TaskRunner.se augusti månads tjäna pengar tips 2016

Hur fungerar Taskrunner.se?

Vimeo klippet nedan ger en bra förklaring hur det fungerar.

TaskRunner from TaskRunner on Vimeo.

Då jag var inne på hemsidan den 16 maj så fanns det inga uppdrag utanför Stockholms området. Uppdragen låg på belopp  mellan 100-1500 kronor.

Alla Runners går igenom kontroller och olika verifikationer för att säkerställa deras kvalitet. Som uppdragsgivare har du möjlighet att ge omdöme på den Runner du anlitat. De som utför uppdragen är oftast studenter, pensionärer eller andra som har tid över och vill hjälpa till.

Det tar bara 30 sekunder att skapa ett uppdrag och det är helt gratis.

TaskRunner.se 

Jag hr inte fått någon ersättning för detta inlägg.

Skogapoteket

Jag är rädd att detta inlägg om Skogsapoteket har kommit in lite för sent på sässongen. Risken är att du kanske redan har blivit fästingbiten. Deras mest kärnda produkt är Försvinn. FÖRSVINN är en helt giftfri och extremt mjukgörande salva som du smörj in ditt djur för att slippa fästingar, älglöss o yttre parasiter. Det finns Försvinn spray för långhåriga djur. Spraya i förebyggande syfte på djurets päls för att minska risken för ohyreangrepp. Har din häst problem med mugg och rasp finns Försvinn extra.

Har du småsår och hudsprickor läker ringblomssalva. Smörj en till två gånger per dag.

Skogsapoteket

 

Har inte fått någon ersättning för att skriva dett ainlägg

Pepins för tillväxtföretag

Första gången jag hörde talas om Pepins var då det diskuterades investeringar i FundedByMe. De flesta rekommendera  att satsa på Pepins istället.

Du kan bli delägare i spännande tillväxtföretag. Då jag för några dagar sedan kollade företagen så var XTZ och Alvestaglass fulltecknade. Jag har tittat lite närmare på de företag som inte är fulltecknade och hittade Domaine d’Escapat är en vingård som drivs av hockeyspelaren och entreprenören Bruno Ohlzon. Snart öppnas för det möjligheter för Kronfönster och Agapi Boating som bland annat erbjuder investerar träff med provkörning.

Du förbinder dig för något om du blir medlem och det är gratis. Du får då tillgång till djupare information om de olika bolagen och riskerar inte att missa intressanta investeringstillfällen.

http://www.pepins.com/¨’

Trotts att bolaget har Per H Börjesson som VD och huvudägare så måste jag nog som alla skriver om pengar tala om att det även finns risker

Jag har inte fått någon ersättning för att skriva detta blogginlägg

Karla konsthantverk

Första gången jag fick höra om Karla Konsthantverk var då jag besökte hos Ingrid i Borstahusen. Ingrid är också engagerad i Karla Konsthantverk på Bruksgatan i Helsingborg. Där säljer man  i silver, keramik, glas, papper, trä, textil och gummi. Det är en butik för den som tröttnat på massproducerat och vill ha unika produkter. Du finner produkter från ett trettiotal konsthantverkare i butiken.  E-butiken har inte lika många Konsthantverkare

 

Några av de mest kända konsthantverkarna är Bente Brosböl Hansen. Hon är  svensk mästare i drejning. Lars-Otto Lindskog skapar i smide. Sabina Kramle Hugsmile som jag tidigare bloggat om som skapar saker genom återbruk.

De har workshops där du kan lära dig att vika origami, makramé och lära dig marmorera papper.

 

Karla konsthantverk

Jag har inte fått någon ersättning för detta blogginlägg.

Giving People söker sommarfaddrar

Normalt brukar jag int blogga om företag som hjälper andra på sommaren men för Giving People gör jag ett undantag. Undantaget beror på att Giving People söker faddrar nu under sommaren. Du kan kan erbjuda en aktivitet under sommaren för barn i utsatta familjer.

Det behöver inte vara en dyr aktivitet och den behöver  inte vara välplanerad eller kostsam, kom ihåg att en enkel fika i din trädgård kan göra stor skillnad.

Anmälan till fadder

Har du inte möjlighet att vara fadder kan du hjälpa till med att skänka bort en matkasse till en matfamilj.

Matkasse

Du kan även skänka pengar till en aktivitet för en barnfamilj

Aktivitet

 

Giving People

Jag har inte fått någon ersättning för att skriva detta inlägg

Järnia

Järrnias stor säljare på hemsidan verkar vara högtryckstvättar, grillar och gräsklippare. D har färg både  för hemmafixare och professionell hantverkare. För tillfället har de sommarkampanj på glaskonservburkar och andra saft och bär tillbehör.

Järnia startade 1942. och har idag över 50 butiker, spridda från norr till söder i Sverige. De tar ansvar och följer FN:s ,krav då det gäller barnarbete och diskriminering av kvinnor. Affärskedjan förljer ILOs rekommendationer då det gäller sociala, etiska och miljömässiga hänsynstaganden.

De har presentkort ifall du inte kommer på något till födelsedagen. Alla priser på sidan är inklusive moms. Längst ner  på hemsidan kan man registrara sig för deras nyhetsbrev

 

Järnia

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar

Content marketing för alla

Första gången jag hörde talas om boken ”Content marketing för alla” var när jag var på Emeet, De delade ut boken på en av föreläsningarna. Nu har jag äntligen blivit färdig att läsa boken

Det finns företag som har problem med content marketing. Boken delar in content marketing i fem roller Chefredaktören, projektledaren, skribenten, publiceraren och analytikern. Det finns förslag på hur man klarar planering, produktion, publicering och mätning. Behöver du kontakta en byrå så kan du läsa vad du bör tänka på innan du tar kontakt. Ingen byrå är rätt alla har sina för och nackdelar. I  Content marketing sker en ständig utveckling i företaget.

 

Content Marketing för alla

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar

BokaBord

På BokaBord klickar du i hur många personer ni är. Sedan väljer du datum och vidare ifall du vill äta frukost, lunch, midag eller finare dining. Du kan söka lediga bord på städerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Båstad, Helsingborg, Kristianstad, Landskrona, Lund, Smögen, Sälen, Vemdalen och Växjö. Jag sökte bord i Båsad igår till dagens daturm. Hamnplats 3 hade bord mellan 17-22. Papas hade också bord på de flesta klockslagen mellan 17-21. Sökte även på Helsingborg och där finns lediga bord på följande restauranger Beach-Club, Marias Tapas och Kitchen & Tabel Helsingborg.

Har du restaurang kan du effektivisera er digitala marknadsföring genom att registrera din restaurang. 

BokaBord är ett dotterbolag till FoodFriends AB

De har nyhetsbrev som man teckna sig för. Appen finns både i Appstore och Goolge Play.

BokaBord

 

Jag har inte fått ersättning för att skriva om denna app.

Reportrar utan gränser

Normalt brukar jag inte blogga om ideella föreningar så här års men som det ser ut i världen idag kan jag inte låta bli att skriva om ”Reportrar utan gränser”. Hälften av världens befolkning inte rätt att säga, läsa, skriva eller trycka vad de vill. Yttrande frihet är ju en av de viktigaste rättigheterna vi har.

Reportrar utan gränser har hjälpt

Dawit Isaak från Eritrea är nog den som Rug har kämpat mest och längst för. Även min lokaltidning hd.se har skrivit mycket om Dawit Isaak. Två andra journalister Schibbye och Persson benådades den 10 september 2012 varefter de släpptes fria och lämnade Etiopien.

 

Det kostar 300 kronor att bli medlem. Du kan hedra någons minne med ett minnesblad eller uppvakta nära och kära med ett gåvoblad vid t ex födelsedagar, bröllop och dop.

 

Reportrar utan grånser

Detta inlägg har jag skrivit ideelt

Har du testat Grön Gåva

Grön Gåva har  specialiserat sig på  produkter inom ekologisk hudvård, hälsokost, eko livs, eteriska oljor, te, choklad och böcker. De stödjer även och främjar rättvishandel . Företaget startade som hälsobutik i Örnsköldsvik år 2000. Ni ha kanske redan gissat att jag gillar ekologiskt och rättvisehandel.

Hittade några intressanta böcker på deras hemsida. Vad sägs om titlar som ”101 Sätt att trimma hjärnan” och ”Ayurveda för ditt sinne”.

De har även massor av intressanta artiklar, allt från om sömn till  information näringsämnen. Du  kan  ladda ner  en yoga PDF från deras  hemsida. Företagsnamnet låter som en presentbutik men deras produkter lockar läsaren, Själv har jag tecknat  mig för  deras  nyhetsbrev

 

Grön Gåva

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar men jag har inte fått någon ersättning från Grön Gåva för att skriva detta inlägg