Mofibo nya tidens bokklubb?

På Mofibo kan du både lyssna och läsa tusentals böcker i månaden.  Du läsa böcker precis när och var du vill på din smartphone och surfplatta.Mofibo vill göra böcker tillgängliga oberoende vart du befinner dig, så att du när som helst kan ta del av en trevlig läsupplevelse. På Mofibo kan du skapa ditt eget digitala bibliotek genom att lägga till böcker i en läslista och därmed hålla koll på vad du vill läsa framöver. Du kan dela dina läsupplevelser med vänner och familj och låt dig även inspireras av andra läsares boktips.

Varje dag lägger de in nya böcker i abonnemanget. Du kan redan nu ta del av över 10.000 svenska och engelska böcker.

Mofibos grundare dansken Morten Strunge satte som att göra böcker mer tillgängliga. Det kan man säga att han lyckats med. Idag läser dansken en miljon sidor dagligen tack vare bokabonnemanget. Detta gör att Mofibo är störst i Danmark inom e-boks ditribusion.

De har även presentkort som du kan ge som gåva när idéerna tryter. Du kan köpa presentkort på 3, 6 eller 12 månaders tillgång. Det är enkelt du väljer ett presentkort. Presentkortet mailas direkt till dig efter beställning. Sedan skriver du själv ut presentkortet.

Prova de första 14 dagarna gratis. Sedan kostar det 99 kronor i månaden.

Mofibo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.