Missa inte Adlibris studentrabatt

Nu inför skolstarten har Adlibris studentrabatt. Nedanstående erbjudande gäller om du blir studentkund

  • 5% rabatt på första köpet
  • 100 kr i presentkort vid köp över 1000 kr
  • Möjligheten att tävla om ett presentkort och student-kit

 Alltid på Adlibris

 

  • Fri frakt över 99 kr
  • Fri faktura
  • 14 dagars öppet köp

Lycka till med studierna

Adlibris Studemtrabatt

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Gratis bok att ladda ner från issuu

Issuu har den största samlingen av gratis publickationer på nätet. Skapade av duktiga publicister runt om i världen. Du kan söka på ämne, titel och nyckelord. Då jag klickar på fliken language så finns inte svenska med. De har koll på  i   vilket land jag befinner mig för det swichar förbi en del svenska publikationer. En del verkar vara smakprov så att man sedan kan köpa boken. Det finns över 25 miljoner dokument och över 100 miljoner besökare på deras hemsida.

Vill du publicera dokument så kan du göra det gratis på issuu. Ett bra tips är att be bort bra gratis information som du publicerat på issuu mot att du får deras epostadress. Du kan skapa fina omslag till din digitala bok på hemsidan.

Ja jag har stavat rätt alltså inga versaler i firmanamnet.

Jag tror att du klarar dig med premium  varianten som är gratis till att börja med. Det finns även premium som kostar pengar. Lycka till med din publicering.

http://issuu.com/

Handbok i mobil marknadsföring

Jag håller just nu på att läsa boken ”Handbok i mobil marknadföring. Det fantastiska med mobilmarknadsföring är att du når dina kunder 24/7. Boken förklarar begrepp som Android, appar, responsiv design, QR koder och  mycket annat. Det finns fallstudier i boken som visar på vad man kan förbättra i sin marknadsföring.

Boken hjälper dig att skapa en dialog med kunderna och kommunicera effektivt. Den tar även upp appar som hjälper dig att komma närmare dina kunder. Den mest skrämmande läsningen var om positionering. Risken är att då man åker förbi Väla Köpcentrum så kommer SMS att hagla in då de har koll på var man befinner sig, bara för att sälja mer.

mobil marknasföring

 

Det är en meriterad författare till boken. Bokens författare Emil Holmström har åtskilliga gånger blivit guldnyckelbelönad. Han har skrivit två språkböcker och sju marknadsföringsböcker.

Läs boken för att ta del av de ny mobil trenderna
Handbok i mobil marknadsföring

Trots att jag har cancer bok av Iréne Ödmark-Hall

Trots att jag har cancer – om att må så bra som möjligt i ett utsatt läge med hjälp av EFT och mindfulness  bok av Iréne Ödmark-Hall.Jag träffade Iréne i en Mastermindgrupp i Noffice. Hon är EFT terapeut i Umeå. EFT är en psykologisk akupunktur utan nålar. Istället för nålar knackar man på olika punkter på kroppen. Jag hittade hennes bok då jag var på Höganäs bibliotek.Kunde inte låta bli att låna den.

Då Iréne drabbades av  cancer tog hon hjälp av EFT som hon precis lärt sig. Boken är indelad i två delar. Den första handlar om då hon fick cancer. Kan låta sorgligt men hon beskriver det inte som sorgligt. Andra delen handlar om praktisk EFT.

Idag är Iréne frisk från cancern och driver företaget EFT Scandinavia. Förutom EFT så hjälper hon de som är rädda för att flyga och att tala inför andra att våga mera.

Jag har valt att blogga om boken för 10 kronor per bok går till Cancerfonden.

Adlibris

Styrelsearbete i aktiebolag praktisk handbok

Du har kanske drivit företag ett tag och vill ombilda till aktiebolag eller håller du på att starta företag med anställda. Då du har anställda kan det vara bra att ha aktiebolag. Du kan ha nytta av boken både om du är ägare ett stort bolag med bolagstämma eller ett litet aktiebolag med några få aktieägare. Författare är David Gusafsson som har erfarenhet inom både banksektorn och industrivärlden. Han har lång erfarenhet från styrelsearbete inom näringsliv, offentlig och ideella organisationer.

 

bok styrelsearbete i praktiken

Han skriver bland annat om styrelsens ansvar. Hur man väljer styrelseledamöter. Det finns även bilagor i boken med checklistor så inget blir glömt.

 

Styrelsearbete i aktiebolag praktisk handbok

Mofibo nya tidens bokklubb?

På Mofibo kan du både lyssna och läsa tusentals böcker i månaden.  Du läsa böcker precis när och var du vill på din smartphone och surfplatta.Mofibo vill göra böcker tillgängliga oberoende vart du befinner dig, så att du när som helst kan ta del av en trevlig läsupplevelse. På Mofibo kan du skapa ditt eget digitala bibliotek genom att lägga till böcker i en läslista och därmed hålla koll på vad du vill läsa framöver. Du kan dela dina läsupplevelser med vänner och familj och låt dig även inspireras av andra läsares boktips.

Varje dag lägger de in nya böcker i abonnemanget. Du kan redan nu ta del av över 10.000 svenska och engelska böcker.

Mofibos grundare dansken Morten Strunge satte som att göra böcker mer tillgängliga. Det kan man säga att han lyckats med. Idag läser dansken en miljon sidor dagligen tack vare bokabonnemanget. Detta gör att Mofibo är störst i Danmark inom e-boks ditribusion.

De har även presentkort som du kan ge som gåva när idéerna tryter. Du kan köpa presentkort på 3, 6 eller 12 månaders tillgång. Det är enkelt du väljer ett presentkort. Presentkortet mailas direkt till dig efter beställning. Sedan skriver du själv ut presentkortet.

Prova de första 14 dagarna gratis. Sedan kostar det 99 kronor i månaden.

Mofibo

Den ensamma papperskorgen

Jag tänkte ha miljötema som tema på onsdagar denna månaden. Varför inte börja med miljötänket redan när barnen är små. Denna bok kan man läsa för att förklara vad som hände då man inte plockar upp skräpet efter sig.

 

Den ensamma papperskorgen

Den ensamma papperskorgen.

Jag träffade Frida Mikkelsén då jag följde en kurs med Anna Åberg.  Frida har skrivit texten till boken. För bild illustration står Emma Ganslandt.

Frida och Emma har även gett ut boken ” Nu är det bara du och jag”

Nu är det bara du och jag

Dax att njuta av vårens trädgårdslitteratur

 

 

Högt på listan ligger Olle Bergs bok ”Gräsmattan – så lyckas du”. Min erfarenhet av gräsmattor är att även om gräsmattan är röd och torr då man kommer hem från semestern så repar den sig av lite vatten. Den som vill ha något mer golfgreenliknade surfa till

Gräsmattan - så lyckas du

Ett annat trädgårds problem är beskärning. Googlade beskärning av  äppleträd förra våren vid denna tiden då jag hade lust att fatta sekretören. Kunde läsa att jag skulle vänta till sommaren för att slippa vattenskott. Hur man beskär kan man läsa mera om

Beskärningsboken

En populär bok bland jultidningar var trädgårdskalendern. Jag vet inte ifall de finns med i jultidningskatalogerna för det kom inga jultidningsförsäljare till mig. Hur som helst så på Adlibris finns det en trädgårdskalender för flera år.

Trädgårdskalender
Adlibris trädgård topplista

Nästa vecka kommer jag att skriva om hur man kan spara pengar på fröer.

Bokrean startar den 25/2 i bokhandeln. Hur är det på nätet?

Jag vet inte om bokrean håller på att förgöra sig själv. Förr köade kunderna för att vid midnatt fynda i de olika bokhandlarna. Idag skipper de flesta bokköparna ut i kylan när de flesta böcker säljs på nätet. Nu så kan man förbeställa böcker, är det inte lite att tjuvstarta rean?

Storytel.se

Storytel verkar vara ljudböckernas Spotify. Det verkar inte som de har förbeställning inför bokrean. Eftersom man på Storytel laddar ner en app  i din mobil och startar ett abonemang där du streamar böckerna till mobilen. På detta sätt blir ju inte deras titlar i papperskvarnarna.

Kan ge er ett alla hjärtans dag tips då Storytel har presentkort. Som de själva skriver i reklamen ” Ge bort ett presentkort till någon du tycker om

Gillar du ljudböcker kommer du att älska storytel

 

Storytel

 

Adlibris

Deras redaktion har gjort en guide till reafynden. De har delat in dem i olika kategorier som romanpärlor, deckartips, personalentipsar, hem och trädgård. De har även utvalda faktaböcker och barnböcker för de små bokslukarna.

 

Adlibris bokrea

 

Bokus

Vissa av Bokus böcker kan man även provläsa på nätet. Jag provade att provläsa Lena Anderssons bok Egenmäktigt förfarande : En roman om kärlek. Hade lite meck innan jag kom på hur man skulle göra. Det går inte att skrolla med piltangenterna. Då jag klickade på piltangenterna så bytte de sida. Ett musklick skapar varannan gång stor text eller liten text. Det fungerar bra efter ett tag då man kommit på hur man ska göra.

Enligt Bokus hemsida finns böckerna i ett begränsat antal så passa på

Bokus bokrea

 

Kollar ni på listan på mest sålda e-böcker på Adlibris?

Är det med e-böcker som dansmusik frågar man folk så nej de använder inte det men egentligen är det en folkrörelse. Själv gillar jag e-böcker. De prasslar inte och de tar inte plats hemma i bokhyllan. De är mysigt att läsa e-böcker i höstmörkret.

E-bökerna är lätta att uppdatera. Cathrin Frisemo som skrivit boken WIFL – Din guide till det digitala arbetslivet 2.0 har redan uppdaterat sin e-bok så att alla länkar ska fungera. Cathrins bok finns bara som e-bok. Hennes bok är perfekt för e-boksvarianten då den innahåller mycket länkar.

Adlibris

Klickar ni nedan som kommer ni till de mest sålda e-böckerna

Adlibris