Instawork mars månads tjäna pengar tips 2016

Instawork liknas vid ett Uber för småjobb. Emil Ahmed är vd och grundare av företaget.

Hur fungerar det för uppdragsgivare?

1. Vad behöver du hjälp med?

Du kan få hjälp med i princip vad som helst. Beskriv arbetet, ange när du behöver hjälp, vad du är villig att betala för hjälpen och lägg upp arbetet helt gratis. Du har inga skyldigheter att tilldela arbetet.

2. Välj den ’Worker’ du anser vara bäst lämpad för arbetet

Tillförlitliga och kontrollerade ’Workers’ kommer erbjuda sin hjälp och kan diskutera arbetet och kraven i kommentar sektionen. Du kan granska alla inkomna bud och tilldela arbetet till den ’Worker’ som du anser vara bäst lämpad för arbetet.

3. Reservera arvodet

När du accepterar ett bud kommer du även att bli tillfrågad att registrera ditt betalningskort eller Paypal konto, så att Instawork på ett tryggt och säkert sätt kan reservera arvodet tills att arbetet slutförts och godkänts utav dig. Kontantbetalningar är ej tillåtet på Instawork.

4. Arbetet påbörjas/avslutas

När du accepterat ett bud, kan du ta kontakt med ’Workern’ via Instaworks privata chat-kanal och där prata igenom alla detaljer gällande arbetet. Arbetet avslutas när du är nöjd och ’Workern’ kommer då begära betalning. Pengarna betalas ut när arbetet är avslutat/avklarat och då ombeds du lämna ett omdöme om ’Workern’.

 

Hur fungerar Instawork för Workers (uppdragstagare)?

 

1. Bläddra igenom tillgängliga arbeten

Kika igenom alla tillgängliga arbeten, filtrera så att du får fram de arbeten som är mest relevanta för dig.Läs igenom arbetet, se på kartan var arbetet skall utföras, få en snabb översikt kring hur många som budat på arbetet och håll dig uppdaterad kring eventuella detaljer via kommentar sektionen.

2. Välj ett arbete som passar dig

Har du hittat ett arbete som passar dig? Klicka på ”Lägg ett bud” och ange ditt pris för arbetet. Passa även på att introducera dig själv för uppdragsgivaren via kommentarsfältet. Ta chansen och sälj in dig.

3. Påbörja arbetet

När ditt bud blir accepterat tilldelas du arbetet och du får en push meddelande via appen samt ett mail som bekräftar detta. Du kan nu ringa via Instaworks inbyggda telefontjänst eller skicka privata meddelanden via deras chat-kanal till uppdragsgivaren för att diskutera eventuella oklarheter och detaljer. Arbetet är nu ditt och du kan påbörja arbetet enligt er överenskommelse. Instawork har vid detta tillfälle reserverat pengarna från uppdragsgivaren.

4. Få betalt

Efter att du slutfört arbetet är det dags att få betalt. Det gör du genom att slutföra arbetet och be om betalning. Vid detta ögonblick ombeds du lämna ett omdöme om uppdragsgivaren. När arbetet avslutats kommer ett meddelande att skickas till uppdragsgivaren. Betalning görs 24h efter att arbetet godkänts av uppdragsgivaren.

Instawork tjänar pengar på en transaktionsavgift på 15 procent.

 

http://www.instawork.se/home

Jag har inte fått någo ersättning från Instawork för att skriva detta inlägg.

DYH – Design

Tyvärr har jag bloggat om detta företag. Det tyder på att det är infurn.com i ny skepnad. Se detta inlägg i pluss http://www.svtplay.se/video/10612790/plus/plus-avsnitt-3-3

Texten ovan är redigerad efter att jag skrev inlägget nedan

DYH är en förkortning av design your home. Företaget grundades 2014. De har nischat in sig designmöbler från etablerade, innovativa och miljö etiska varumärken från Europa.

Deras egna varumärken – Brooklyn Loft, Modern Interior, Luxurious and Scandinavian Interior har alla olika identiteter. De är designade och gjorda med stor uppmärksamhet på detaljer av deras egna lag av erfarna möbeldesigners.

De erbjuder idag över 400 tillgängliga produkter i 10,000 variationer, som kan mixas och matchas enligt individuella önskemål. Deras erbjudande finns under fliken deals på deras hemsida.

 

Prova deras 3D rums planerare som ger dig möjlighet att skapa ditt eget drömhem efter din personliga smak och ditt rums specifikationer.

 

 

 

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Äkta Varas app

Då jag skrev detta inlägg om Äkta Varas app den 20 februari fanns det 761 produkter godkända för Ä-märkning i appen. Du kan i appen söka på tex. varumärke, produktnamn, varugrupp, ingrediens eller streckkod.

Vad är Å-märkning?

Äkta Varas app ska  underlätta för de konsumenter som söker livsmedel som är fria från tillsatser, men samtidigt också att gynna de producenter som framställer livsmedel med traditionellt innehåll. Den som vill läsa  mer om kriterierna kan surfa in på http://www.aktavara.org/Pages.aspx?r_id=50110  År 2010 började man med Ä- märkning. Du får bokmärka appen i mobilen och se ifall dina favoritprodukter finns med.

http://webbapp.aktavara.org/

 

Jag har inte fått någon ersättning för att skriva om denna app

Gör det själv och DIY sidor

Detta är månadens sista inlägg om gratis och då hade jag tänkt skriva om en del DIY och Gör det själv sidor. Jag var mer aktiv tidigare med DIY inlägg på min blogg E-U Utveckling tidigare. Där har jag bland annat bloggar om Reddit som är en social nyhetssida som bland annat har DIY. Medborgarskolan har kurser om DIY och ekonomi. Då det gäller vektyg så gillar jag Worx och när det gäller litteratur så har ju Amazon det mesta.

 

På denna bloggen har jag bloggat om en hel del som är gratis. Bland annat att man kan skriva ut Mandala. Övrigt gratis som jag bloggat om

 

Hitta kläder med Picwear

 

Picwear är en app som hjälper dig att välja kläder. I appen kan du söka efter klädesplagg, varumärken eller butik På detta sätt kan du hålla dig uppdaterad vad dina lokala butiker har att erbjuda i klädväg.

Du kan dela ett klädesplagg och sedan kan dina vänner ge omdöme om plagget. Du kan även rekommendera dina vänner kläder som ger den perfekta outfiten.

Bland deras butiker hitter du varumärken som Oscar Jacobsson, Filippa K, Scorrett, Marimekko och Lindex. Än så länge gäller det för Göteborgs området men jag är ganska säker att idén håller och kommer att bli rikstäckande.

Hemsidan är på engelska. Du kan ladda ner appen både från Appstore och Google Play

http://picwear.se/

Jag har inte fått någon ersättning för att skriva detta blogginlägg.

Jagahem.se en ny hemsida för bostadsköpare

Många sälja sin bostad innan visning. I storstadregionerna uppskattas att så mycket som 25 % av alla bostäder säljs innan visning. Jagahem.se hjälper dig som köpare att meddela fastighetsmäklarna vad du letar efter. Inom kort kommer de att lansera en tjänst för dig som arbetar på fastighetsmäklarbyrå.  De har skapat en databas där fastighetsmäklaren snabbt kan hitta de spekulanter vars kriterier matchar det enskilda objektet.

Hur fungerar Jagahem.se?

  • Köparen skapar en profil. Det tar mindre än 5 minuter.
  • När du blivit medlem så meddelar systemet  automatiskt alla fastighetsmäklare vad du söker.
  • När fastighetsmäklarna får in nya objekt som matchar dina kriterier så kontaktas du ifrån deras egna system

http://www.jagahem.se/

 

Jag har inte fått någon ersättning för att skriva detta inlägg.

Zoegas och Skånemejeriers förpackningar har krympt

År det fler som märkt att matförpackningarna från Zoegas och Skånemejerier börjat bli mindre? Det jag hittade var Zoegas kaffe som tidigare vägde 500 gram och numera väger 450 gram och Bravo juicen som tidigare innehöll 2 liter och numera bara 1.75 liter

Zoegas kaffe Skånemejerier juice mjölk

 

Skånemejerier

Surfade till Skånemejeriers hemsida men hittar ingen förklaring varför Bravo förpackningarna blivit mindre. Tidigare innehåll den stora juiceförpackningen 2 liter. Den nya förpackningen innehåller 1.75 liter. Tanken som slår mig är att minska förpackningen med 20% och behålla det gamla priset.

Skånemejerier säljer Åsens mjölk. Åsens mjölk har tidigare bara sålts i 1.5 liters förpackningar men har nu introducerat en 9 dl förpackning. Åsens slogan är som mjölken smakade förr. Förr såldes mjölken i en liters förpackningar. Det var enklare så åtminstone för mig som alltid baka dubbelsats bröd och kokar storkok av gröt. Då är litersförpackningen perfekt man slipper mäta..

http://www.skanemejerier.se/

’Zoegas

Enligt Zoegas hemsida så delade de upp sitt sortiment 2013 baserat på deras olika kaffeblandningar. På grund av att olika bönor har olika pris justerades priset för Selected upp på grund av mindre utbud av bönorna samt komplexiteten i blandningarna.Det var tänkt att 450 grams paketen skulle levereras till butik vecka 38 förra året men på grund av den regniga sommaren 2015 (bidrog till ökat kaffedrickande) så kom de ut vecka 34 iställtet. De poängterar på hemsidan att de inte kan styra priserna ute i butikerna.

Zoegas

Detta blogginlägg är inte sponsrat av Arla eller något annat mejeriföretag. Jag har heller inte fått någon ersättning från något kafferosteri.Troligen är trenden att Skånemejeriers och Zoegas konkurrenter också har ändrat förpackningar.

 

 

Enklare Liv

Börjar med att tala om att detta är ett affiliateinlägg om Enklare Liv. Företaget startade 2005 med en vision om smarta produkter som gör vardagen enklare.

Klickar du på fliken hjälpmedel hittar du massor av bra saker som till exempel toaletthöjare, rollatorer, telefoner, bestick med mera.

De har månadskampanjer. Tycker du att det är många produkter kan du sålla genom att ställa in pris. De har även en Outlet flik. När jag surfade dit den 16/2.15 hade alla produkter i outleten 50% rabatt. De har även flikar för må bra, hälsa och resor.

De har inte bara nätbutik,  på Väla Centrum i Helsingborg ligger min närmaste butik.

Enklare liv

Ellos

Ellos  är ett av Nordens största e-handelsbolag som startade som postorderföretag  redan 1947. De har cirka 3,5 miljoner besökare på nätet varje månad.  I deras sortiment igår allt från kläder och heminredning till hemelektronik. Deras utbud är enormt och produkterna prisvärda.

En av deras milstolpar var när de lanserade Zara Home 2009. Året därpå lanserade de iphone app. De jobbar för hållbarhet.

Ellos Sverige

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar