Giggad.com november månads tjäna pengar tips 2014

Förra månade bloggade jag om Fiverr som oktober månads tjäna pengar tips. Strax efter jag puliserat inlägget fick jag ett mail från John Käppi som föreslog att jag skulle blogga om Giggad.com  som är en svensk motsvarighet  till Fiverr. Texten om Fiverr beställde jag från just Fiverr.

På Fiverr kostar det $5 för ett uppdrag. På Giggad.com kostar ett uppdrag mellan 20-5000 kronor. Giggad.com är ett ställe där man kan köpa eller sälja digitala tjänster. Det fungerar så att du går in på önskad tjänst och klickar på köp. Efter köpet får du ett meddelande där du fyller i informationen som säljaren behöver. Säljaren meddelas om ditt köp och börjar arbetet med tjänsten. Du får ett meddelande då tjänsten är klar. Du bekräftar leveransen. Det är först då leveransen är bekräftad som säljaren får sin betalning. Varken du eller säljaren behöver lämna ut era mailadresser.

 

Det kostar inget att vara medlem eller att annonsera.

Giggad.com
Jag kommer att var med på Emeet för ehandlare uppe i Stockholm. Om det kommer söndagens blogginlägg att handla om.

http://www.ehandel.se/?compare=emeet

Min stora dag insamlingen

Jag bloggade om förra året om ”Min stora dag” . Tyvärr fungerade inte min insamlingen. Jag fick i alla fall ett diplom för förra årets insamling.

Tyvärr stämmer inte skärmdumpen med bloggens storlek så tyvärr bli bilden väldigt långsmal.

Min stora dag insamlingen hjälper svårt sjuka barn med att få en önskan uppfylld.

Du kan både bli volontär och du kan skänka pengar om du surfar in på  http://www.minstoradag.org/

 

 


Konsumentverket varnar för bluff sms med chans på vinst på Coop och Ica

Har du fått bluff sms med chans på vinst på Coop och Ica?

Gör i så fall inget annat en radera. Tidigare har jag bloggat en del om bluffmail . Nu har denna trend spridit sig till sms. Eller i varje fall är det första gången som jag varit utsatt för sådant. Sedan är jag ju ingen sms specialist.

Det är tävlingsvinster som erbjuds. I mitt erbjudande var det 8000. Tänkte då jag fick det det är för bra för att vara sant och då brukar det också vara det. I själva verket vill de ha personuppgifter för att sedan sända reklam. Mottagaren uppmanas att klicka på en länk som leder till en tävling eller undersökning. Vad många inte vet är att då man godkänt tävlings vilkoren så säger man ja till att bli kontaktad utav olika företag.

Konsumentverket har redan tagit emot över 140 anmälningar denna månaden. Så här såg mitt sms från Coop ut

bluff sms om vinst på Coop

Är jätteglad att jag inte kickade på länken. Är det någon som vet hur man slipper dessa sms?

konsumentverket.se 


Fixa kök och badrum i höst med Smarthem?

Smartahem har ett brett sortiment av kända varumärken inom köksinredning och badrumsinredning. Företaget startade med e-handel redan 2004. De blev årets e-handlare både 2009 och 2010.

De har produkter inom kategorierna: Badrum, Kök, Tvättstuga, Spabad, Inredning, Belysning, Värme & Ventilation, Trädgård och Hjälpmedel. Du hittar bland annat kvalitetsprodukter från bland annat Beslag Design, Damixa, Descosteel, FM Mattsson, IFÖ, Intra, Grohe, Gustavsberg, Hafa, Hansgrohe, Mora, Oras, Tylö inom badrumsmöbler, blandare, badkar, duschkabiner, diskbänkar och mycket mera.

Vill du ha kontinuerlig information om nya produkter och aktuella kampanjer? Surfa in på

Smarthem.se

De har även en blogg och ni kan teckna er för deras nyhetsbrev.

 


Noffice en mötesplats för småföretagare

Jag har tidigare bloggat om Anna Åberg i ett flertal inlägg. Anna Åberg lever som digital nomad. Hon ordnar massor av intressanta kurser och ibland åker hon runt i Sverige och föreläser om sitt liv som digital nomad. Nu har hon skapat jointventure och mastermindgrupp som heter Noffice.

I Noffice får medlemmarna:

– En digital mötesplats med kollegor

– Föreläsning varje månad

– Plats i en Mastermindgrupp

– Plats i en Joint Venturegrup

Plus inbjudan till workshops, utbildningar och andra bonusar.

Medlemsprogrammet startar startar löpande.

Själv har jag gått med i denna – jättebra mötesplats för oss småföretagare. Nu finns det plats för fler, häng med!

https://annaaberg.simplero.com/page/9921

Partykungen har det mesta inför Halloweenfesten?

– Om man inte räknar mat och dryck förstås

För Halloween värden och värdinan

Du kan även hitta kul prylar på partykungen till festdukningen på Halloween. De har allt från dukar, servetter och engångs -muggar -bestick och tallrikar. De har även andra prylar som kan göra Halloweenfesten trevlig som diskokulor, rökmaskiner och häftig belysning.I år är det Halloween den 31 oktober.

 

För Gästen

Vill man inte göra Halloweenkläderna själv så kan man beställa kläder från Partykungen. De har 590 olika modeller av Halloweenkläder. Du kan klä ut dig till allt från djävulen till häxa. Där emellan finns bland annat varulvs, spök och skelettkläder. De har även smink och andra tillbehör som du kan piffa till dig med.

Surfa in på Partykungen de har 1526 prylar som passar till Halloween

Hoppas du får en riktigt trevlig Halloween.

Fackförbundet ST

– Det händer inte mig. Jag blir väl aldrig sjuk!

Så tänker nog många av oss.

Vi har en bekant som blev sjuk för ett par år sedan. Hon var inte med i facket. Tyvärr hade hon heller ingen privat försäkring. Pengar är ju inte allt men en hel del då man blir sjuk. Sjukvård och medicin kostar ju innan du betalt högst 2 200 kronor under ett år för mediciner som ingår i högkostnadsskyddet. Vidare hade inte vår vän  någon fast anställning att luta sig mot så då hon blev sjuk blev hon också utan arbete.

Hade vår vän varit med i facket så hade de för det första inte kunnat ”sparka ut” henne från företaget. Hon hade ifall hon blivit arbetsförd fått a-kassa. Nu blir hon nog inte så frisk men Försäkringskassan vill att hon aktiverar sig. Dock hjälper Försäkringskassan inte henne med sådant. Hon har själv hittat aktivering genom att hjälpa till i kyrkan.

Vidare hade fackets försäkring gett henne pengar från sjukförsäkringen.

Genom facket kan man även få inkomstförsäkring vid arbetslöshet.

Fackförbundet ST erbjuder sina medlemmar

– 3 månader gratis (värde upp till 648 kr).
– Därefter gäller 50 kr/månad i sex månader.

Fackförbundet ST – bli medlem


Saknade dammsugarpåsar

Oj Oj! Jag öppnade dammsugaren nu då jag skulle putsa fönster. Snacka om att dammsugarpåsen var full. I Sverige som är standardiseringens land önskar man faktiskt att det fanns en billig standard dammsugarpåsar som passar i alla dammsugare. Tyvärr är den ännu inte här.

Jag hade inte lust att sprätta upp dammsugarpåsen och sy ihop den igen som de gjorde i Superspararna.

Jag surfade runt lite och kom till Dammsugarpåsar.nu. Damsugarpåsar startades av Pär Liljehammar efter att ha förvånats över hur krångligt det kan vara för många att lyckas med något så vanligt som att köpa rätt dammsugarpåsar.
 
  
 

 

 
Det tog mindre än två dagar så hade jag dammsugarpåsar i postlådan.
 

 

IM

Här är mina nya dammsugarpåsar till min Volta Berry

Ser nu när jag fått mina dammsugarpåsar att de även har microfiberdukar

Det kan kosta att inte var med i Fackförbundet ST

Jag vill börja inlägget med att jag är inte är något fackombud för ST men jag vill ändå belysa hur viktigt det är att vara med i Facket. Jag kommer två söndagar på rad belysa genom exempel varför det är bra att vara medi facket. Idag får ni läsa första exemplet

Varför det är dumsnålt att inte vara med i facket

Hade en kollega som för ett par år sedan blev erbjuden natt jobb då det inte fanns något jobb dagtid på grund av arbetsbrist. Min kollega klarar inte av att jobba natt. Det enda de hade att erbjuda honom var natt jobb. Kollegan sade upp sig för det var för dyrt att driva en civilrättslig process mot företaget.

Hade min kollega varit med i Facket hade han varit i en bättre sits. Han hade då åtminstone kunnat stämpla.

Fackförbundet ST

ST är det största fackförbundet inom statlig verksamhet. Medlemmarna arbetar inom statliga myndigheter och verk, bolag med statligt uppdrag, universitet, högskolor och statligt finansierade stiftelser.

För tillfället erbjuder Fackförbundet ST sina medlemmar

– 3 månader gratis (värde upp till 648 kr).
– Därefter gäller 50 kr/månad i sex månader.

Fackförbundet ST

Fiverr oktober månads tjäna pengar tips 2014

Jag har länge tänkt blogga om Fiverr men det har liksom inte blivit av. För att inlägget skulle bli färdigt gav jag uppgiften till en Fiverr användare. Jag har klippt och klistrat in uppdraget nedan.

Jag har bloggen http://blogg.tjanapengarpanatet.se/  på bloggen brukar varje månad ha ett tjäna pengar tips. Hade tänkt ha Fiverr som tjäna pengar tips. Tänkte att du som har erfarenhet av Fiverr kan skriva ett inlägg varför man ska använda Fiverr för att tjäna pengar. Sedan publicerar jag ditt inlägg på min blogg

 

Nedan har jag klistrat in svaret som jag fick admin55. Jag tycker att jag är nöjd med vad jag fått för 5 dollar. Tack admin55 för texten. Jag betalade med Paypal.
Många ställer sig frågan om hur det är att tjäna pengar via Fiverr. Det jag kan säga är att det är väldigt enkelt ifall man har en bra produkt som man vill sälja till ett billigt pris. I mitt fall så säljer jag artiklar via Fiverr. Det jag tjänar per artikel som är 200ord är 4 dollar som blir ca 28.5 kronor. Det är inte det bäste men heller inte det sämsta. Men det är inte det som gör att jag använder Fiverr. Jag använder Fiverr för att locka fler personer till mina riktiga tjänster som man kan hitta på. Det fungerar riktigt bra eftersom man når ut till väldigt många via fiverr och man får stora mängder ordrar.

Ett exempel jag använder Fiverr för att få fler kunder är att jag erbjuder en SEO-analys för 5 dollar på Fiverr. Det som ingår där är själva analysen och i analysen har jag tips på hur man kan förbättra sin webbplats. Men eftersom jag visar på kunskap i mina SEO-analyser så vill folk anlita mig till mina riktiga priser. Detta gör att jag kan ge flera billigare analyser via Fiverr men fortfarande tjäna bra på det.

Som en slutsats vill jag säga att Fiverr är ett riktigt bra ställe att börja tjäna pengar på eftersom man kan få många kunder och den ända avgiften man betalar till Fiverr är 20%. Ifall man drev det som eget företag så hade det kostat mycket med att marknadsföra sig än 20% av tjänstens värde.

 

http://fiverr.com/