Fars dags present från CoolStuff?

I Sverige firar vi farsdag andra söndagen i november. I år är det första gången jag bloggar om fars dags present. I år är mitt förslag att handla från CoolStuff. De har en topplista över deras mest sålda produkter och en flik med förslag på fars dags presenter.

Under fliken spel finns en Retro NES USB-kontroll. Väck nostalgin till liv! Koppla in den till din PC eller Mac och spela som om tiden har stått still i 25 år. Dock ingår inte spelen och konsollen är inte en officiell produkt från Nitendo. Nitendo lever än. Barnbarnet hade en 4 års dag med Nitendo tema. Så varför inte göra en fars dag med Nitendo tema.


Är du i Malmö kan du besöka CoolStuffs butik på Hamngatan 1. De har samma produkter i butiken som i webbutiken. Handlar du i butiken slipper du frakten.

Du kan få din fars dag present levererad direkt till din pappa då du anger  hans adress som leveransadress. Klicka i menys där det finns en flik

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.