Sugen på att ställa upp ideellt då finns Volontärsbyrån

Du kanske inte vill stödja organisationer med pengar. Nu finns Volontärbyrån som förmedlar uppdrag åt ideella föreningar. Du kan kanske hjälpa någon förening istället för att skänka pengar.

Du kan söka volontärsuppdrag i hela Sverige. Jag sökte på Skåne län 150101. Det fanns 65 lediga uppdrag i länet. Allt från ordförande till Röda Korsets ungdomsförbund i Lund till CISV upp i  Båstad-Bjäre.

Lite Volontärbyrå statistik

49064   förmedlade volontärkontakter

2038      Registrerade organisationer

364       Aktuella uppdrag

Det finns mycket bra föreningsinformation på Volontärbyråns hemsida sin tips på kostnadsfria utbildningar. De ger även litteraturtips.

Volontärbyrån har två nyhetsbrev.  Det ena kommer cirka fyra nyhetsbrev på ett år så det är ingen risk att du blir spammad info@volontarbyran.org De har en annan typ av nyhetsbrev som kommer var fjortonde dag. Du kan teckna dig för det nyhetsbrevet ifall du klickar på http://volontarbyran.us4.list-manage.com/subscribe?u=faaf7b48f0a57d0c77e7c53af&id=13d0b1b058

Surfa in på Volontärbyrån så kanske du hittar ditt uppdrag.

http://www.volontarbyran.org/

Bluffmail skatteåterbäring från Skatteverket

Det var ett tag sedan jag bloggade sist. Jag har på senaste tiden bara varit så trött. Ska försöka återkomma med fler blogginlägg efter helgdagarna. Det var ju om bluffmail blogginlägget skulle handla om. Skatteverkets logga är ju Ok för att vara ett bluffmail. Bluffmailet innehåller även ett Copyright tecken. Detta mail precis som många andra bluffmail hör hemma i papperskorgen

skarmklipp-skatteaterbaring