Affiliatemarknadsföring november månads tjäna pengar tips

Jag har under ett par års tid haft ”månadens tjäna pengar tips” och helt glömt bort Affiliatemarknadsföring som månadens tjäna pengar tips. Jag förklarar här på hemsidan under knappen Affiliatemarknadsföring vad affiliatemarknadsföring är.

Nu när julhandeln står för dörren och fler och fler handlar julklappar på nätet så affiliatemarknadsförarna in i sin bästa tid. Jag brukar varje söndag i advent presentera julklappstips för mina blogg läsare.

HUI Research utser varje år årets julklapp. Vill du som affiliatemarknadsförare spekulera i vad som blir årets julklapp så blir det ett blogginlägg. Den 19 november får vi reda på vad som blir årets julklapp. Själv har jag aldrig gissat rätt på årets julklapp.

Håller just parallellt med det blogginlägg på att spekulera i vad som blir årets julklapp. Ni har kanske något förslag? Lägg i så fall en kommentar nedan.

Lycka till med affiliatemarknadsföringen!

Adtractionwww.zanox.com

www.affiliator.se

Adrecord

Double.net
Har du en blogg? Tjäna pengar på den! ADSetting

SmartResponse-Media

Tjänar du tillräckligt på din hemsida? Läs mer här EuroAds

Show-space

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.