Google Adsense WordPress

Googles Adsense tillägget gör att du inte själv behöver skapa annonser. Du slipper placera dem på sidan. Du väljer bara vilken plats på sidan du vill ha dina Google annonser. Sedan sköter det sig själv så du slipper klistra in Adsense länkarna i varje blogginlägg som man gjorde tidigare. Så här ser en google Adsense annons ut.

Google adsense annons

När du laddat hem Google Adsense till ditt WP konto och valt var du vill ha placerat annonserna så sköter Google resten. Du sedan surfa in på länken nedan och se när det varit annonsvisning och ifall de har klickat. Det är beroende framkallande.

http://google.com/adsense

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.