Hong Kong bolag januari månads tjäna pengar tips 2015

Idén till denna månads tjäna pengar tips fick jag av Camilla Lebert Hirvi. Hon har i många år levt i Thailand och Grekland som digital nomad. De flesta digitala nomader betalar skatt i Sverige och lever billigt i Asien.

Ett Hong Kong bolag är enkelt  och strategiskt att starta. Hong Kong har låg skatt och ett enkelt skattesystem. Landet har också en bra handelsstruktur.

 

Sidan har inte svensk text men den finns förutom på en del asiatiska språk med tecken på engelska, tyska, franska, spanska, italienska och portugisiska. Det ska vara enkelt att sätta upp ett Hong Kong bolag.

http://www.investhk.gov.hk/index.html

 

 

Käkar leksakerna batteri? Testa Batteriexperten

Du har kanske fått en batteridriven julklapp. Batterierna redan urladdade?

Batteriexpertens affärsidé är att sälja batterier och laddare till de flesta nyare tekniska konsumentprodukter. De låga priser, stort sortiment, hög service och snabba leveranser. Deras produkter har CE-certifiering och tillverkas enligt ISO 9001, detta tillsammans med noggranna tester borgar för hög kvalité. De är Sveriges största återförsäljare av batterier på Internet.

Måndagen den 27/10 beställer jag batteri till min Dell dator. Den 29/10  anländer batteriet. Snacka om snabb leverans.
Batteriexperten.com – vi skickar samma vardag du beställer!

 

En kanske kontroversiell sparbössa årets julhälsning 2014

Då jag var barn fanns det en affär som hade en rörlig tomte och neger i sitt skyltfönster. Det var i TV:s barndom så en negerdocka skylten var säkert exotiskt. Jag är med i en Facebookgrupp Du vet att du är från Båstad om du. Där frågade någon ifall tomte och negern fanns kvar det gjorde den. Vi har inte en sådan neger i våran familj.

Den neger vi har är en sparbössa från Evangeliska fosterlandsstiftelsen. Far fick en sådan sparbössa som barn. Han var oförsiktig så den gick sönder. Då han ärvde sina fastrar fanns en sådan sparbössa. Sparbössan nicka på huvudet då man lägger i en slant.  Far har nu värderat sparbössan i Båstad. De säger att den är värd 1200 kronor. Far har tänkt skänka den till Torekovs församlingshem.

Ta mig nu inte som rasist. Min avsikt med detta blogginlägg är att även en lite sak kan vara eller bli värdefull. Jag vill inte att ni gör av med era sista slantar i jul utan njuter av god mat och ljusen

negersparbössa

 

God Jul och Gott Nytt år!

Önskar

Tjäna pengar på nätet.

 

Städning från Hemfrid julklappstips 4 2014

För mig är drömmen att komma hem till ett nystädat hem. Nu kanske det är lite för sent att få städat till jul men det går att beställa städning online. Så att det blir städat efter julhelgerna. Det finns tyvärr inte hemfrid i Helsingborg

Hemfrid är verksamma på följande orter:

• Stockholm

• Göteborg

• Malmö

• Uppsala

• Mälardalen (inkl Örebro)

På hemsidan kan man klicka in och handla städprodukter i webshoppen. I shopen finns att från rengöringsprodukter till microdukar.

Deras ambition är att ge dig en enklare vardag. De har lång erfarenhet, försäkrad och utbildad personal, utvecklade säkerhetsrutiner och kvalitetsgaranti på deras tjänster. Tjänsterna går även att få som löneförmån från arbetsgivaren eller ge bort i julklapp. Hemfrid erbjuder även städservice för kontor.

Hemfrid

Startuppodden

Jag har tidigare bloggat om Anna Åberg. Hon har i en podcast sagt att när hon lyssnare till en podcast får man känslan att komma närmare sändaren då man har rösten i öronen . Bara det att Anna uttrycker det med bättre ord.

Bakom Startuppodden står Mikael Zackrisson, journalist med 18 års erfarenhet av att bevaka entreprenörskap från tidningar som Veckans Affärer, Internetworld och Ny Teknik.

Startuppodden har fått utmärkelser. I är fick de Svenska Poddradiopriset  i klassen bästa teknik och vetenskap. Jag har just lyssnat på poddkasten med Ted Valentin

Startuppoddens mål är att utbilda och inspirera entreprenörer.

http://www.startuppodden.se/

Tretti julklappstips 3 2014

Tretti levererar alla produkter och tillbehör kostnadsfritt inom Sverige.  Leveranstiden är normalt ca 2–7 arbetsdagar ifall beroende på om vara finns i lager.  För beställningsvaror är leveranstiden normalt 8-15 dagar. Bra att tänka på så här i jultid. Tretti började som en webbutik som sålde vitvaror och hushållsapparater. Numera kan man även köpa prylar till hem och trädgård, sport och fritid och badrum.

Tretti är numera en del av CDON Group. Tretti AB antagit principer och riktlinjer gällande frågor som rör miljö, mänskliga rättigheter, jämställdhet och arbetsmiljö. Ni kan läsa mer på

Metrojobb podcast

 

Otaliga är de artiklar som Kristian  Borglund varit redaktör för i tidningen Metro. Nu när de startat Metrojobb podcast så är Hanna Larsson utsedd till redaktör. För mig hade namnet Metropodden legat bättre på tungan.

Poddens mål är att hjälpa och inspirera dig att söka nya utmaningar i arbetslivet.

Varje tisdag sänds ett nytt avsnitt.

metrojobb.se/podcast

 

Det har även en Facebookgrupp.

Zale julklappstips 2 2014

Jag fastnade för Zale som julklappstips då de erbjuder spännande och designade produkter genom tidbegränsade kampanjer. Grundarna av företaget är ett flertal
e-handelsentreprenörer som tidigare varit verksamma inom området. De har koll på morgondagens trender genom omvärldsbevakning så ser de till att nyheter från Japan, USA och övriga Europa når dig i Sverige. De säljer produkter inom bland annat hem, design och teknologi.

På hemsidan kan man se att de hela tiden letar alltid efter nästa spännande produkt. Är de intresserade utav att sälja din produkt Zale.se kontakta dem för de är de intresserade utav nya samarbetspartners. Din produkt är kanske med som julklapp till nästa år