Cathrin Frisemo förläsning om Sociala medier på Foo Café Malmö

Cathrin Frisemo föreläser om Sociala medier på Social Media Club Skåne

Cathrin Frisemo föreläser om Sociala medier

Jag var i fredags i Malmö och lyssnade på Cathrin Frisemo på Foo Café. Hon föreläste på temat ”Sociala medier – en förutsättning för företagens överlevnad i det digitala arbetslivet”. Ni kan se hennes förläsning på detta Bambuserklipp

 

 

Den 23/11 var jag på Geek Girl Meetup Öresund. Där träffade jag Cathrin men fick inte möjlighet att se hennes föreläsning. Jag har två gånger bloggat om GGMÖ på min andra blogg. Ena blogginlägget är ett kort referat som uppmanar dig att bli medlem i GGMÖ http://e-uutveckling.se/?p=227. Det andra blogginlägget handlar om Raspberry PI http://e-uutveckling.se/?p=213

 


 WIFL, working in fake Life, en bok av Cathrin Frisemo

Åter till Cathrin som skrivit en e-bok ”WIFL working in fake Life”. En perfekt bok att ge ut i e-bokformat då det finns mycket klickbara länkar i boken. I boken skriver hon om  affärsmodeller, organisationsteori och Googleglasögon. Cathrin har även gett ut en bok tillsammans med Nina Jansdotter med titeln ”Framgångsfobi : vinn över rädslan att lyckas”.

Det tog bara två dagar att läsa boken men ett nöje har jag kvar och det är att klicka på de intressanta länkar som finns i boken. Så det finns mycket nöje kvar!

 

Adlibris

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.