Äkta vara hemsida, bok, och Facebookgrupp

Vid förra årsskiftet hade jag mattema. Då skrev jag om slakt och att handla svensk frukt. Idag hade jag tänkt skriva om mat fusket som ”Äkta vara kämpar mot”.

Jag var för ett par år en blåsig höstkväll i Klippan och hörde en intressant förläsning. Det var Mats-Eric Nilsson som just givit ut boken Äkta vara. Nedan har jag gjort länkar till de böcker som Mats-Eric gett ut

Äkta vara

Den hemlige kocken

Döden i grytan

Smakernas återkomst : när maten följer årstiderna

Tycker du också att det ska vara mer mat i maten? Vill du vara med och påverka vad den innehåller och hur den tillverkas? Äkta vara arbetar för bättre matkvalité med färre tillsatser och industriella ingredienser.

Jag har just betalt medlemsavgiften till Äkta vara

Medlemsavgiften är 100:- kr per år

Vill du bli medlem i Äkta vara?

www.aktavara.org/medlem

Äkta varas Facebookgrupp

https://www.facebook.com/aktavara?fref=ts
Adlibris.se
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.