E-takeaway kommer till Sverige

E-takeaway i Danmark

E-takeaway.dk har funnits sedan tio år i Danmark. Nu håller de på att etablera sig i Sverige. I Danmark  har genom åren fått ett antal utmärkelser – bland annat har de blivit utvalda till årets Gasellföretag 2013: De har blivit nominerat för e-handelspriser under flera år och de har vunnit flera mobil app award priser, inklusive ” Bästa danska app 2012″. De har fått e-märket från eCommerce Foundation, som första danska mat portal.

E-takeaway för restauranger och restaurangkunder

E-takeaway vill vara den mest användarvänliga leverantör av takeaway mat på nätet. Du ska enkelt kunna beställa din mat på surfplattor och på smartphones. Vill du veta mer om vad som gäller för företagare registrera ditt intresse på hemsidan. Du som restaurangbesökare kan registrera dig för nyhetsbrev.

E-takeaway

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.