Hur blir man av med ett misstänkt nätfiskemeddelande från Aktie.PS

Trött på att nästa dagligen få meddelande från Aktie.PS

 Vet någon vad avsikten med mailet är? Varje seriös affärssida skulle ha gjort  ändringar i mailutskicket. Det otäcka är att mailet ser seriöst ut.

Ämne på mailet: Cypern har lämnat förslag till lösning.

E-post adressen är

 info@swepost.se

Jag har fotat mailet

 

Surdegsbröd från Brödkultur

 Gillar nyttigt Surdegsbröd

Idag har jag varit på Brödkultur och köpt veckans bröd och en halv levain. Jag har redan provsmakat veckans bröd. Det är det brödet som syns längst frampå bilden.

 

 Veckans bröd smakade gott av lite sälta. Vi köper olika bröd varje gång vi är på brödkultur. Våran favorit är rågbrödet. Kul att folk hittar till Brödkultur trotts att de kommit i en undanskymd tillvaro på grund av fasadrenovering.

 

 

 Jag gillar nyttigt bröd. På vägen hem åkte jag till Ica Maxi för att handla resten. Såg Casper och en kollega kasta deglimpor. Inget fel på bagarglädjen men tyvärr så kommer mjölet som alla ingredienser som bulk. Det enda de tillsätter är vatten.

Brödkultur finns på Facebook.
https://www.facebook.com/pages/Br%C3%B6dkultur-Helsingborg/142654802467030?ref=ts&fref=ts&rf=406923869357256

 

 

Fler som fått liknade bluffaktura från Telia?

Fick igår en blufffaktura med följande utseende:

Problem på din sista faktura

Telia admin@Telia.eu

Hallå,

 

Åtkomst till ditt konto är begränsat till närmast följande :

Vi har märkt att du har betalat din faktura två gånger på samma gång
(Filen är: 1580_12) 

För att bekräfta din återbetalning  :
Logga in nu
 
line,
Telia


Afterwork med FöretagarFörbundet på Teaterkatten

Någon gång då och då bjuder FöretagarFörbundet in till After Work mixat med mingel, tilltugg och gästinspiratör på Teaterkatten i Helsingborg.

Kvällen började med att vi prickade av oss på anmälningslistan för att sedan mingla runt i restaurangen.

Vi halv sjutiden presenterade hälsade Ann Canovill oss välkomna. Hon började med att presentation av kvällens sponsorer som var Scandi Clean, 39 Plus, Brunstorp Event, Teaterkatten och Herbalife.

Sedan presenterade hon dagens talare som var Micael Hörberg. Han har arbetat med professionellt nätverkande i många år föreläser och utbildar inom området. Enligt Micael ska man sätta syfte och mål med mingel. Det blev extra trevligt då han bjöd upp Linda Björck på scenen som hjälp att illustrera de fyra olika människotyperna. Både Linda och Micael till hörde inte förvånande grupperna VD och säljare.

 

 

 

Ann avslutade med att hon avlutat sitt uppdrag i FöretagarFörbundet och nu sökte nya uppdrag.

 

Sen var det fortsatt mingel. Jag hade beställt mat och valde räksmörgås. Den smakade jätte fräscht. Tyvärr hade jag bilen med mig så jag fick dricka vatten till maten.

Tack för en trevlig kväll.

 

Snarkskena från Adactive AB

 Snarkskena

Skenan formas helt individuellt till användarens tänder, exakt som tandläkarens skenor.
Men ReduZnore kan skenan enkelt formas om vid behov. Plasten har minne och återgår nära nog till ursprunget när den värms i hett vatten. 

Näsvidgare

MegaVent ger minskad nästäppa och bättre andning. Du kan sova med stängd mun som gör din mun mindre torr.

MegaVent kan formas om du vill ha en egen form/storlek så att den sitter stadigt hela natten och då blir fördelarna ännu mer uppenbara. Du kan till exempel ha en kraftigare vidgning i den ena näsborren om du har sned näsa.

 
Har du har väldiga snarkproblem så rekommenderar Adactive  att använda både snarkskena och MegaVent Näsvidgare. Det får tyst på de flesta.

För alla appälskare så finns även appen SnoreMonitor

Adactive AB

 

 

Fyll i marknadsundersökningar med Panel.se

Panel.se 

Jag har i ett inlägg på gamla bloggen bloggat om att tjäna pengar på marknadsundersökningar http://blog.tjanapengarpanatet.se/#post47. Då hittade jag inte Panel.se då jag sökte marknadsundersökningsföretag. Fyller du i undersökningar på Panel.se så kan du välja mellan följande belöningar presentkort, Headweb, SF Anytime eller Triss.


Vill du inte ta ut din belöning och du kommit upp i 100 poäng = 100 kronor kan du välja att donera dem till Amnesty International, Röda Korset, Världsnaturfonden WWF, Rädda barnen, BRIS eller Barncancerfonden.