Aktiespararen får ny börsredaktör

Agnetha Jönsson börjar på Aktiespararen

I senaste numret at Aktiespararen nr 10 2013 sidan 10 står det att läsa att Agnetha Jönsson utsetts till ny börsredaktör för Aktiespararen. Hon tillträder den nya tjänsten i januari. Agnetha Jönsson har bland annat jobbat som aktiemäklare på SEB och Mateus fondkommission samt aktiechef på Trevise Private Banking. I tidningsbranschen har hon tidigare arbetat på tidningen Privata Affärer. För tillfället arbetar hon på tidningen Affärsvärlden. Där brukar jag följa hennes aktietips i onsdagsrapporten. Onsdagsrapportens aktietips brukar överträffa index. Senaste onsdags rapporten finns på länken nedan

http://www.affarsvarlden.se/webbtv/bors_affarer/article3779586.ece

Ser med spänning framemot att läsa Agnetha kan göra för Aktiespararen.

 


 

Nya krönikörer är Johan Hakelius och Mattias Sundling.

Aktiespararna

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.