Kickstarter september månads tjäna pengar tips 2014

Kickstarter lanserades 2009. De erbjuder ett nytt sätt att finansiera kreativa projekt. Vem som helst kan lansera ett projekt så länge du följer Kickstarters riktlinjer. Projektskaparna sätter ett finansiellt mål och en deadline.Projektet måste nå det finansiella målet för att pengarna ska betalas ut.

Gillar besökarna projektet så kan de lova pengar för skapande av projektet. Tills idag har 44% av projekten nått sina finansiella mål. Ägarna till projektet äger 100% av projektet. Istället erbjuder ägarna till projektet belöningar till de som sponsrat projektet. Det kan vara en bok, film eller ett tillverkat exemplar av projektet. Kreativt arbete har belönats på detta sätt i århundraden. Stötta ett projekt är mer än att bara ge någon pengar. Det ger möjlighet för kreative personer att uppnå sina kreativa mål.

Du kan söka på olika ämnen som tex konst, dans, design, mode, film, mat etc. Det finns en handbok hur du startar en Kickstarter kampanj.

http://www.kickstarter.com/

Jag har tidigare bloggat om Natalie Sisson som gav ut boken The Suitcase Entrepreneur med finansieringshjälp av Kickstarter.

 

 
Bloggen fyller 4 år

Visst har det hänt lite på de här fyra åren om man tittar på Sidhuvudet.

Skärmdump på gamla bloggens sidhuvud

 

Jag har gjort en skärmdump så ni kan se hur första inlägget såg ut

första inlägget 100829

Det första inläggen gjorde jag i One’s bloggmall. Det hade sina begränsningar då man skulle klistra in kod.  Efter ett tag testade jag Oneclickinstaller på One på min andra blogg semmester. Det hade sina begränsningar då man inte kunde använda vilka plugin man ville. Så jag laddade ner WordPress som jag nu bloggar med. Jag är väldigt nöjd med WordPress. Ska det bli något nytt så blir det något som mobilanvändarna vill ha.

 

 


Bluffmail som utger sig att komma från Paypal.se

Jag klistrar in ett bluffmail som jag fått. Sorry jag har inget Paypal till detta mailkonto. Jag har gjort en skärmdump av mailet.

 

bluffmail som utger sig att komma från Paypal

Har vidarebefordrat mailet till Paypal

 


Idea Nation för den som behöver och skapar ideer

Idea Nation

Efter många års erfarenhet från marknadsföring startade André och Stefan Idea Nation. De drevs av tron att goda idéer kan komma från vem som helst när som helst. Denna tro skapade Idé Nation. Sedan lanseringen 2013 har företaget byggt upp ett starkt nätverk av kreatörer, alla med olika historier och förmåga. Idé Nations uppdrag är helt enkelt att koppla ihop de bästa idéerna med rätt företag.

Behöver du en idé?

Har du en idé?

http://www.ideanation.se/
Har du Click to call på din hemsida?

Varför Click to Call på hemsida?

Snart surfar var och varannan svensk med mobilen. Då är det enklare för dina be-
sökare att klicka direkt på ditt telefonnummer på skärmen än att de ska slå numret manuellt.

Den enda av mina vänner som lagt ut kod för att ringa upp direkt från hemsidan är Anita Wintmo som har hemsida http://www.wimac.se/.  Jag har inte lagt in click to call ännu på min hemsida men så här ser koden ut ifalll du vill lägga ut click to call på din hemsida. Du ersätter ditt riktnummer och telefonnummer nedan


<a
href="tel:+1-303-499-7111">+1 (303) 499-7111</a>
Follow my blog with Bloglovin

HinnerDu.se

Idéen till HinnerDu.se uppstod när de insåg hur svårt det var att få hjälp med småsaker till en rimlig kostnad. De vill även att man ska använda saker på ett mera hållbart sätt. Du har kanske ofta valt att köpa nytt och samla på sig en massa onödiga saker, som du sedan måste hyra ett extra förråd för att rymmas.  Du kan via HinnerDu.se och låna en borr, eller be någon komma hem till dig och borra. Det är ju inte borren du behöver, utan hålet!

Sökte på aktuella uppdrag i Helsingborg men hittade inga. Sökte vidare på uppdrag i Malmö. Där hittade jag uppdrag om hundvakt, kattvakt, trädgårdshjälp och återvinning.

Det finns en topplista av ärenden. Listan toppas av hundvakt följt av bärhjällp och hantverkare.

 

Såhär enkelt får du hjälp!

  • Beskriv vad du behöver hjälp med
  • Välj vem du vill ska hjälpa dig
  • Betala först när allt är klart

http://hinnerdu.se/

I Danmark finns även HinnerDu.se men där heter tjänsten DenLilleTjeneste.dk.Namnlappar från Namnlappsbutiken

De mest populära sättet att märka kläder, jämte märkpenna är att namna med namnlappar. De säljer även märkpennor på Namnlappen.

Nu när det är dags för skolstart så är det  dags för märkning av kläder. Jag var en dag på mina barnbarns dagis. De hade en hel låda med kläder. De stora barnen visste vilka kläder som var deras. De små barnen har ingen koll på kläder och många kläder fick slängas då det inte fanns någon ägare. Tänk om de hade haft namnlappar på sidan kläder.

När jag och min dotter var barn så märkte man kläder med dom klassiska vävda namnbanden. Nu finns det namnlappar i satin som man bara stryker på tyget. Så klart så kan du även sy dessa namnlappar på tyget ifall du har lust. Du kan man även märka upp barnens skor.

Namnlapparna innehåller inte Bisfenol A som är ett farligt och hormonstörande ämne. Vilket är bra för barnens hälsa.

Namnlappar fungerar lika bra att märka upp kläder på vårdboende så att inte kläderna kommer bort eller blir felsorterade i centraltvätten.
Namnlappsbutiken.se 

E-takeaway kommer till Sverige

E-takeaway i Danmark

E-takeaway.dk har funnits sedan tio år i Danmark. Nu håller de på att etablera sig i Sverige. I Danmark  har genom åren fått ett antal utmärkelser – bland annat har de blivit utvalda till årets Gasellföretag 2013: De har blivit nominerat för e-handelspriser under flera år och de har vunnit flera mobil app award priser, inklusive ” Bästa danska app 2012″. De har fått e-märket från eCommerce Foundation, som första danska mat portal.

E-takeaway för restauranger och restaurangkunder

E-takeaway vill vara den mest användarvänliga leverantör av takeaway mat på nätet. Du ska enkelt kunna beställa din mat på surfplattor och på smartphones. Vill du veta mer om vad som gäller för företagare registrera ditt intresse på hemsidan. Du som restaurangbesökare kan registrera dig för nyhetsbrev.

E-takeaway

Viktväktarnas matkasse hämtas på City Gross

Äntligen en Viktväktar matkasse

Den 27/7 i år bloggade jag om viktväktarna. Jag såg i en delning på Facebook att Viktväktarna ska starta matkasse i samarbete med City Gross. Matkassen kostar 649 kr om man väljer att hämta kassen i butik och 699 kr om man vill få den levererad direkt till dörren. Du kan beställa mat kassen från och med idag den 10/8 med första leverans 25/8.

Vad innehåller matkassen?

I matkassen får man 5 middagar för 4 personer varje vecka. Recepten är  ProPoints beräknade och utvalda av Karin Nileskog, kost- och utbildningsansvarig på ViktVäktarna.

För att se om man kan få matkassen hemkörd är det enklaste att gå in på citygross.se och fylla i sitt postnummer. Matkassen kommer att finnas i alla City Gross butiker.

Du behöver inte vara ViktVäktare medlem för att beställa matkassen. City Gross är inte rikstäckande så du kan ju följa Viktväktarna online.

 

 

Boxer har kanalpaket för alla

Vad krävs för att se på TV med Boxer?

  • Tv antenn
  • TV (behöver inte vara ”Platt TV”)
  • Box eller modul
  • Kort

Dessa kanaler går att se utan programkort Svt 1 och 2 med vanligt och HD, Barnkanalen, Svt 24, TV4 och TV6. Boxers största kanalpaket Boxer Max som innehåller mängder av film- och seriekanaler. Med Boxer Flex8 och Flex16 kan du själv väljer ut dina favoriter och kan byta dem en gång i månaden.

Kom-igång-garanti

Boxers Kom-igång-garanti kan du alltid vara säker på att komma igång med ditt TV-tittande. Det är lätt att installera Boxer, men om något skulle bli fel med bilden eller TV-signalen hjälper Boxer dig. Lyckas Boxer inte lösa problemet på telefon så skickar de istället över en installatör som hjälper dig på plats. Skulle inte Boxer installatören kunna få in en bra signal har du rätt att avsluta ditt avtal med Boxer

Med Boxer kan du titta på TV i ett rum, i alla rum eller i sommarstugan.Just nu har Boxer 500 kr sommarrabatt på alla sina kanalpaket när du blir Boxerkund

 

Boxer