SmartaSaker april månads tjäna pengar tips 2014

Jag har tidigare bloggat om SmartaSaker som julklappstips. Idag kommer jag att skriva vad SmartaSaker kan göra för dig som är uppfinnare.

Du har kanske en smart produkt som du inte vet hur du ska få ut på marknaden? Vill du sälja din produkt hos SmartaSaker? De ger innovatörer och uppfinnare en marknadsplats för att nå ut med sina smarta prylar. SmartaSaker  tillämpar kommissionsförsäljning.

Du ser till att de har ett lager av varor (som du fortfarande äger) hos dem och de säljer, distribuerar och gör PR & reklam för din produkt. Med jämna mellanrum görs avräkningar och du fakturerar dem för försäljningen.

 

SmartaSaker.se

 


 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

Gör en utflykt till Gröna gårdar

Gröna gårdar har krav på uppfödarna, bland annat att de ska vara KRAV-anslutna och att deras djur inte får matas med spannmål och kraftfoder. Djuren lever under ursprungslika förhållanden, de betar fritt och äter det de är gjorda för: gräs, klöver, maskrosor och andra örter samt löv från träden och fallfrukt på marken.

 Köttboxarna finns i flera storlekar. Gröna gårdars kött styckvis i ett antal utvalda butiker runtom i Västsverige. Självklart hittar du Gröna gårdars  kött på menyn i ett antal utvalda restauranger och storkök.

Hittar ingen gård i Skåne. Den närmaste finns i Halmstad och heter di Mare Delikatesser. Beställ innan och ta det som en utflykt

http://www.gronagardar.se

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 

Mobinix en app som varnar när för telefonförsäljare

Fördel med Mobinix varnar när samtal kommer från ”kända” telefonförsäljare eller företag som gör marknadsundersökningar.

 Ladda ner appen genom att söka på Mobinix i App Store eller Google Play. Appen kostar 49 kronor. Jag önskade att det fanns en app för mitt hem nummer. Surfa in på

http://www.varningsinfo.se/sidor/app/

så får du mer info

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 

Ditt företag online

Hemsidan är ett samarbete mellan Företagarna, Posten. Google, Binero, Swedbank och Sparbankerna. De erbjuder bland annat gratis hemsida första året. Hemsidan ligger på Binero så det ingår möjlighet till ehandel.

De erbjuder en utbildning i två steg. I steg 1 ingår kom igång på internet, organisera företaget online, så fungerar ehandel, får fler besökare, lär dig mer om dina besökare och förbättra din hemsida. I steg 2 ingår Introduktion, lägg till ehandel, säkerhet och sekretess. De båda stegen finns på Youtubeklipp.

De har även ett par bra Hangout för företagare.

 


Ditt företag online anordnar även event ute i landet
http://www.dittforetagonline.se/

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 

Seniordeal för 55+ are

Idag ska jag skriva om något som jag inte kan använda förrän i morgon då jag blir 55+. Jag har alltså inte loggat in på deras hemsida ännu. Idag erbjuder de sina kunder 134 rabatter. Rabatter inom bland annat resor, hälsa, tidskrifter, teknik, hus och hem. De flesta pensionärsrabatter som finns på sajten kan handlas direkt på nätet, men det finns även vissa som kräver att man går till en fysisk butik, i detta fall uppger du att du är medlem hos Seniordealen.

 


 

Det är gratis att bli medlem och du kan dessutom få flera produkter gratis av någon av deras pratners.

’http://seniordeal.se/

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
 

Star for Life

Normalt brukar jag skriva inlägg om ”hjälpa andra” i januari men när Star for Life konncerterna nu pågår för fult kan jag inte låta bli att blogga om dem. Tyvärr missade jag koncerten i Helsingborg igår. Idag spelar de i Lund och i morgon är de i Jönköping. Gå på välgörenhetskonserterterna med svensk och afrikansk musik. Medverkar gör Triple & Touch  Star Chior South Afrika, Thandiwe  Mazibuku, Robin Stjärberg med flera.

Star for Lifes grundare Dan och Christin Olofsson var speciellt inbjudna till Nelson Mandelas begravning i byn Quinu. Då paret Olofsson startade ett affärsprojekt såg de att barnen drabbades av Hiv och Aids. Star for Life lanserade sitt första program på Siphosabadletshe High School i provinsen KwaZulu-Natal, Sydafrika 2005. Skolan har nästan 1 000 elever och 30 lärare. idag ingår cirka 100 skolor i programmet.

Du kan stödja Star for Life genom att bli månadsgivare, ge födelsedagsgåva, minnesgåva eller göra en månadsinsättning. Äger  du börsnoterade aktier och bor i Sverige kan du skattefritt ge bort din aktieutdelning till Star for Life.

 

 

http://www.starforlife.se/

App bluffkoll.se

Avslöja bluffakturor med din Iphone. Hoppas det kommer app för Android också.

Du kan läsa om drabbades vittnesmål och hålla dig uppdaterad. Anmäl bluffbolag direkt i mobilen och du kan samtidigt meddela om du behöver hjälp. Push-notiser säger till när nya företag publiceras.

Bluffkoll har utsett till dagens app av PC för Alla.

Du kan varna andra genom Facebook, Twitter, SMS och E-post. Jag gillar gratis och Bluffkoll är gratis på Appstore

http://www.bluffkoll.se/

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
 

Bluffmail WhatsApp

Jag fick detta mail och har inte laddat ner någon app med namnet  WhatsApp. Googlade och hittade denna länk som på ett tydligt sätt förklarar vad det innebär ifall man klickar på knappen i mailet

http://www.cyberskurk.se/?p=563

Du som användare uppmanas att ladda ner appar – som egentligen är trojaner – från en falsk version av Google Play. De använder sig även av Facebook. Har gjort en skärmdump  på mailet nedan.

 

Bluffmail WhatsApp

 


 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagarSka du jobba hemma jobba hemmadagen 26 mars?

Detta blogginlägg har jag valt att lägga ut några dagar tidigare för att du ska ha möjlighet att planera så att du kan jobba hemma.

Att jobba hemma spara på resurser. Du slipper pendla och spar på miljön. Företaget du arbetar på kan spara kontorsytor. Vad du kan gå miste om är den sociala biten. Du träffar ju inte dina kollegor på fikarasten. De som jobbar hemma brukar kompensera fikarasten  genom att Twittra.

Det vari Microsoft som drog igång jobba hemma dagen och i år är det tredje gången. Du kan få mer info om jobba hemmadagen ifall du surfat till

http://www.detnyaarbetslivet.se/2014/01/24/jobba-hemma-dagen-2014/

Facebookgrupp

https://www.facebook.com/Jobbahemma

 


 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 Bluffmail ”Your photo has been uploaded”

Det var nära att jag gick på detta mail just för att jag låtit Uffe scanna mitt nya körkortsfoto då jag själv inte har någon scanner. Kollade avsändaren och märkte att det var något som inte stämde. Har gjort en skärmdump på meddelandet.

Bluffmail Your photo has been uploaded

 

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar