Hitta din dementa morfar med gps

Var är hunden, bilen och min dementa mormor? Hitta med gps?

Missing people gör ett fantastiskt jobb med att leta upp försvunna människor hade kanske ibland sluppit ut och leta ifall dementa personer haft gps på sig.

Missing people logga

Sweden AB  tillverkar och säljer spårningsutrustning som nyttjar GPS- och GSM-teknik. Det finns två olika sätt att spåra med en GPS-sändare. Det vanligaste spårningssättet ”spårning på begäran”  inte är avgiftsbelagd i form av månadsprenumeration. Det enda man behöver är en mobiltelefon. Du får GPS sändarens possition genom att position erhålls genom att ringa upp eller sms:a till enheten.

Det andra spårningssättet är ”lifespårning via karttjänst”. Företag som önskar hålla koll på sina fordon live behöver ansluta enheten till en karttjänst. Detta för att företagen vill ha koll på bränsleförbrukning och ta fram körjournaler.

GPSens avvikelser oavsett om de är aktiva eller passiva erbjuder lokaliserings noggranhet från 5-15 meter. Eftersom Gpsers kunder har krav så säljer de produkter med lång batteritid.

Övriga användnings områden för gps är att söka upp cykel, båt, barn, motorcykel eller mopeden

 
GPSer.se

 


 

 

 
 

  

Nu har Tidningskungen Flex

Flex någon man kan njuta av i hängmattan?

Nu  har Tidningskungen erbjudande om att testa att prenummerera på tre tidningar första månaden = gratits. Tjänsten kallas Flex och det finns ingen bindningstid och du kan byta så ofta du vill. Följande månader kostar Flex 99 kronor per månad. Något att njuta av hängmattan nu när solen skiner.

 

 

 

 

Enkelt att komma igång med Flex!
1 Välj 3 titlar
2 Fyll i dina uppgifter
3 Tidningarna landar i brevlådan

 
FLEX

 


 

Har du fått mail från Web-optimering.com? Släng det!

Jag fick följande mail om länk byte från Web-optimering.com. Se skärmdumpen nedan. Surfade föst in på http://www.wn.se/ för att se om det var ett seriöst företag men blev inte klokare . Så jag googlade vidare till Nikke Lindqvist sida. Ni kan läsa hela följetongen om ni klickar på länken nedan.
http://www.lindqvist.com/wp-content/uploads/2011/12/web-optimering-com.jpg

 


 

 

 

Nätverk för kvinnor som vill starta eget företag – Driftig.nu

Driftig.nu

Genom Driftig.nu kan du marknadsföra ditt företag. Surfa till deras hemsida där du kan hämta inspiration ofta har de bra boktips.

 

Forum

Det finns ett forum där du kan diskutera olika företagsfrågor. Du kan även skriva en företagspresentation i forumet. Om företagspresentationer kan ni läsa mer om på denna länk http://www.driftig.nu/Foretagande/Hur-du-och-ditt-foretag-sticker-utfran-mangden-och-levererar-en-grym-foretagspresentation

Skapa blogg

Själv bloggar jag i WordPress och har egen hemsida. Har du inga planer på att tjäna pengar på din blogg har du möjlighet att skapa blogg på Driftig.nu. Då ser din bloggadress ut på detta viset http://dinadress.driftig.nu Klicka på denna länk så kommer du till bloggmanualen http://www.driftig.nu/Foretagande/Bloggmanual

 


 
Jag har just uppdaterat min driftigprofil. Klicka på länken nedan så kan du också få en Driftigprofil och nyhetsbrev med många intressanta artiklar. Medlemskapet på Driftig.nu är gratis.

 

 

Dela med dig mera

Använd semestern till att ”dela med dig mera”

Idag skriver jag ett inlägg för den goda sakens skull. Hemsidan Dela med dig mera uppmanar människor till att ge bort saker. De sakerna som du vill ge bort kan du annonsera ut på dela med dig meras hemsida. Att annonsera är gratis. När jag läser mera på sidan så finns det även en internationell dela sida http://www.justfortheloveofit.org/join Precis som dela med sidan så är det gratis att registrera sig på den engelskspråkiga sidan.

Det skulle  vara kul om det blev lite fart på den svenska dela med dig sidan.

 

 

Sidan sköts av Kosotie Österling mer om de som hjälpt henne kan läsa på de två länkarna nedan. 

http://jakubdubec.name/

http://fiverr.com/bogdanzah

Varför inte ta tillfället i akt att under semestern att göra  något gott.

http://www.delameddigmera.org

Bloggerfy juli månads tjäna pengar tips

Vad är Bloggerfy?

Det är en tjänst för bloggare som vill tjäna pengar på annonsintäckter och som vill ha fler besökare till sin sida. Den som vill annonsera hoppa längre ner i inlägget.

Skapa ett Bloggerfykonto

  1. Registrera din blogg
  2. Placera annonskoden på din blogg
  3. Börja tjäna pengar

Du som registrerat sin blogg på Bloggerfy finns med på en topplista där uppdateringar registreras. Veckopotten fördelas till bloggarna baserat på antalet läsare i förhållande till varandra. Det ger alla bloggare en möjlighet att tjäna pengar och samtidigt se hur många som verkligen läser bloggen. Du kan få flera nya läsare genom att registrera din blogg i bloggtopplistan.

Sponsrade inlägg

Du erhåller betalning varje gång du publicerar ett sponsrat inlägg på din blogg. Ersättningen varierar beroende på annonsör och inläggets utformning. Tänk på att kolla så att det finns möjlighet att skriva inlägg för det aktuella företaget under dagen. De flesta företagen har begränsningar så att bara 1-3 tre sponsrade blogginlägg publiceras dagligen. Företagen vill också att inläggen ska vara relevanta för din blogg. Då du publicerat ett blogginlägg hamnar det under granskning innan pengarna trillar in på ditt konto.

De andra möjligheterna att tjäna pengar på på Bloggerfy heter Rejta, Expose och
Splinx

 

Annonsörer

Bloggerfy startaräckvidd på de 2010 och har 50 000 anslutna bloggare. Som annonsör har du en över 2.5 miljoner unika besökare i veckan. Företagare välja att annonsera i specifika kategorier eller kommunicera brett över hela nätverket för att nå samtliga läsare.