Bloggen fyller 4 år

Visst har det hänt lite på de här fyra åren om man tittar på Sidhuvudet.

Skärmdump på gamla bloggens sidhuvud

 

Jag har gjort en skärmdump så ni kan se hur första inlägget såg ut

första inlägget 100829

Det första inläggen gjorde jag i One’s bloggmall. Det hade sina begränsningar då man skulle klistra in kod.  Efter ett tag testade jag Oneclickinstaller på One på min andra blogg semmester. Det hade sina begränsningar då man inte kunde använda vilka plugin man ville. Så jag laddade ner WordPress som jag nu bloggar med. Jag är väldigt nöjd med WordPress. Ska det bli något nytt så blir det något som mobilanvändarna vill ha.

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.