Aliexpress februari månads tjäna pengar tips 2014

I onsdags bloggade jag om Tictail som erbjuder gratis webbutik. Mitt förslag är köp billigt på Aliexpress och sälj på Tictail.

Nu kan du bli din egen importör och handla till grossistpriser genom att skicka efter varor på AliExpress. Det är främst genom att handla elektronik och kläder som du kan spara pengar.  AliExpress ger dig kvalitet till grossistpriser även vid små order. De ger garantier för att säkerställa att du får din vara i tid och som beskrivs.

Denna quadrocopter har vi köpt på Aliexpress

quadrocopter

Ibland är det som att leta i en höstack för att hitta det man vill ha. Själv gillar jag att surfa till Todays deal som ger en idéer för köp. På hemsidan står även att det är superdeal vilket gör att det är prisnedsatta varor. Vem gillar inte att fynda? Vad blir erat fynd?

Today’s Deals

 

 


2 reaktion på “Aliexpress februari månads tjäna pengar tips 2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.