Affiliatemarknadsföring november månads tjäna pengar tips

Jag har under ett par års tid haft ”månadens tjäna pengar tips” och helt glömt bort Affiliatemarknadsföring som månadens tjäna pengar tips. Jag förklarar här på hemsidan under knappen Affiliatemarknadsföring vad affiliatemarknadsföring är.

Nu när julhandeln står för dörren och fler och fler handlar julklappar på nätet så affiliatemarknadsförarna in i sin bästa tid. Jag brukar varje söndag i advent presentera julklappstips för mina blogg läsare.

HUI Research utser varje år årets julklapp. Vill du som affiliatemarknadsförare spekulera i vad som blir årets julklapp så blir det ett blogginlägg. Den 19 november får vi reda på vad som blir årets julklapp. Själv har jag aldrig gissat rätt på årets julklapp.

Håller just parallellt med det blogginlägg på att spekulera i vad som blir årets julklapp. Ni har kanske något förslag? Lägg i så fall en kommentar nedan.

Lycka till med affiliatemarknadsföringen!

Adtractionwww.zanox.com

www.affiliator.se

Adrecord

Double.net
Har du en blogg? Tjäna pengar på den! ADSetting

SmartResponse-Media

Tjänar du tillräckligt på din hemsida? Läs mer här EuroAds

Show-space

Fars dags present från CoolStuff?

I Sverige firar vi farsdag andra söndagen i november. I år är det första gången jag bloggar om fars dags present. I år är mitt förslag att handla från CoolStuff. De har en topplista över deras mest sålda produkter och en flik med förslag på fars dags presenter.

Under fliken spel finns en Retro NES USB-kontroll. Väck nostalgin till liv! Koppla in den till din PC eller Mac och spela som om tiden har stått still i 25 år. Dock ingår inte spelen och konsollen är inte en officiell produkt från Nitendo. Nitendo lever än. Barnbarnet hade en 4 års dag med Nitendo tema. Så varför inte göra en fars dag med Nitendo tema.


Är du i Malmö kan du besöka CoolStuffs butik på Hamngatan 1. De har samma produkter i butiken som i webbutiken. Handlar du i butiken slipper du frakten.

Du kan få din fars dag present levererad direkt till din pappa då du anger  hans adress som leveransadress. Klicka i menys där det finns en flik

 

Nordnet har startat sparpoddsändningar

Sparpoddsändningar från Nordnet

Varje onsdag sänder Günther Mårder och Jan Dinkelspiel Günther #sparpodden. #sparpodden är 30-40 minuter långt och 10 avsnitt är planerade. Nordnet är sponsor och målet är att lyssnarantalet ska överstiga10000 för att programidéen ska fortstätta.

De tar upp frågor som berör din plånbok och ditt sparande. Programet utgår från de frågor som skickats in via sociala medier under hashtaggen #sparpodden.

De är nu uppe i fyra poddsändningar.

https://www.nordnet.se/sparpodden?cmpe=mail-se

Gillar du program idéen sprid det till dina vänner och bekanta

 

 

  

For dummies

Då man söker efter Dummies på Adlibris får man 3 839.Tyvärr finns det bara en titel på svenska och den kom ut 2002 så den är nog inte så aktuell. Förutom engelska så finns de på tyska, spanska och holländska. I mars 2013 hade över 1800 titlar för Dummies publiserats. For Dummies har blivit en världssuccé.

For Dummies bokomslag är alltid svart och gula med en seriefigur med triangelformat huvud. Texten är enkel och lättförstålig, tydkiga ikoner, såsom ett snöre knutet runt ett pekfinger, placeras i marginalen för att ange särskilt viktiga passager.

 


 
 

For Dummies förlag som verkar ha John Wiley Sons som huvudägare har publiserat en omfattande serie av instruktions och handböcker som presentera guider för läsarna till de olika ämnen som behandlas. Trots titeln har sin förläggare vinnlagt att betona att ”Dummies” böcker är inte bokstavligen för dummies. Det ska väl betonas att de syftar med till att vara basic så att det inte behövs några förkunskaper då man läser böckerna.

Vilken av Dummiesböckerna är din favorit?

 
Adlibris

Bluffmail från Amazon Financial Solution

Fick detta mail som utger sig att vara från Amazon men hade en adress @Outlook.com. Konstigt att de inte har någon @amazon.com adress. Som tur är så behöver jag inte låna pengar

 

  

 

Aktiespararen får ny börsredaktör

Agnetha Jönsson börjar på Aktiespararen

I senaste numret at Aktiespararen nr 10 2013 sidan 10 står det att läsa att Agnetha Jönsson utsetts till ny börsredaktör för Aktiespararen. Hon tillträder den nya tjänsten i januari. Agnetha Jönsson har bland annat jobbat som aktiemäklare på SEB och Mateus fondkommission samt aktiechef på Trevise Private Banking. I tidningsbranschen har hon tidigare arbetat på tidningen Privata Affärer. För tillfället arbetar hon på tidningen Affärsvärlden. Där brukar jag följa hennes aktietips i onsdagsrapporten. Onsdagsrapportens aktietips brukar överträffa index. Senaste onsdags rapporten finns på länken nedan

http://www.affarsvarlden.se/webbtv/bors_affarer/article3779586.ece

Ser med spänning framemot att läsa Agnetha kan göra för Aktiespararen.

 


 

Nya krönikörer är Johan Hakelius och Mattias Sundling.

Aktiespararna

 

Ungkonsument.se

Vad är ungkonsument?

Det är en webbplats som handlar om pengar, shopping och att handla smart. Du kan på sidan läsa om matnyttiga faktaartiklar med intressanta reportage om allt från konsumenters rättigheter och skyldigheter, vardagsekonomi, reklamens påverkan till etisk- och miljömedveten konsumtion. De uppmuntrar dig till att göra aktiva val, att tänka efter före köp och att agera när något gått fel.

 


 

Ungkonsument vänder sig till ungdomar men även jag som är vuxen kan ha glädje av sidan

 Jag läser att även konkurrensverket är med och skapar sidan.

Lycka till med din ekonomi.

http://www.ungkonsument.se/

Är du lärare finns det följande bra länkar som kan skapa en bra grund för en god ekonomisk utveckling för eleverna

http://www.konsumentverket.se/lektionsbanken

http://www.konsumentverket.se/Skola/

 

 

Cashflow spel av Robert och Kim Kiyosaki

 Innan jag åkte  till Thailand läste jag boken Rich dad poor dad av Robert Kiyosaki.  
Adlibris

Boken beskriver att man inte ska låna och leva över sina tillgångar. Konsten är att vid löneförhöjningar undvika att köpa nytt och större hus med större lån. Helt enkelt undvika ekorrhjulet.

Senare då jag lyssnade på ett Webinarium berättade Anna Åberg om att de konstruerat ett spel som hette cashflow. Hon berättade att man blev mera ekonomiskt medveten när man spelade det spelet. Att man omsatte spelets regler till verkligheten. Jag blev nyfiken och googlade Cashflow den svenska versionen och hittade spelet på länken nedan. De hade snabb leverans och allt fungerade perfekt

 Cashflow Spel

 

http://innerspace.se/valkommen-till-innerspace-center/cashflow-spel-och-finansiell-intelligens/

 

Rosa Bandet tejp stöd insamling till Cancerfonden under oktober månad

Rosa Bandet Tejp

Uffe var på Lantmännen och handlade. Där hittade han Rosa tejp av den typ vi normalt kallar silvertejp då den är silvrig. Jag kände att jag måste köpa den rosa tejpen för jag är älskare av  silvertejp. Det gör ju inte saken sämre att den stöder Rosa bandet kampanjen som stödjer cancerforskning. Bloggade även förra året om Rosa Bandet. Då hade jag hittat olika modeller på Rosa Bandet.

 


 

Jag hade tänkt starta en insamling men då jag läste igenom reglerna fann jag det lättare att bara lägga in länken som ni kan klicka på och sedan få information hur man stöder Cancerfonden.

 

 

http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/

Elance oktober månads tjäna pengar tips

Elance för frilansare som kan bo och jobba var de vill

Lite försenat kommer oktober månads tjäna pengar tips. Elance hjälper dig att skapa en perfekt profil. Du kan även testa dina färdigheter och publicera dem på din sida så att uppdragsgivarna ser vad du kan. Med Elance kan du marknadsföra dina tjänster till hela världen.
Du kan erbjuda dina tjänster till de företag som matchar din kompetens. Då du fått ett uppdrag samarbetar du i arbetsrummet. Arbetsrummet är ditt virtuella kontor där du enkelt håller koll på allt som är relaterat till ditt uppdrag. Genom Elance erbjuds smarta verktyg för att följa arbetets fortgång, hålla tidsplanen och göra dina kunder nöjda. Du kan sluta bekymra dig om fakturering, inkasso och kronofogden. Genom Elance Work Guarantee som skyddar dig och medger enkla och säkra betalningar från kunder över hela världen.

Jag har fått erbjudande om ett uppdrag. Tyvärr fick jag tacka nej på grund av bristande kunskap i Xbox.

Uppdragsgivare

Varje dag publicerar tusentals företag nya jobb på Elance. Företagare kan outsourca en del av sin verksamhet genom Elance.

Elance