Boxer har kanalpaket för alla

Vad krävs för att se på TV med Boxer?

  • Tv antenn
  • TV (behöver inte vara ”Platt TV”)
  • Box eller modul
  • Kort

Dessa kanaler går att se utan programkort Svt 1 och 2 med vanligt och HD, Barnkanalen, Svt 24, TV4 och TV6. Boxers största kanalpaket Boxer Max som innehåller mängder av film- och seriekanaler. Med Boxer Flex8 och Flex16 kan du själv väljer ut dina favoriter och kan byta dem en gång i månaden.

Kom-igång-garanti

Boxers Kom-igång-garanti kan du alltid vara säker på att komma igång med ditt TV-tittande. Det är lätt att installera Boxer, men om något skulle bli fel med bilden eller TV-signalen hjälper Boxer dig. Lyckas Boxer inte lösa problemet på telefon så skickar de istället över en installatör som hjälper dig på plats. Skulle inte Boxer installatören kunna få in en bra signal har du rätt att avsluta ditt avtal med Boxer

Med Boxer kan du titta på TV i ett rum, i alla rum eller i sommarstugan.Just nu har Boxer 500 kr sommarrabatt på alla sina kanalpaket när du blir Boxerkund

 

Boxer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.