BokaBord

På BokaBord klickar du i hur många personer ni är. Sedan väljer du datum och vidare ifall du vill äta frukost, lunch, midag eller finare dining. Du kan söka lediga bord på städerna Stockholm, Göteborg, Malmö, Båstad, Helsingborg, Kristianstad, Landskrona, Lund, Smögen, Sälen, Vemdalen och Växjö. Jag sökte bord i Båsad igår till dagens daturm. Hamnplats 3 hade bord mellan 17-22. Papas hade också bord på de flesta klockslagen mellan 17-21. Sökte även på Helsingborg och där finns lediga bord på följande restauranger Beach-Club, Marias Tapas och Kitchen & Tabel Helsingborg.

Har du restaurang kan du effektivisera er digitala marknadsföring genom att registrera din restaurang. 

BokaBord är ett dotterbolag till FoodFriends AB

De har nyhetsbrev som man teckna sig för. Appen finns både i Appstore och Goolge Play.

BokaBord

 

Jag har inte fått ersättning för att skriva om denna app.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.