Bonsai juni månads tjäna pengar tips 2016

Bonsai vänder sig mest till studenter

Varför ska du använda Bonsai

Genom att Bonsai tar hand om småsysslorna blir det mera effekttivt och du spar tid. Det kan vara jobb som till exempel reception, bud och event. Du slipper administration för Bonsai ger dig en faktura. De har raitingsystem för att säkerställa kvaliteten på sin studentpool. Deras HR team som kvalitetssäkrar samtiliga deras studenter. Genom deras plattform är extra personal bara ett klick bort. De har dygnet runt support

http://www.bonsai.se/

Jag har inte fått någon ersättning för att skriv detta blogginlägg.

Selfiejobs tjäna pengar tips maj 2016

Selfiejobs för arbetssökande

Selfiejobs är ett starupföretag med bas i  Stockholm.  De driver företaget disruptivt på en konservativ rekryteringsmarknad. De menar att det ska vara lika enkelt att söka jobb med CV som det är att söka kontakter på till exempel Tinder. Deras mål att att skapa den mest älskade jobbsökarapppen.

Jag hittar ingen regel om att det är ett ålderstak för att söka jobb för det verkar som nästan så för alla sökande är väldigt unga.Har man inte haft jobb tidigare så finns det jobb som traine och sommarjobb.. Annas söks det inom bland annat restaurang, kundtjänst och butik De bor i olika delar av landet. Det finns möjlighet att hitta jobb även om du inte bor i Sverige.

Selfiejobs för företagare

På sidan hittar man företag inom bland annat vård, restaurang och  skönhet. Vill man inte söka jobb i Sverige så kan man söka i städer som Köpenhamn, Berlin och London och övriga Europa.

Ett väldigt kort Youtubeklipp om hur appen fungerar.

Appen går att ladda ner på Google Play och Appstore.

https://www.selfiejobs.com/

Trevlig Valborg och  första maj önskar vi er alla från oss på Tjäna pengar på nätet.

Jag har inte fått nått i betalt för att skriva detta inlägg.

Instawork mars månads tjäna pengar tips 2016

Instawork liknas vid ett Uber för småjobb. Emil Ahmed är vd och grundare av företaget.

Hur fungerar det för uppdragsgivare?

1. Vad behöver du hjälp med?

Du kan få hjälp med i princip vad som helst. Beskriv arbetet, ange när du behöver hjälp, vad du är villig att betala för hjälpen och lägg upp arbetet helt gratis. Du har inga skyldigheter att tilldela arbetet.

2. Välj den ’Worker’ du anser vara bäst lämpad för arbetet

Tillförlitliga och kontrollerade ’Workers’ kommer erbjuda sin hjälp och kan diskutera arbetet och kraven i kommentar sektionen. Du kan granska alla inkomna bud och tilldela arbetet till den ’Worker’ som du anser vara bäst lämpad för arbetet.

3. Reservera arvodet

När du accepterar ett bud kommer du även att bli tillfrågad att registrera ditt betalningskort eller Paypal konto, så att Instawork på ett tryggt och säkert sätt kan reservera arvodet tills att arbetet slutförts och godkänts utav dig. Kontantbetalningar är ej tillåtet på Instawork.

4. Arbetet påbörjas/avslutas

När du accepterat ett bud, kan du ta kontakt med ’Workern’ via Instaworks privata chat-kanal och där prata igenom alla detaljer gällande arbetet. Arbetet avslutas när du är nöjd och ’Workern’ kommer då begära betalning. Pengarna betalas ut när arbetet är avslutat/avklarat och då ombeds du lämna ett omdöme om ’Workern’.

 

Hur fungerar Instawork för Workers (uppdragstagare)?

 

1. Bläddra igenom tillgängliga arbeten

Kika igenom alla tillgängliga arbeten, filtrera så att du får fram de arbeten som är mest relevanta för dig.Läs igenom arbetet, se på kartan var arbetet skall utföras, få en snabb översikt kring hur många som budat på arbetet och håll dig uppdaterad kring eventuella detaljer via kommentar sektionen.

2. Välj ett arbete som passar dig

Har du hittat ett arbete som passar dig? Klicka på ”Lägg ett bud” och ange ditt pris för arbetet. Passa även på att introducera dig själv för uppdragsgivaren via kommentarsfältet. Ta chansen och sälj in dig.

3. Påbörja arbetet

När ditt bud blir accepterat tilldelas du arbetet och du får en push meddelande via appen samt ett mail som bekräftar detta. Du kan nu ringa via Instaworks inbyggda telefontjänst eller skicka privata meddelanden via deras chat-kanal till uppdragsgivaren för att diskutera eventuella oklarheter och detaljer. Arbetet är nu ditt och du kan påbörja arbetet enligt er överenskommelse. Instawork har vid detta tillfälle reserverat pengarna från uppdragsgivaren.

4. Få betalt

Efter att du slutfört arbetet är det dags att få betalt. Det gör du genom att slutföra arbetet och be om betalning. Vid detta ögonblick ombeds du lämna ett omdöme om uppdragsgivaren. När arbetet avslutats kommer ett meddelande att skickas till uppdragsgivaren. Betalning görs 24h efter att arbetet godkänts av uppdragsgivaren.

Instawork tjänar pengar på en transaktionsavgift på 15 procent.

 

http://www.instawork.se/home

Jag har inte fått någo ersättning från Instawork för att skriva detta inlägg.

Gumroad juni månads tjäna pengar tips 2016

Gumroad består av 17906 bloggare, publicister, utvecklare, och konstnärer. De vill att du skapar en personlig hemsida. Gumroad vill inte att du ger bort dina kunder till iTunes, Amazon, and others. Du kan sälja böcker. musik, film och böcker dirket till din publik.

Vad kostar det?

  • 5% + 25¢ per transaktion
  • 1% utdelnings avgift
  • $10 permånad för Webbsidor
    $15 per månad för File hosting and delivery

På sidan finns verktyg för att bygga upp följare. Lycka till på Gumroad.

Är du inte kreatör så kan du få tips och ideer genom att teckna dig för deras nyhetsbrev längst ner på hemsidan.

https://gumroad.com/

Företagaget ovan har affiliateprogram men jag har inte regesterat mig som affilate. Villket betyder att jag inte tjänar pengar ifall man klickar på länkar i inlägget.

Självständig januari månads tjäna pengar tips 2016

Företaget har sitt säte och största verkningsområde i Helsingborg. Känner jag grundaren Martin Jörgensen  rätt så kommer företaget att växa precis som hans andra tre företag gjort. Lakritsfabriken är den mest kända av hans företag.

Målsättningen är att få ungdommar in på arbetsmarknaden. Hur fungerar det?

Självständig för Arbetstagare

Steg 1

Du och din arbetsgivare kommer överens om ersättning, samt att arbetet skall faktureras genom Självständig.

Steg 2

Efter att tjänsten utförts redovisas arbetet till Självständig. De sköter sedan utbetalning av arbetsgivaravgifter och skatter. I de 6 % som Självständig erhåller ingår administration, bokföring och även rådgivning vid behov.’

Steg 3

När arbetsgivaren betalat fakturan betalar Självständig ut din lön inom 24 timmar.

Självständig för Arbetsgivare

Deras  filosofi är att du som arbetsgivare ska anlita istället för att anställa. Du kan  istället kan fokusera på ditt arbete och inte behöva lägga ner tid på det administrativa arbetet som personalanställning kräver.

Steg 1

Din arbetstagare registrerar sig på Självständig. Sedan kommer du och din arbetstagare överens om tjänst och ersättning.

Steg 2

När din arbetstagare utfört tjänsten redovisar arbetstagaren informationen till Självständig som skickar faktura till ditt företag.

Steg 3

Fakturan betalas efter ert godkännande av ditt företag till Självständig, som sköter inbetalning av skatter och avgifter. De erhåller 6% av beloppet och sedan betalas din arbetstagares lön ut inom 24 timmar.

 

Det finns Youtubeklipp som förklarar hur det fungerar

_

 

Ska du anlita eller bli anlitad?

http://självständig.se/

Gott nytt år

önskar

Tjäna pengar på nätet

 

Vill poängtera att jag inte fått betalt för detta inlägg

Uberchaufför? Oktober månads tjäna pengar tips 2015

Första gången jag kom i kontakt med Uber var när jag var i Göteborg på Webcoast. Där var en en tjej som beställde Uber istället för Taxi då hon skulle åka hem på natten. Hon kunde i sin app se var bilen befann sig. Själv har jag aldrig testat Uber. Jag har inte heller hört att någon av mina vänner beställt en Uber.

Hur fungerar Uber?

Du laddar ner en app på App Store, Google Play eller från Windows Store.

Vet du inte var du befinner dig. Inga problem Uber använder sig av din mobils GPS system så du bara klickar och sedan sköter systemet om så att den hittar närmast möjliga chaufför. Du kan förlja chaufförens position på kartan i appen.

Vill du kan du lägga telefonen ifrån dig och du får ett sms då chauffören anländer. I appen kan du se chaufförens namn och bilinformation. Du kan även ringa eller sms:a chauffören vid behov. I appen kan du se en tydlig prissättning för din stad för att få en ungefärligt pris för din resa.

Det behövs inga kontanter för att åka med Uber utan dit kontantkort debiteras automatiskt när du nått din slutdestination. Det behövs ingen dricks. Kvittot får du på mailen. Åker man många så kan till och med Uber splitta notan.

Efter resan kan du betygsätta chauffören samt lämna kommentar.

Vill du köra så kan du även registrera dig som chaufför på Uber. Uber finns över hela världen.

https://www.uber.com/sv/

Camilla Lebert Hirvi affiliateprogram augusti månads tjäna pengar tips 2015

För över 15 år sedan lämnade Camilla Sverige för att bosätta sig i Thailand. Där bor hon nu efter att ha bott i Grekland ett tag.

Camilla Lebert Hirvi är livsdesigner, affärscoach, parterapeut, föreläsare och driver företaget Peelitoff. Just att skala av är Camillas mission.

Vill du också bli platsoberoende? Surfa in på

http://camillaleberthirvi.se

eBIZZ april månads tjäna pengar tips 2015

Gillar du att nätverka?

Lotta Carlberg som bor i Uppsala och Ann-Cathrin Hansson som bor uppe i Gällivare gillar och nätverka. De bor kanske inte på de bästa orterna ifall man ska nätverka. Det har de rått bot på genom att starta ett nätverk på internet. Nätverket heter eBIZZ. eBIZZ ger dig möjlighet att skapar relationer som leder till ökade möjligheter att få fler affärer genom andras nätverkskontakter.

Nu har du möjlighet till det – direktnätverka online! Som medlem har har du tillgång till bland annat en marknadsföringsportal, en matchmaking-funktion så kunder kan boka dig direkt, du får kompetensutveckling för att vässa ditt företagande och ledarskap och du kan till och med hålla egna webinar för fler affärer och mycket, mycket mer.
Jag vill bjuda in dig som gäst till en direkt sänd nätverksträff online. Anmäl ditt intresse till info@tjanapengarpanatet.se
Ses online!

http://ebizz.se/ glöm inte att fylla i kampanjkod Elsa

Du får gärna kontakta mig så får du möjlighet att vara med som gäst på ett Webinar. info@tjanapengarpanatet.se

eBIZZ Affärsnätverk

 

 

Google Helpouts mars månads tjäna pengar tips 2015

Ibland så blir det tokigt då man planerar och skriver i sin editorialkalender. Jag hade planerat att skriva om hur man tjänar pengar på Google Helpouts. Bara det att de stänger ner den 20 april i år. Jag bestämde mig för att publicera blogginlägget i alla fall. För det är en och en halv månad innan de stänger igen Google Helpouts.

Helpouts startades 2013 för att hjälpa den som vill ha expert hjälp för att söka råd och lösningar på vardagliga problem i ett ämne. Helpouts community hade några engagerade och lojala medarbetare, men tyvärr har det inte vuxit i den takt som Google hade förväntat sig.

Du kan söka kunskap i ämnena konst, musik, datorer, elektronik, matlagning, utbildning, karriär, skönhet, mode, hälsa hem och trädgård. Har du kunskap i motsvarande ämnen så kan du registrera dig och ta betalt för din kunskap.

Söker du kunskap så kan du välja att söka på följande kriterier. 1 Bäst matchande 2 Snabbast anträffbar 3 Lägsta pris 4 Bäst rykte

Då man registrerar sig går man bland annat med på att godkänna Google Helpouts pengar tillbaka garanti. Betalning sker genom Google Wallet. Du som kund får hjälp genom en Google Hangout.

Tyvärr har jag inte hittat så många svenskar på Google Helpouts. Vet ni ifall det finns något liknade Google Hangouts? Skriv gärna kommentar nedan.

https://helpouts.google.com