Styrelsearbete i aktiebolag praktisk handbok

Du har kanske drivit företag ett tag och vill ombilda till aktiebolag eller håller du på att starta företag med anställda. Då du har anställda kan det vara bra att ha aktiebolag. Du kan ha nytta av boken både om du är ägare ett stort bolag med bolagstämma eller ett litet aktiebolag med några få aktieägare. Författare är David Gusafsson som har erfarenhet inom både banksektorn och industrivärlden. Han har lång erfarenhet från styrelsearbete inom näringsliv, offentlig och ideella organisationer.

 

bok styrelsearbete i praktiken

Han skriver bland annat om styrelsens ansvar. Hur man väljer styrelseledamöter. Det finns även bilagor i boken med checklistor så inget blir glömt.

 

Styrelsearbete i aktiebolag praktisk handbok

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.