Fiverr oktober månads tjäna pengar tips 2014

Jag har länge tänkt blogga om Fiverr men det har liksom inte blivit av. För att inlägget skulle bli färdigt gav jag uppgiften till en Fiverr användare. Jag har klippt och klistrat in uppdraget nedan.

Jag har bloggen http://blogg.tjanapengarpanatet.se/  på bloggen brukar varje månad ha ett tjäna pengar tips. Hade tänkt ha Fiverr som tjäna pengar tips. Tänkte att du som har erfarenhet av Fiverr kan skriva ett inlägg varför man ska använda Fiverr för att tjäna pengar. Sedan publicerar jag ditt inlägg på min blogg

 

Nedan har jag klistrat in svaret som jag fick admin55. Jag tycker att jag är nöjd med vad jag fått för 5 dollar. Tack admin55 för texten. Jag betalade med Paypal.
Många ställer sig frågan om hur det är att tjäna pengar via Fiverr. Det jag kan säga är att det är väldigt enkelt ifall man har en bra produkt som man vill sälja till ett billigt pris. I mitt fall så säljer jag artiklar via Fiverr. Det jag tjänar per artikel som är 200ord är 4 dollar som blir ca 28.5 kronor. Det är inte det bäste men heller inte det sämsta. Men det är inte det som gör att jag använder Fiverr. Jag använder Fiverr för att locka fler personer till mina riktiga tjänster som man kan hitta på. Det fungerar riktigt bra eftersom man når ut till väldigt många via fiverr och man får stora mängder ordrar.

Ett exempel jag använder Fiverr för att få fler kunder är att jag erbjuder en SEO-analys för 5 dollar på Fiverr. Det som ingår där är själva analysen och i analysen har jag tips på hur man kan förbättra sin webbplats. Men eftersom jag visar på kunskap i mina SEO-analyser så vill folk anlita mig till mina riktiga priser. Detta gör att jag kan ge flera billigare analyser via Fiverr men fortfarande tjäna bra på det.

Som en slutsats vill jag säga att Fiverr är ett riktigt bra ställe att börja tjäna pengar på eftersom man kan få många kunder och den ända avgiften man betalar till Fiverr är 20%. Ifall man drev det som eget företag så hade det kostat mycket med att marknadsföra sig än 20% av tjänstens värde.

 

http://fiverr.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.