På Tictail kan du regga gratis webbutik

Tictail erbjuder gratis webbutik

Du behöver inte kunna webdesign eller programmering. Du väljer design på din egen webshop då du registrat dig på deras site. På Ticktails hemsida kan du välja bland proffesionella designmallar.

Då du lägger in produktbild så fyller du uppgifter om rätt momssats och valuta. Tictail har olika betalningslösningar som Paypal och kreditkort från de vanligaste kreditkortföretagen. Du kan mot betalning koppla ett Klarna till din webbutik.

Du bestäm själv leveranssätt och pris. Tictailsidan håller koll på ditt lager. Har du till exempel fem klockor så du välja att kryssa för så att annonsen tas bort då du sålt dina fem klockor. Smidigt så att slipper irriterade kunder som väntar på produkter som du inte har i lager.

Jag har gjort en skärmdump på en hemsida från företaget Servant gjord i Tictail

Servant en webbutik gjord i Tictail

Sociala medier

Tictail har byggt sin site med SEO i åtanke. Du kan till exempel Twittra samt dela på Facebook från Tictailkonto. Har du en blogg så är det bara att lägga till den.

Tictail är enkelt att administrera och underlättar din orderhantering så du kan fokusera på kundservice och marknadsföring istället. De erbjuder en snabb, enkel och gratis e-handelstjänst.

 

Använd din egen domänadress eller få en av Ticy.

Lycka till med din webbshop!

https://tictail.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.