Aliexpress februari månads tjäna pengar tips 2014

I onsdags bloggade jag om Tictail som erbjuder gratis webbutik. Mitt förslag är köp billigt på Aliexpress och sälj på Tictail.

Nu kan du bli din egen importör och handla till grossistpriser genom att skicka efter varor på AliExpress. Det är främst genom att handla elektronik och kläder som du kan spara pengar.  AliExpress ger dig kvalitet till grossistpriser även vid små order. De ger garantier för att säkerställa att du får din vara i tid och som beskrivs.

Denna quadrocopter har vi köpt på Aliexpress

quadrocopter

Ibland är det som att leta i en höstack för att hitta det man vill ha. Själv gillar jag att surfa till Todays deal som ger en idéer för köp. På hemsidan står även att det är superdeal vilket gör att det är prisnedsatta varor. Vem gillar inte att fynda? Vad blir erat fynd?

Today’s Deals

 

 


På Tictail kan du regga gratis webbutik

Tictail erbjuder gratis webbutik

Du behöver inte kunna webdesign eller programmering. Du väljer design på din egen webshop då du registrat dig på deras site. På Ticktails hemsida kan du välja bland proffesionella designmallar.

Då du lägger in produktbild så fyller du uppgifter om rätt momssats och valuta. Tictail har olika betalningslösningar som Paypal och kreditkort från de vanligaste kreditkortföretagen. Du kan mot betalning koppla ett Klarna till din webbutik.

Du bestäm själv leveranssätt och pris. Tictailsidan håller koll på ditt lager. Har du till exempel fem klockor så du välja att kryssa för så att annonsen tas bort då du sålt dina fem klockor. Smidigt så att slipper irriterade kunder som väntar på produkter som du inte har i lager.

Jag har gjort en skärmdump på en hemsida från företaget Servant gjord i Tictail

Servant en webbutik gjord i Tictail

Sociala medier

Tictail har byggt sin site med SEO i åtanke. Du kan till exempel Twittra samt dela på Facebook från Tictailkonto. Har du en blogg så är det bara att lägga till den.

Tictail är enkelt att administrera och underlättar din orderhantering så du kan fokusera på kundservice och marknadsföring istället. De erbjuder en snabb, enkel och gratis e-handelstjänst.

 

Använd din egen domänadress eller få en av Ticy.

Lycka till med din webbshop!

https://tictail.com/

Äkta vara hemsida, bok, och Facebookgrupp

Vid förra årsskiftet hade jag mattema. Då skrev jag om slakt och att handla svensk frukt. Idag hade jag tänkt skriva om mat fusket som ”Äkta vara kämpar mot”.

Jag var för ett par år en blåsig höstkväll i Klippan och hörde en intressant förläsning. Det var Mats-Eric Nilsson som just givit ut boken Äkta vara. Nedan har jag gjort länkar till de böcker som Mats-Eric gett ut

Äkta vara

Den hemlige kocken

Döden i grytan

Smakernas återkomst : när maten följer årstiderna

Tycker du också att det ska vara mer mat i maten? Vill du vara med och påverka vad den innehåller och hur den tillverkas? Äkta vara arbetar för bättre matkvalité med färre tillsatser och industriella ingredienser.

Jag har just betalt medlemsavgiften till Äkta vara

Medlemsavgiften är 100:- kr per år

Vill du bli medlem i Äkta vara?

www.aktavara.org/medlem

Äkta varas Facebookgrupp

https://www.facebook.com/aktavara?fref=ts
Adlibris.se
Norrmännen skapade ett fantastiskt Maker Faire i Oslo

Jag läste i våras boken Makers av Chris Anderson. Jag har skrivit om boken i ett tidigare blogginlägg http://blogg.tjanapengarpanatet.se/?p=1129

Jag kan bara säga att jag blev såld på Makers och gör det själv kulturen. Då jag såk att Maker Faire skull komma till Oslo så kunde jag och Uffe inte låta bli att åka dit.

Det var mycket robottar på mässan. Mässans maskot var en robot. Den mötte en i entrén.

Maskot aker Farie Oslo 2014

Jag har bloggat om resan på

http://e-uutveckling.se/?p=331

http://blogg.semmester.se/?p=706

http://blogg.semmester.se/?p=704

http://www.youtube.com/watch?v=pzOAUqeS90I

Jag skrev om att en del printrar inte fungerade men pannkaksprintern fungerade. Dess mönster skapades av legobitar.

Maker Faire Oslo 2014 har hemsida

http://makerfaireoslo.no/no/

Facebookgrupp

https://www.facebook.com/MakerFaireOslo?fref=ts

Internationella Maker Faire

https://www.facebook.com/makerfaire?fref=ts

Skjutsgruppen en ideell samåkningsrörelse

Detta blogginlägg  var tänkt att publiceras igår. Igår satt vi på bussen från Olso där vi besökt Maker Faire. En annan gång kanske vi använder oss av Skjutsgruppen. Skjutsgruppen är en ideell samåkningsrörelse utan vinstintressen. Det är en miljörörelse. Det är billigare att dela än att åka i varsitt fordon. De handlar om delandets ekonomi eller “The Sharing Economy” på engelska.

Skjutsgruppen finns med på socialamedier som Twitter, Facebook och Instagram.

Eftersom Skjutsgruppen jobbar helt ideellt så sätt gärna in en peng om du vill på deras bankgiro. Det finns uppgifter om det på deras hemsida. Surfa in du vet kanske inte var du hamnar.

http://skjutsgruppen.se/

Yes har kommit in på första sidan på google sök

Blev så himla glad  då jag sökte på Google igår. Har länge legat på sidan tre då man söker på ”tjäna pengar på nätet”. Nu helt plötsligt så har jag hamnat på första sidan med både hemsida och mina båda Elsa Gunnarsson sidor på Google+. Kunde inte låta bli att ta en skärmdump och publicera ett blogginlägg.

fösta sidan på google om man söker tjäna pengar på nätet

Undrar hur lång tid det ska ta att ta

http://blogg.semmester.se/

http://e-uutveckling.se/

till första sidan 

Reklamdirektörens podsändnignar

För snart två år sedan följde jag Marlena Batist och Anton Johanssons sommarkurs Startitup för den som ville starta internetföretag. Jag bloggade om det http://blogg.tjanapengarpanatet.se/?p=982 i detta blogginlägg. I Staritup ingick Tictail för den som ville starta e-butik. Tictail erbjuder gratis ehandelslösning. Den första podden som jag lyssnade på reklambyrådirektörer var om Carl waldekranz som startade Tictail. Det var den femte poddsändningen på Reklamdirektören.

https://tictail.com/

http://www.honesty.se/category/reklambyradirektoren/

Bluffmail från Skatteverket.se

I dag har jag fått ett bluffmail från skatteverket med logga och allt. Skatteverket har redan gjort upp med mig så jag gick inte på en nit. Den som ha skickat ut detta bluffmail har varit för sent ute. Enligt skatteverket skulle jag ha tillbaka 1934,56 kronor. Har du fått tillbaka samma belopp? Jag har gjort en skärmdump på mailet

Bluffmail från Skatteverket.se

 

 


 

Sketchup gratis 3D ritprogram

Googles 3D ritprogram Sketchup kan du ladda hem gratis på nätet. Det är Google som äger Sketchup. På detta Youtube klipp förklarar de hur det fungerar.

Lycka till med dina ritningar

http://www.sketchup.com/

http://www.sketchup.com/learn

Vill ni läsa mer om Sketchup finns det en hel del engelsk litteratur. Hittar dock ingen Sketchup litteratur på svenska
Sketchup litteratur

Suitcaseentrepreneur Natalie Sisson kommer till Stockholm 17-18 maj

Jag har redan bokat biljett till DI Live i Stockholm. Bokar du tidigt får du även vara med i DI-Club introduktion. Huvudföreläsare är Natalie Sisson som är en ikon bland digitala nomader.

Natalie Sisson har hemsida http://suitcaseentrepreneur.com/. Hon har gett ut boken Suitcaseentepreneur som jag just nu är min nattlektyr.
Adlibris

the-suitcase-entrepreneur-create-freedom-in-business-and-adventure-in-life

Jag har tidigare bloggat om arrangörerna Ann, Anna och Ann som driver Digitala affärsmodeller i följande inlägg Ann och Anna på Mindfloor och Dela de bästa ideerna för webben . De har en Earlybird om du bokar senast 1/2 2014  till DI Live så är  anmälningsavgiften 500 kr (resterande belopp, 2500 kr) faktureras i februari.

http://digitalaaffarsmodeller.se/vem-ar-natalie-sisson/

 
Click here to visit The Suitcase Entrepreneur.