Camilla Lebert Hirvi affiliateprogram augusti månads tjäna pengar tips 2015

För över 15 år sedan lämnade Camilla Sverige för att bosätta sig i Thailand. Där bor hon nu efter att ha bott i Grekland ett tag.

Camilla Lebert Hirvi är livsdesigner, affärscoach, parterapeut, föreläsare och driver företaget Peelitoff. Just att skala av är Camillas mission.

Vill du också bli platsoberoende? Surfa in på

http://camillaleberthirvi.se

Add Link to Facebook WordPress plugin

Det finns fler plugin för sociala medier än Add Link to Facebook. Jag har valt att använda mig av Add Link to Facebook för jag hinner inte med att vara så social på Twitter, Pintrest, Instagram eller Google+. Sedan kan man inte skriva samma text på Facebook som till exempel Linkedin.

Varje gång jag delar ett blogginlägg så uppdatera Add Link to Facebook att det skivits ett inlägg på Facebook. Det fungerar även om du har schemalagt inlägget. Pluginet eller tillägget som det heter på svenska är gratis.

https://wordpress.org/plugins/add-link-to-facebook/

Har du skaffat Booking app?

Jag använder Booking för att de har låga priser och för att man kan boka hotell över allt i världen. Du kan även ändra dina bokningar på nätet. Ibland när jag är osäker på vilket hotell jag ska välja så går jag in och läser recensioner  som tidigare hotellgäster skrivit. De har kundtjänst som har öppet dygnet runt och förutom att de talar svenska så talar de 41 andra språk.

Med Bookings app kan du

Klicka längst ner på bookings hemsida för att beställa appen.

Booking

Vi på Tjäna pengar på nätet önskar er en fortsatt trevlig semester.

Bamba leksaker

Bamba säljer leksaker, babyartiklar, barninredning och barnkläder på nätet. Bamba ingår i Adlibrisgruppen. På Bambas hemsida hittar du kända varumärken som Lego, Alga, Lundby och Brio

Nu kan du slippa barn som från bananas i butiken. Istället kan du handla leksaker hemifrån i lugn och ro. Bamba har även ett nyhetsbrev som håller dig uppdaterad på kampanjer och erbjudanden.

Bamba har utsetts till årets e-handlare tre år på raken
Bamba SE

Har du testat Reklamfixaren på Posten

Posten heter ju numera PostNord. PostNord är en nordisk koncern som erbjuder kommunikations- och logistiklösningar. På reklamfixaren kan du göra målgruppsanpassade utskick. Du kan välja på dubbel eller enkelsidigt ark. Du kan även skicka vykort. Sedan väljer du om du vill ha adresserat eller oadresserat. Det finns desingmallar och olika format så du kan själv skapa ditt utskick i reklamfixaren. Har du redan en egen mall kan du ladda upp den på Reklamfixaren.

När du beställt och betalt så får din målgrupp reklamen i sin postlåda. Det finns ett Youtubeklipp som förklarar hur det fungerar.

 

Jag fick info om Reklamfixaren då jag var  midsommarfirande där Magareta som tidigare jobbat på Posten berättade hur smidigt Reklamfixaren är.

http://www.postnord.se/

 

http://pwp.posten.se/Sidor/Start.aspx

Google Adsense WordPress

Googles Adsense tillägget gör att du inte själv behöver skapa annonser. Du slipper placera dem på sidan. Du väljer bara vilken plats på sidan du vill ha dina Google annonser. Sedan sköter det sig själv så du slipper klistra in Adsense länkarna i varje blogginlägg som man gjorde tidigare. Så här ser en google Adsense annons ut.

Google adsense annons

När du laddat hem Google Adsense till ditt WP konto och valt var du vill ha placerat annonserna så sköter Google resten. Du sedan surfa in på länken nedan och se när det varit annonsvisning och ifall de har klickat. Det är beroende framkallande.

http://google.com/adsense

Mofibo nya tidens bokklubb?

På Mofibo kan du både lyssna och läsa tusentals böcker i månaden.  Du läsa böcker precis när och var du vill på din smartphone och surfplatta.Mofibo vill göra böcker tillgängliga oberoende vart du befinner dig, så att du när som helst kan ta del av en trevlig läsupplevelse. På Mofibo kan du skapa ditt eget digitala bibliotek genom att lägga till böcker i en läslista och därmed hålla koll på vad du vill läsa framöver. Du kan dela dina läsupplevelser med vänner och familj och låt dig även inspireras av andra läsares boktips.

Varje dag lägger de in nya böcker i abonnemanget. Du kan redan nu ta del av över 10.000 svenska och engelska böcker.

Mofibos grundare dansken Morten Strunge satte som att göra böcker mer tillgängliga. Det kan man säga att han lyckats med. Idag läser dansken en miljon sidor dagligen tack vare bokabonnemanget. Detta gör att Mofibo är störst i Danmark inom e-boks ditribusion.

De har även presentkort som du kan ge som gåva när idéerna tryter. Du kan köpa presentkort på 3, 6 eller 12 månaders tillgång. Det är enkelt du väljer ett presentkort. Presentkortet mailas direkt till dig efter beställning. Sedan skriver du själv ut presentkortet.

Prova de första 14 dagarna gratis. Sedan kostar det 99 kronor i månaden.

Mofibo

Jankell & Coard söker Sveriges modigaste kvinna i pod

Annika Jankell och Samantha Coard har startat en pod i Samarbete med Expressen. De är på jakt efter Sveriges modigaste kvinna. En av kvinnorna som jag är affiliate åt är med bland de nominerade Camilla Lebert Hirvi http://camillaleberthirvi.se. Camillla och hennes förre man sålde allt då mannen gått i väggen. De flyttade till Thailand. Där startade Camilla bland annat svenska skolan Sanuk. Annika och Samantha  har suttit i en TV4 soffa och berättat om sitt projekt. Sveriges modigaste kvinna utses i samarbete med Clarion hotels med final i Stockholm den 12 augusti.

Annika och Samantha har sänt 70 podsändningar. Anledningen att de startat sin podsändning var att de ville lära sig mera om sociala medier. Podsändning nummer 70 sändes  från Almedalen.
Du kan lyssna på podcasten på

http://jankellcoard.hipcast.com/podcast/HZhsqBBs

pod nummer 70

https://itunes.apple.com/se/podcast/jankell-coard/id818529711?mt=2