Handbok i mobil marknadsföring

Jag håller just nu på att läsa boken ”Handbok i mobil marknadföring. Det fantastiska med mobilmarknadsföring är att du når dina kunder 24/7. Boken förklarar begrepp som Android, appar, responsiv design, QR koder och  mycket annat. Det finns fallstudier i boken som visar på vad man kan förbättra i sin marknadsföring.

Boken hjälper dig att skapa en dialog med kunderna och kommunicera effektivt. Den tar även upp appar som hjälper dig att komma närmare dina kunder. Den mest skrämmande läsningen var om positionering. Risken är att då man åker förbi Väla Köpcentrum så kommer SMS att hagla in då de har koll på var man befinner sig, bara för att sälja mer.

mobil marknasföring

 

Det är en meriterad författare till boken. Bokens författare Emil Holmström har åtskilliga gånger blivit guldnyckelbelönad. Han har skrivit två språkböcker och sju marknadsföringsböcker.

Läs boken för att ta del av de ny mobil trenderna
Handbok i mobil marknadsföring

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.