Partykungen har det mesta inför Halloweenfesten?

– Om man inte räknar mat och dryck förstås

För Halloween värden och värdinan

Du kan även hitta kul prylar på partykungen till festdukningen på Halloween. De har allt från dukar, servetter och engångs -muggar -bestick och tallrikar. De har även andra prylar som kan göra Halloweenfesten trevlig som diskokulor, rökmaskiner och häftig belysning.I år är det Halloween den 31 oktober.

 

För Gästen

Vill man inte göra Halloweenkläderna själv så kan man beställa kläder från Partykungen. De har 590 olika modeller av Halloweenkläder. Du kan klä ut dig till allt från djävulen till häxa. Där emellan finns bland annat varulvs, spök och skelettkläder. De har även smink och andra tillbehör som du kan piffa till dig med.

Surfa in på Partykungen de har 1526 prylar som passar till Halloween

Hoppas du får en riktigt trevlig Halloween.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.