Hyr ut din bostad med Airbnb juli månads tjäna pengar tips 2014

Juli månads tjäna pengar tips Airbnb värd

Du kan genom Airbnb hyra ut ditt oanvända utrymme. Det kan hjälpa till att betala dina räkningar eller finansiera din nästa semester. Du skapar helt gratis en annons. Då du får svar på annonsen behöver du aldrig godkänna en bokning om du inte är 100% säker och det känns bra. När du får en bokningsförfrågan har du 24 timmar på dig att godkänna eller avböja innan förfrågan förfaller.

Du kan även hyra bostad genom Airbnb

Hitta rätt boende genom att ange din destination, datum och antal gäster på Airbnbs hemsida. Då du hittat något som passar klicka på  ”boka”-knappen på en annons för att skicka värden en formell bokningsförfrågan. Ser du en annons märkt ”Boka direkt” betyder det att varken meddelande eller godkännande krävs. Det innebär att din bokning bekräftas omedelbart när du klickar på ”Boka”. Kom ihåg att kontakta din värd för att bekräfta ankomsttid.

Trevlig semester önskar vi på tjäna pengar på nätet.

Airbnb

 
Nytt kök eller badrum i sommar? Hemvaruhuset.se?

Det är inte alla som åker på semester så här års. En del passar på att under ledigheten göra det där som liksom aldrig blir av resten av året. Hemvaruhuset.se verkar ha specialiserat sig på badrum. Badrummet är väl ett rum som man inte hinner med att fixa så mycket med på kvällar och helger.

Hemvaruhuset.se erbjuder kända badrums-och inredningsprodukter med hög kvalité för försäljning till privatpersoner, företag, inredare och arkitekter.

Hemvaruhuset.se kundtjänst med över 30 års erfarenhet av bad & vvs, hjälper dig vardagar kl 10-17.

Hemvaruhuset.se är certifierade av Trygg-e-handel.De har bra kund omdömmen 4.8 av 5 på Pricerunner och de verkar ha bra omdömen på Prisjakt.
 

Samåkning.se ett billigt sätt att ta sig fram på semestern

Jag har i ett tidigare inlägg bloggat om Skjutsgruppen. Idag ska jag blogga om ett annat sätt att samåka, samakning.se. Samåkning är bra för miljön då det minskar utsläppen och skapar minde påverkan på miljön. Det är inte bara privatpersoner som erbjuds möjlighet till samåkning.

Ska du ordnat något evenemang fyll i ett formuläret och betala uppläggningsavgiften som är på 395 kronor. Observera att start- och slutdatumet för din händelse är första dag där människor kan komma och sista dag där människor kan lämna. Dessa kan lika gärna vara en dag innan och efter de officiella datum för ditt evenemang. Då du samåker tar du heller inte upp någon parkeringsplats.

Du kan längst ner på sidan klicka  på samåkning för företag. Jag klickade på länken men kom inte fram till vad det kostar för ett företag att gå med i samåkning.se. Den länken gäller även för organisationer.

Längst ner på sidan hittar du samåkningslänkar för andra länder som Danmark, Norge, Belgien, Holland och Mexico.

http://www.samakning.se/

 
 

Jämför pris på försäkringar och lån på Compricer.se

Vill du spara pengar genom Compriser.se?

På Compricer.se kan du som konsument enkelt jämföra priser och villkor på bolån, privatlån, billån, sparkonto, aktiehandel, kreditkort, bredband, mobilt bredband, digital-tv, mobiltelefoni, el, pension, bilförsäkring, hemförsäkring, villaförsäkring, mcförsäkring, båtförsäkring och andra försäkringar.

Compricer.se jämför tjänster från över 350 företag. Det gör de kostnadsfritt för dig som konsument, istället får de betalt från de företag du väljer att köpa tjänster ifrån. Compricer är ett oberoende företag utan koppling till någon enskild bank, teleoperatör eller försäkringsbolag.

De har även gjort en del roliga Youtubeklipp.

Compricer stöder bland annat ”Min stora dag” insamlingen.

Compricer startades 2005 för att hjälpa dig att hitta bättre avtal för din privatekonomi.

Jämför el-priser hos Compricer
 
Compricer
 
Jämför bilförsäkring

Skrämsel mail från Ratsit?

Jag var i slutet på förra vecka på Helgoland då jag öppnar detta mail.

Ratsit Nya händelser i din Självbevakning!

I mailet står det att det skett flera förändringar i dina registeruppgifter. Snacka om att jag blev skraj. Dagen efter kommer detta mail som talar om att ”eftersom vi hade ett tekniskt problem med en av våra epost-servrar igår skickar vi för säkerhets skull ut meddelandet igen”. Du kan ta del av det nedan..

Ratsit påminnelse

 

Då jag kom hem och kollade mitt bankkonto så hade skatteåterbäringen inkommit på mitt konto. Yes! Jag blev jätteglad. Hade inte väntat mig de pengarna förrän till jul.  Så loggade jag in på mitt Ratsitkonto, där ser jag att den förändring som skett stämmer de med de datum som jag fått min skatteåterbäring sedan fyra år tillbaka. Varför skräms Ratsit på detta viset.

Hade förvisso fått detta mail från Ratsit, innan jag resteiväg, men mer eller mindre vid snabbkoll skickat det till papperskorgen

Ratsit Information om din Självbevakning

 

Det är ju bra att de slår larm ifall någon kriminell försöker förskingra pengar från en men varför skriva att det skett en eller flera förändringar i dina registeruppgifter när man bara fått pengar tillbaka på skatten.

 

,Skicka blommer till student och examen med Interfloras blommogram

Du kan med  Interfloras blombud överraska och uppvakta vid speciella tillfällen som student och examen. Då du beställer Blommogram väljer du någon av produkterna på deras hemsidan. De har blommogram för olika tillfällen som till exempel till begravning, nyfödd eller om man bara vill vara romantisk.

Blommogramavgift tillkommer till samtliga produktpriser. Om du beställer före kl 13.00 (vardagar) eller kl 11.00 (lördagar) kan vi leverera samma dag. Gäller inte de enskilda chokladleveranserna, läs mer i leveransvillkoren på Interfloras hemsida. Gäller ej söndagar och helgdagar då ingen leverans normalt sker.

Interflora har snabba och säkra leveranser av blomstermarknadens bästa produkter i Sverige och världen. Du kan även beställa Blommogram som företagare.

Interflora.se

 
Sista inlägget i #blogg100 2014

Skapar #blogg100 kvalitet?

Jag har märkt att inläggen har blivit kortare och kortare nu när det har närmat sig slutet av #blogg100. Det har skapat kreativitet och det har varit en väldigt rolig tid. Jag har inte hunnit snegla på vad andra bloggare har  skrivit . Ska bli spännande och gå in och följa vad andra skrivit. Jag har heller inte varit så duktig på att kommentera andras blogg. Ni som följer mig på Facebook har kanske märkt att det blivit mindre status uppdateringar de senaste månaderna. Nu får jag försöka fixa pluginet som gör att det kommer ett Facebook uppdatering då det publiceras ett blogginlägg.

Har jag tömt ut alla idéer?

Jag hade 90 utkast då jag startade och nu har jag 65 utkast kvar. Så det finns en hel del annat att skriva om .

Räddningen för mig att klara #blogg100 kom då jag lyssnade på ett webinar med Ann Ljungberg. I webinaret berattade hon att man kunde ladda ner ett plugin i WordPress så att man får en Editorial calender (utgivningskalender). Alla tidningar har Editorial kalender sen om den är på papper eller digitalt det är en annan sak.

Kommer jag att gör om #Blogg100 ett annat år?

Jag tror att ska jag delta ett annat år i #blogg100 så får det bli med någon av mina andra bloggar

http://blogg.semmester.se/ eller http://e-uutveckling.se/

Jag vet inte ifall Fredrik Wass kommer att skapa ett #blogg100 nästa år men årets hemsida har adress http://bisonblog.se/tag/blogg100/

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagarLoopia webbhotell och hemsida för alla

Uffe har sin hemsida http://www.blueswede.se/ på Visma Spcs. När jag nu surfade till Loopia ser jag att Visma även ägen den sidan. Det Verkar som man får mer teknik på Loopia än på Visma Spcs. Visma Spcs starka sida är att bokföringen är kopplad så att handlar någon på hemsidan så sköts bokföringen automatiskt.

Loopia är idag ett av Sveriges största och ledande webbhotell. Företaget startade 1999. Det har fått utmärkelser såsom ”Sveriges bästa webbhotell” i tidskriften Internetworld.

Loopias signum har varit att effektivisera och automatisera  infrstruktur för att skapa maximal effektivitet, utan att för den skull ge avkall på snabb support och mänsklig kontakt.

Loopias kunder är allt från stora, multinationella företag och organisationer till lokala idrottsföreningar och enskilda privatpersoner. Idag administrerar de drygt 800 000 domännamn – en siffra som ökar stadigt och konstant.

Registrars.se är bildad av registrarer för den nationella toppdomänen .SE och har till syfte att bland annat verka för en hederlig och yrkesskicklig registrarkår som tillvaratar kundernas intressen. Loopia är medlem i Registrars.se.

Loopia har 3 webbhotellspaket, privat, företag och företag plus. De kostar mellan 84 kr/mån – 250 kr/mån. Webbhotell inkluderar en kupong för Google Adwords för att förmånligt kunna prova att annonsera och driva trafik på världens mest använda sökmotor. Du har fritt antal E-postadresser. I webbhotellspaket ingår även 3 månader gratis  F-Secure så att du slipper virus, spionprogram, hackerangrepp och identitetsstöld på din dator. Efter 3 månader får  du 20% återkommande rabatt på  F-Secure. Lopia har kostnadsfri SuperSupport ingår i alla sina tjänster. 

För tillfället har Loopia 30% rabatt och slopad startavgift på webbhotell. Från 59 kr/mån

Loopia har 30 dagars öppet köp på sina webbhotellspaket, är du inte nöjd får du pengarna tillbaka

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
Sparindikatorn Youtubeklipp från Aktiespararna

Aktiespararnas kampanj sparindikatorn

För en så där 10-15 år sedan hade Affärsvärlden något som de kallade sparindikatorn. Sparindikatorn utgavs i tryckta Affärsvärlden ungefär en gång i kvartalet. Nu har Aktiespararna skapat sin Sparindikator. Sparindikator som ska hjälpa folk att jämföra vad olika sparformer kostar. De vill också motverka de PPM-rådgivare, försäkringsmäklare med rymligt samvete och bankrådgivare som bara säljer egna produkter.

Aktiespararna genom åren betytt för den svenska aktiemarknaden.  De har drivit igenom så att  i dag betraktade som mycket förmånlig med låga courtage och där ordning och reda råder.

Aktieinvest

 

 

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
The Suitcase Entrepreneur bok av Natalie Sisson

Jag har tidigare bloggat om Natalie Sisson skulle komma till Stockholm. De dagar som Natalie var i Stockholm har jag skrivit om på en annan blogg.

Natialie hade ett bra jobb i vad de på engelska kallar corporate world. Hon slutade sitt välbetalda jobb och lämnade Australien för Canada där hon skapade hon tillsammans med Daryl hemsidan FundRazr. Det tog flera månader att starta upp den. Daryl fortsatte med FundRazr.

Natalie ville vidare i livet så han startade en Kickstarter kampanj så hon kunde finansiera utgivningen av boken ”The Suitcase Entrepreneur”. Natalie reser idag runt i världen föreläser, spelar frisbee, spelar podcast och Youtubeklipp. Hon är vad vi kallar en digital nomad.

Hon har outsourcat mycket via Odesk och Elance. Tyvärr kan vi svenskar inte göra det samma. Vi kan inte som de engelsktalande företagen outsoursa till indier,och filippinare då ingen svensk jobba för så dålig betalning.

Enligt Natalie så är det bara 4 saker som behövs för att bli digital nomad.

  1. Laptop och mobil
  2. Internet uppkoppling
  3. En bra affärsidé
  4. Rätt inställning

Hon ger tips, idéer och verktyg för att leva digitalt. Leva digitalt kan man även göra i Sverige i till exempel Norrlands inland eller på Småländska höglandet.

Själv har jag ett signerat exemplar av boken. Dock får ni nöja er med en bild på omslaget till boken.

the-suitcase-entrepreneur-create-freedom-in-business-and-adventure-in-life

Natalie Sissons led ord är ”Skapa frihet i affärer och äventyr i livet”. Ni får vet mer hur man gör om man läser boken.

The Suitcase Entrepreneur bok av Natalie Sisson

 
Click here to visit The Suitcase Entrepreneur.
 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar