ej att kolla på respektive affiliateföretag så att annonsörer tillåter länkar på sociala medier. Då kan du publicera Pinterest affiliatelänkar.

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.